Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ta cena za robociznę to nie za wysoka jest ???

mpendzik

Recommended Posts

nie wiem czy to forum budowlane czy polowanie???jelenie i łosie dookoła!!I sami "myśliwi" na okazje polujący.a za darmo nikt robić nie chce- jeszcze w błocie,kurzu i spiąc w pakamerze.najlepiej wyrokować zza monitora (tam to samo rośnie na ekranie vs. na papierze).proponuje wziąść w lewą i prawą grabkę łopatkę i choćby przy obsypce drenażu "podłubac troszkę"

nie wiem czy to forum budowlane czy polowanie???jelenie i łosie dookoła!!I sami "myśliwi" na okazje polujący.a za darmo nikt robić nie chce- jeszcze w błocie,kurzu i spiąc w pakamerze.najlepiej wyrokować zza monitora (tam to samo rośnie na ekranie vs. na papierze).proponuje wziąść w lewą i prawą grabkę łopatkę i choćby przy obsypce drenażu "podłubac troszkę"

Po co grzecznie pytam, płacę i wymagam, jak mi cena nie odpowiada to szukam innego wykonawcy. Generalna zasada nie śpieszyć się, nie wpadać w panikę, trudno wybuduję później, ale na moich warunkach bo to ja płacę i ja oceniam ile dana praca jest warta. Firemek psedobudowlanych powstało już jak grzybów po deszczu i chcą tylko pieniędzy w zamian nie dając prawie nic. Proszę przeczytaj ile zapłaciłem za daszek 30m i wiem, że będzie zrobiony dobrze, bo może nie posiadam wiedzy jak go zbudować ale wystarczająco wiem w temacie jak nie powinien być postawiony.