Player 27.02.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam Zastanawiam sie nad ofertą tego bankuInteresuje mnie czy nie ma znim problemu po podpisaniu umowy.?Może podzielicie sie ze mną swoimi opiniami lub polecicie inny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dośwadczena mam byle jakie. Wszystko ok do podpisania umowy potem zaczynają się schody. Problemy są przy wypłacie transz. Nie przestrzegają 5-niowego terminu a ludzie na budowie czekają. Ja miałam obsuwy po 2 tygodnie i nie ma winnych. Ludzie na infolinii nic nie wiedzą i do nikogo nie mogą zadzwonić co jest oczywiście kłamstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 27.02.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 a poza tymdostałem marże 0,33% w CHF(150.tyś zł) (udział własny to 70%- na dokończenie budowy)bez prowizji ??mówią , że ubezpieczenie od utraty pracy na 2 lata?i ubezp. na życie na rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 a poza tym dostałem marże 0,33% w CHF(150.tyś zł) (udział własny to 70%- na dokończenie budowy) bez prowizji ?? mówią , że ubezpieczenie od utraty pracy na 2 lata? i ubezp. na życie na rok? Wieczorem dotyczam dokładnie umowę to Ci powiem co i jak. Wiem, ze coś kombinują z oprocentowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 27.02.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Wilekie dziękiaa GE Money od marca łączy sie z PBHpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 27.02.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Zapraszam na Mój "Dziennik Budowy" - są tam informacje nt. GEmoneyGeneralnie porażka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 27.02.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Zapraszam na Mój "Dziennik Budowy" - są tam informacje nt. GEmoney Generalnie porażka.... Ja właśnie mam działkę rolna z tzw. "dominująca funkcja mieszkaniową" I nie ma problemu. Jest problem jak macie więcej niz 1,5 hektara dzięki na inf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 27.02.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam Zastanawiam sie nad ofertą tego banku Interesuje mnie czy nie ma znim problemu po podpisaniu umowy.? Może podzielicie sie ze mną swoimi opiniami lub polecicie inny. Pozdrawiam Doświadczenia mam f a t a l n e Katowicki oddział na Kopernika to granda. Jakiś nieudolny przedstawiciel kilkukrotnie mnie okłamał co do losów wniosku, włacznie z tym, że przez 3 tyg. trzymał dokumenty w szafce, łgając, że wniosek już-już będzie rozpatrzony. Mało tego, część papierów zgubił. Szkoda mi było nerwów i zdrowia bo bym ich w sądzie przeczołgał za to. Najbardziej kuriozalny był brak adekwatnej reakcji przełozonych tego kretyna, właczając jakiegoś dyrektora regionalnego. Jedyne co mi zaproponowali to... powtórke procedury Innymi słowy po prawie miesiącu czekania i zgubieniu papierów kazali mi stanąć na koncu kolejki I wiecie co? Mimo, że w innym banku po dwóch dniach załatwiłem kredyt, zgodziłem się na propozycję GE, żeby dać im szansę na rehabilitację choć częściową. Nie skorzystali - z deklarowanych 3 dni zrobiło się sześć Podziękowałem, pogratulowałem i wróciłem do wydawania kasy PKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 27.02.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 aa masz w PKO S.A czy BP i PLN czy Franki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archi999 27.02.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 GE MONEY - w Gdańsku - kredyt CHF - wszystko OK - polecam bank !!! dobre warunki, płynna wypłata transz. oby tak dalej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 27.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 aa masz w PKO S.A czy BP i PLN czy Franki? BP CHF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 27.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 aa masz w PKO S.A czy BP i PLN czy Franki? BP CHF a jakie w PKO BP jest oprocentowanie przy CHF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 27.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Moje doświadczenia z GE Money też są nieciekawe. Wszystko było ok do momentu złożenia wniosku. Po miesiącu czekania na decyzję zadzwonił do mnie miły pan i powiedział, że niestety kredytu nie dostanę, bo: -mam działkę siedliskową (więc to gospodarstwo rolne odpada) - za daleko od miasta wojewódzkiego - działka jest za duża (1 ha) Poszłam do PKO BP i dostałam bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 28.02.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 aa masz w PKO S.A czy BP i PLN czy Franki? BP CHF a jakie w PKO BP jest oprocentowanie przy CHF ja dostałem 4.06 % raty równe(marża 0,78%) przy założeniu , że biore ich wszystkie produkty(konto,karty itd) ze wszystkich banków wyszło mi najdrożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts