marteczka_212 27.02.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam wszystkich.Jeśli ktoś jest zainteresowany wylewkami to oni się sprawdzili u mnie i u mojej znajomej.Potrafią 200metrów zrobic w jeden dzień.Ja sobie chwale.Polecam i na chudziaka i na tą ostatnia posadzke.Jak ktos chce to podam telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 25.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam wszystkich.Jeśli ktoś jest zainteresowany wylewkami to oni się sprawdzili u mnie i u mojej znajomej.Potrafią 200metrów zrobic w jeden dzień.Ja sobie chwale.Polecam i na chudziaka i na tą ostatnia posadzke.Jak ktos chce to podam telefon. to, że zrobią 200 m w jeden dzień, akurat nie musi dobrze świadczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts