reng 31.03.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Apropos naklejek - czym skutecznie usunąć naklejkę z numerem rejestracyjnym na przedniej szybie? Oczywiście bez uszkodzenia szyby mąż zmywaczem do paznokci usunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 31.03.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam, a czy ktoś może mi polecic skueczny patent na szkło ceramiczne na płycie gazowej?Mam Taką: http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/agd/kategoria/?id=44&&bid=12014i do szału doprowadza mnie czyszczenie jej.Tzn. czyszczenie nie ale smugi.próbowałam szmatką z mikrofibry, płynu do szyb. Niby jest ok ale jak zapalę światło w okapie to od razu pokazują się te koszmarne smugi. Czym to dopolerować aby ich nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Niestety najpierw tzreba wszytsko dokladnie domyc z tluszczu wokol palnikow te maziaje robia sie od tluszczu, potem teoretycznie plynem do mycia szyb i recznikiem papierowym. Nie ty jedna masz takie problemy, ja dlatego kupilam plyte na nierdzewce, ciekawe czy bede zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 31.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ok, spróbuje sie za to wziąść dokładniej A ruszt czym czyścicie?nie raz już mi coś wykipiało, niby to myłam dokładnie, nawet małą szczoteczką ale po wyschnięciu nie wygląda zadowalająco. ktoś tu pisał coś o mydle malarskim - co to jest i "z czym to się je"? - podobno dobre do czyszczenia rusztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ok, spróbuje sie za to wziąść dokładniej A ruszt czym czyścicie? nie raz już mi coś wykipiało, niby to myłam dokładnie, nawet małą szczoteczką ale po wyschnięciu nie wygląda zadowalająco. ktoś tu pisał coś o mydle malarskim - co to jest i "z czym to się je"? - podobno dobre do czyszczenia rusztu Do zmywarki na program intensywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 31.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Apropos naklejek - czym skutecznie usunąć naklejkę z numerem rejestracyjnym na przedniej szybie? Oczywiście bez uszkodzenia szyby mąż zmywaczem do paznokci usunął popieram- zmywaczem super schodzi- tylko musi miec duzo acetonu a nie jakies ziołowe (a najlepej samym acetonem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia25 31.03.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam wszystkie Panie!!! Fajny temat na pewno skorzystam z wielu rad. Jak będę już miała swój domek to na pewno coś podpowiem. Pozdrawiam Wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adema_de 02.04.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Do zmywania kleju z naklejek jest świetny środek który kupiłam w Castoramie.Nazywa się TREFFER, zielony spray z żółtą nakrętką.Zmywałam nim nawet kej z taśmy malarskiej- z paneli podłogowych i nic złego się nie stało. Wcześniej zmywałam z ram okiennych i okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 02.04.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Poratujcie kochani!!!!!!!!!!!! Moje 2-letnie diable porysowało mi długopisem krzesło w kuchni. Pokryte chyba skajem, b. jasnym, prawie białym. Niczym nie mogę tego cholerstwa doczyścić. Ktoś zna skuteczny patent na skaj (na skórę ekologiczną to krzesło było za tanie więc nie podejrzewam...) ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 02.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Tusz od zwykłego oldskulowego długopisu schodzi spirytusem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 02.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mydło malarskie, jak sama nazwa wskazuje, to jest mydło, którym malarze zmywają ściany przed malowaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 02.04.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Płyte ceramiczną można pieknie doczyścic białym kamieniem, a resztki kleju usuwa Pronto do mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaks 03.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mam pytanie odnosnie tego preparatu ravaka do kabin - czy pokrywacie tym rowniez plytki? Nie zniaszczy to fugi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 03.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mam pytanie odnosnie tego preparatu ravaka do kabin - czy pokrywacie tym rowniez plytki? Nie zniaszczy to fugi ? Ja nie pokrywam płytek (chyba się nie da? ) , ponieważ mam jasne matowe o satynowym wykończeniu i nie widać na nich nic. Fug tez jeszcze nie musiałam szorować.( impregnowane jakimś środkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 05.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Tusz od zwykłego oldskulowego długopisu schodzi spirytusem... No a mnie niczym nie zszedł... Próbowałam ww spirytusem, zmywaczem do paznokci. octem spirytusowym, cytryna... nie mówiąc już o płynie do naczyń, ajaxu,itp... Przyjdzie mi sie chyba pożegnać z tym krzesłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 05.04.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mam pytanie odnosnie tego preparatu ravaka do kabin - czy pokrywacie tym rowniez plytki? Nie zniaszczy to fugi ? Ja nie pokrywałam, bo mam kabinę zamkniętą, ale o ile się nie mylę, na tego typu preparacie z HG chyba pisze, że można nim pokrywać wszystko czyli kafelki, armaturę, umywalki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 05.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Z automatycznych odkurzaczy mogę polecić IRoombe.Znajoma ma prostszy model IRoomba 560 i jest bardzo zadowolona ,może nie ma takich bajerów jak odpowiedniki za ponad 3 tys ale uważąm ,że za 1 tys (widziałam za tyle na allegro) jest bardzo przyzwoita.Można też kupić troche droższą Iroombe 580 jest to nowszy model i ma jakies dodatkowe funkcje W sumie nigdy nie byłam zwolennikiem takich rzeczy ale jak zobaczyłam jak samo odkurza i jeszcze po wszystkim grzecznie wraca na swoje miejsce to napewno taką sobie sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 nie ma Iroomby na allegro. Jest saamba. Zna ktoś?I jeszcze jeno - czy to coś ma worek? I gdzie takie worki się kupuje? Czy to jak "kaska" ma tylko pudełko z którego trzeba wysypać śmieći? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 06.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 To ma taką małą szufladkę gdzie zbiera się brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 06.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item603508414_roomba_560_nowa_wyprzedaz_najtaniej_na_allegro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts