Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zapodałem temat w odpowiednim miejscu ale pewnie musiałbym poczekać długo

mam polożone 25 cm platinium na frezie[przy takich grubościach odradzam]

ekipa mi tak położyła że nie moge patrzeć oczywiście popiankuje to ale chodzi mi po głowie doklejenie styropianu 5 cm na to jeszcze

malux zmień stopkę ;-) masz tam 18 styro ;), napisz 18*2 :p

no właśnie...10cm by ci stykło :p

adiqq się nabija ale prawda jest taka, że przy PCi 35cm styropianu to już przegięcie w drugą stronę, nawet jak to PCi powietrzna

liwko ja ten kominek w trzciance kupię

Haha to widzę, że stworzymy niedługo fanclub kominków Nordpeis ;-), ja nie wiem czy w Trzciance ale też kupuję N21 - dokładnie taki jak ma Liwko

Myślę że tak. Jest pewnie jedno małe ale... trzeba by zrobić projekt przez uprawnionego projektanta, uwzględniający odpowiednią ochronę p/porażeniową. Przy generatorze z tego co podejrzewam nie jest to takie trywialne.
Z tym podłączem prądu to chyba zależy od miasta. U mnie nie wydadzą PNB bez świstka z elektrowni. Wiem, miałem problemy. W powiacie stwierdzili że przyłącze które już miałem jest do sąsiedniego budynku. Musiałem jechać i załatwiać nowe papierki z elektrowni (namieszali z numerami działek). Nie było możliwości uzyskania pozwolenia bez przyłącza. Takie uzyskałem informacje.
to nie moja sprawka ;) odrazu mowie - a nie wiem czemu posty mi tnie i widze ze nie ma calosci w hydeparku...

Tobie akurat wyjątkowo mocno tnie te posty:)

Najmocniej tnie rano:P Nieraz całe znikają

Też nie wiem czemu się moderują, edytują czy po prostu całe znikają

Może masz coś do ukrycia lub czegoś się boisz?

i sałatkę :) papryke dawać ale mało:) dla oka :)

a w ogole to ja tutaj siedze i patrze, ze wszyscy paszę szykują a tutaj za rogiem w chudym dyskuss na całego...

Edytowane przez kszh.uint
E - Zytko (...)boi sie mnie :p i mojego barku ;) wiesz, kompromitacji, ze bedzie musial mi spojrzec w oczy i powiedziec - cholerka mialam racje a ja sie mylilem - on by nie zniosl tego :Pl

otóż nie; żytko chyli głowę przed siła argumentów a nie argumentem siły :p

żytko nie lubi upałów i optymalna temperatura dla niego nawet latem to 21-22stC a u Ciebie jest jak w Puszczy Amazońskiej :) poniżej 25stC nie spada...

a latem to u mnie tak bedzie - salon od polnocy wiec darmowa klima :p

latem zapraszam do siebie - zanim nie bylo rolet na dachowych od poludnia, to 32stC bylo standardem...

spaliśmy pod kołdrą, bo tak bylo... chlodniej :p

haha no pewnie - juz jade -no mogles choc tego numeru mieszkania nie podawac, to moze bym sie dala zrobic ;)

nr mieszkania nie ma, bo to dom... to, co podałem, to nr ulicy...

taka tam... kawalerka... z widokiem na łazienk(i)ę...

zmieścicie się wszyscy a i zaparkować gdzie jest miejsce... przy szlabanie powiedzcie tylko, ze na degustację do pana Żytko... i ubrać się stosownie a nie jak na piknik!

zakładam, że sztućce nie są wam obce?

Edytowane przez kszh.uint
a ja nie wiem- nie pilam z toba (oj prosze wybaczyc ) z wielmoznym Panem wiec chyba nie przystoi zwracac sie inaczej niz PER PAN

starszy jestem, więc proponuję TYKANIE :p