Pyxis 27.06.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 obawiam się, że widziałeś wrocław i na odczepnego ktoś Ci powiedział, że to warszawa Dobrze prawicie wiesniaczko z Zytomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 27.06.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No napisalem przeciez. 40 zl kazdego miesiaca zostaje na koncie. Ja chocbym na ogrzewaniu zaoszczedzil 500 zł to i tak wydam to na wodę, albo na mandat za brak pasów...gdzie sie nie obrócisz system bierze swoje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 27.06.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 A tak wydasz na wode, na mandat i jeszcze DODATKOWO zabulisz wiecej za prad w G11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 27.06.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 A tak wydasz na wode, na mandat i jeszcze DODATKOWO zabulisz wiecej za prad w G11. Potem do Bociana będzie dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 27.06.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 ...gdzie sie nie obrócisz system bierze swoje:D Mi wzięli ostatnio kat. A, B, B+E, T, C, C+E Powoli oddają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 27.06.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Mi wzięli ostatnio kat. A, B, B+E, T, C, C+E Powoli oddają Witaj gazowy krezusie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 27.06.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Witaj gazowy krezusie! Ja bana nigdy nie miałem. Mnie nie trzeba witać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 27.06.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Wszystko przed Toba. Bedziesz mail powitanie "na zas". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 27.06.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Bedziesz jezdzic bez pasow to w jest szansa ze wogole nie bedziesz sie musial o rachunki martwic.... Całe szczęscie że w tym bandyckim kraju ,mam jeszcze wolny wybor w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 27.06.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Całe szczęscie że w tym bandyckim kraju ,mam jeszcze wolny wybor w tej kwestii Jak mniemam, jestes kobieta w zaawansowanej ciazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 28.06.2014 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 kazdy ma swoj rozum i swiadomosc konsekwencji. I tu jesteś w tzw. mylnym błędzie. Nie każdy ma rozum, co widać, słychać i czasem nawet czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 28.06.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Dobrze prawicie wiesniaczko z Zytomierza. Między nami wieśniakami. A wszystko to przez Warszawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybniczanin 28.06.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Jak mniemam, jestes kobieta w zaawansowanej ciazy. Nie tylko kobieta w zaawansowanej ciąży może jeździć bez zapiętych pasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 28.06.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 widze po kilku wpisach ze mentalnośc niewolnika dominuje w tym kraju...no cóz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 28.06.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 To raczej zdrowy rozsadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.06.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 widze po kilku wpisach ze mentalnośc niewolnika dominuje w tym kraju...no cóz... Czy Ty jesteś następnym, który nie odróżnia demokracji (wolnego wyboru) od anarchii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 29.06.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Czy Ty jesteś następnym, który nie odróżnia demokracji (wolnego wyboru) od anarchii. AHAHAHAHAHA chłopie rozbawiłes mnie na calego,masz taki jakis poważny nick i spokojny ton wypowiedzi a palnałes bzdurę na resorach:) Sluchaj demokracja to sa rządy motlochu,tej głupiej większości ktora nie jest swiadoma jak makaron na uszy jej się nawija.W Polsce demokracjii nie ma bo tym razem znowu złamano jej zasady czyli rzady wiekszości,w wyborach do PE 24 % ludzi zadecydowalo kto i jak będzie rżadzil pozastalymi 76 %...w demokracjii wygralo by te 76% ...To tak samo jakby 3 wilki i 1 owca głosowały demokratycznie co dzis bedzie na obiad:) Polska jest krajem niedemokratycznym,to widac na kazdym kroku..a wolny wybór istnieje tylko w sklepie pomiędzy masłem a margaryna nic wiecej. Kaząc mi zapinać moje pasy w moim samochodzie nie daje mi się żadnego wolnego wyboru, bo nakaz jest obłożony karą - to nawet nie komunizm to jest totalitaryzm. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Kasia242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 29.06.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 To raczej zdrowy rozsadek. Zdrowy rozsądek to pewnie fajna i przydatna cecha ..pod warunkiem że jest dobrowolna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 29.06.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Kaząc mi zapinać moje pasy w moim samochodzie nie daje mi się żadnego wolnego wyboru, bo nakaz jest obłożony karą - to nawet nie komunizm to jest totalitaryzm. A ja myslalem, ze musze zapinac pasy zeby nie pozabijac rodziny ktora jedzie razem ze mna... Teraz pokazales troche "siebie" wiec moge nawet zrozumiec, ze masz wentylacje za 200zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.06.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 .To tak samo jakby 3 wilki i 1 owca głosowały demokratycznie co dzis bedzie na obiad:) Jesli wilki oleja glosowanie, a pojdzie na nie tylko owca (25%), to niech pozniej nie biadola, ze musza wpierdzielac na obiad "swojaka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts