firewall 15.09.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Tomas 73, użyj w tym blogu jeszcze hasła że wpinając sobie to cudowne urządzenie w wiadomy organ to właścicielowi tego cuda wydłuży się trwale o 5cm i zgrubnie o 2cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 15.09.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 hahaha, zajebisty opis.. najlepsze rachunki.. przed użyciem tego cudaka rachunek z niby 11/2013 a po z 11/2012.. kwiatki typu "jest z zawodu inżynierem z agranicą" niezłe ale odpadłem na " Kompensuje również reaktywny transfer mocy w bezpiecznikach".. mistrzowie, normalnie mistrzowie..nie napisali że pompy ciepła też ale chyba można podciągnąć to pod klimatyzację, uważajcie:"W domach wyposażonych w klimatyzację, lodówki, pralki, odkurzacze, telewizory, komputery, pralki, zamrażarki, sprzęt biurowy. Wpływ impulsu mocy może osiągnąć nawet 10-krotny poziom nominalnego poboru mocy. Prowadzi to do dużych zakłóceń w systemie. Jeśli szum (przypadkowe fluktuacje sygnału elektrycznego) jest za duży, instalacja zaczyna migotać. Na przykład gdy włącozna jest klimatyzacja, możesz doświadczyć migotania świateł w domu, spowodowanych bardzo dużym poborem mocy przez jej kompresor. W takich przypadkach na bezpiecznikach pojawia się opór,"masakra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 15.09.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ciekawe czy bedzie stać osobnika na przeprosiny?!Miłego tygodnia dla wątkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 15.09.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Kultury osobistej trudno sie u Ciebie doszukac, ta wulgarna wypowiedz zgłoszona do moderacji. Przepraszam,miałem zły dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 15.09.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Przepraszam,miałem zły dzień... Cóz, kazdemu moze trafic taki dzien, ale dlaczego ja? Przeprosiny przyjete, nie kazdy ma jednak odwagę i chęc tak publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 15.09.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Przepraszam,miałem zły dzień... już miałem dodać cię do ignorowanych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 16.09.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Czy ktos z kablarzy stosuje??? http://www.saverenergysmart.info/blog/ Przepraszam, ze pytam: A w jakim celu? (licze, ze jajca sobie robisz na forum). To przebija nawet przedplaty na walizkowe reaktory zminej fuzji i magnetyzery paliwa. A ten link co Vareme podal, spowodowal obsmarkanie lapka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMAS 73 16.09.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Przepraszam, ze pytam: A w jakim celu? (licze, ze jajca sobie robisz na forum). . No przeciez nie sprzedaje tego ,tylko ciekawostka jak w bambuko..... ,co nie ktorzy nie zrozumieli aluzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.09.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 http://www.mydeal.pl/caly_kraj-reduktor_zuzycia_paliwa_fuel_shark_12v-18632.html A wyobraźcie sobie co będzie za 20 lat. Przecież fizyka zniknęła ze szkół średnich 3 lata temu. Aż strach się bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 16.09.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 No przeciez nie sprzedaje tego ,tylko ciekawostka jak w bambuko..... ,co nie ktorzy nie zrozumieli aluzji Aluzji do czego? Wg mnie zapytales bardzo powaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 16.09.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Jak masz 3 gniazdka 12V to dopiero bedzie oszczednosc Nie tylko nie bedziesz musial tankowac, ale jeszcze gratis paliwo do kosiarki i agregatu z baku sciagniesz co tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 16.09.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Przecież fizyka zniknęła ze szkół średnich 3 lata temu. Więc każdy będzie umiał "coś tam, coś tam"...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 17.09.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 A wyobraźcie sobie co będzie za 20 lat. Przecież fizyka zniknęła ze szkół średnich 3 lata temu. Aż strach się bać. ładnie Z własnego doświadczenia, lubiłem chemię w podstawówce. W średniej jej nie było. Szkoda.. Fizyka ze średniej była ok. Na dziś jednak mogę stwierdzić, że nie korzystam z tej dziedziny. Wszystko co potrzebne dla "normalnego" funkcjonowania, znajduję w tym "śmietniku" zwanym internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 17.09.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 (edytowane) W pażdzierniku "leję" podłogówkę na poddaszu.Podszebuję porady.Kupić na przetrwanie zimy używkę kospela z allegro, czy zwykłą farelkę do gniazdka?Kospel z jakiegoś sklepu jest za 4 stówki. Można się pokusić.Montaż we własnym zakresie.Jeśli się sprawdzi, zostanie na stale, + jakaś P/P na okresy przejściowe, lub Jula. Edytowane 17 Września 2014 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybniczanin 18.09.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 (edytowane) ........ Wszystko co potrzebne dla "normalnego" funkcjonowania, znajduję w tym "śmietniku" zwanym internet. Jeszcze poszukaj słownika w tym "śmietniku";) ......Podszebuję porady....... Edytowane 18 Września 2014 przez rybniczanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.09.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Podszebuję porady. . Można poszukać w "śmietniku" albo u wróżki ( bardzo dynamicznie rozwijający się segment usług), a hardcorowo - w książce z zakresu budownictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arozaur 18.09.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 W pażdzierniku "leję" podłogówkę na poddaszu. Podszebuję porady. Kupić na przetrwanie zimy używkę kospela z allegro, czy zwykłą farelkę do gniazdka? Kospel z jakiegoś sklepu jest za 4 stówki. Można się pokusić. Montaż we własnym zakresie. Jeśli się sprawdzi, zostanie na stale, + jakaś P/P na okresy przejściowe, lub Jula. Też nie wiedziałem co zrobić w końcu kupiłem używkę kospela i już tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 18.09.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Jeszcze poszukaj słownika w tym "śmietniku";) Można poszukać w "śmietniku" albo u wróżki ( bardzo dynamicznie rozwijający się segment usług), a hardcorowo - w książce z zakresu budownictwa. Wyluzujcie Też nie wiedziałem co zrobić w końcu kupiłem używkę kospela i już tak zostało Na co zwrócić uwagę przy zakupie używki? Może ktoś obeznany w temacie coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 18.09.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 To moze udez w jakies Holenderskie forum Generalnie to byłbym za buforem. Niestety nie mam czasu na zgłębianie tematu. Stąd pomysł na kospela używkę. Translatory nie tłumaczą zbyt dobrze. PS. Zawsze mogę wstawić koksioka. Wesprze podupadającą JSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaselllo 19.09.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Mam pytanie do użytkowników forum. Czy ktoś analizował ofertę na energię elektryczną Duonu? Wydaje się bardzo korzystna. W G12w 11 gr netto w taniej taryfie i 35 do 37gr w drogiej. Zastanawiam się czy są jakieś kruczki. Może ktoś podpisał umowę z duonem i podzieli się opinią o firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts