jasiek71 26.09.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Z CO daje w 100%. Z CWU "tylko" w 70% wyrabia sie w taniej. ale w stopce to 100% w taniej ... kominek też uwzględniłeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.09.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 fakurę masz? a ile musi? i dlaczego musi? COP się kończy? nie wyrabia z mocą? U mnie uzywa sie CWU bez patrzenia sie na godziny taryfy. Jak zabraknie cieplej wody, to pompa sie zalacza. W drogiej tez. CO jest w 100% w taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 26.09.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 A jaki problem przejśc na dwie taryfy ? spytaj raczej siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.09.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 trzeba też mieć, jasiu, dwa jaja... Nie obrazaj chlopaka. Czy faktycznie jest "inwalida"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.09.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 No nie wiem.. dlatego spytałem.. i okazuje się że największy oredownik pompy ciepła (Ty) grzeje w jednej taryfie a do tego: haha.. no co Ty? tu sie kłócicie o parę nienwaszych złotych a piszesz że 4stówki nie warte kłopoty.. sorry.. hahahaha Nie kłóce się o parę stówek bo mnie na nie stać,stać mnie też na to,żeby nie zakręcać kranu podczas mydlenia się,stać mnie na kąpanie się w wannie co dzień,stać mnie na grzanie w I taryfie itd. Kłocę się o wypisywane idiotyzmy przez kablarzy,którzy kłamią na potęgę robiąc ludziom wodę z mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 26.09.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 To jest sens kazdej inwestycji". Najpierw wkladasz wiecej, zeby poniej rachunki byly mnijsze. uuu to na inwestycjach widać znasz się co niemiara pewnie na giełdzie grasz? przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.09.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 zmniejsza koszty za CO .... NIE ZWIEKSZA. O tym przeciez mowimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 26.09.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 dostaw druga do CWU. parka się lepiej chowa świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 26.09.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nie kłóce się o parę stówek bo mnie na nie stać,stać mnie też na to,żeby nie zakręcać kranu podczas mydlenia się. Kłocę się o wypisywane idiotyzmy przez kablarzy,którzy kłamią na potęgę robiąc ludziom wodę z mózgu. zacznij sprzedawać kable - czystsza robota mniej do noszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.09.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 ale w stopce to 100% w taniej ... kominek też uwzględniłeś ... Tak, koszta CO w stopce wygenerowane tylko w taniej taryfie. Kominek? 5 paczek brykietu? Czy my jestesmy w aptece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 26.09.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nie zwieksza kosztow CO po prostu, a o iliczenie tychze na chodzi. Zrobienie kolacji nie zwieksza kosztwo CO w danym domu. 3. O sposob licznie kosztow CO. Nie wliczanie do kosztow CO pradu bytowgo wdatkowanego na inne cele niz CO. no dobra.. a jak patrzą na Was w zakładzie energetycznym jak przychodzicie z rachunkiem i krzyczycie: "Panie, to za duży rachunek.. Ja mam wieliego COPa !! Panie COPan.. ja nie mogę płacić tyle za prąd co sąsiad co prądem grzeje.. ja mam pompę ciepła.. pan wiesz co to.. i co to COP co go mam największego we wiosce.. za duży rachunek.." coś to daje? bo tak walczycie jakbyście o swoje pieniądze walczyli.. ja każdemu życzę żeby był prąd po 1 groszu i żeby mieli jak najtaniej.. a przy płaceniu ZA PRĄD a nie za COP okazuje się że rachunki podobne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.09.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 dostaw druga do CWU. parka się lepiej chowa Dla 10zl oszczednosci na miesiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 26.09.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 "wypasione" systemy sterowania do PC nie wyłapują tego więc się nie liczy ... R&K pisał że grzeje tylko w taniej taryfie, więc chyba system sterowania kabli i pompy ciepła niczym się nie różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.09.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 spytaj raczej siebie ... Jedna wizyta w centrum handlowym gdzie jest Oddział Taurona i mam II taryfy ale po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 26.09.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 dostaw druga do CWU. parka się lepiej chowa i COP im wzrośnie .... x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.09.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 no dobra.. a jak patrzą na Was w zakładzie energetycznym jak przychodzicie z rachunkiem i krzyczycie: "Panie, to za duży rachunek.. Ja mam wieliego COPa !! Panie COPan.. ja nie mogę płacić tyle za prąd co sąsiad co prądem grzeje.. ja mam pompę ciepła.. pan wiesz co to.. i co to COP co go mam największego we wiosce.. za duży rachunek.." Tak samo jak na Ciebie. Jak na debila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 26.09.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Panie! COPan.... spadłam z fotela genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.09.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 no dobra.. a jak patrzą na Was w zakładzie energetycznym jak przychodzicie z rachunkiem i krzyczycie: "Panie, to za duży rachunek.. Ja mam wieliego COPa !! Panie COPan.. ja nie mogę płacić tyle za prąd co sąsiad co prądem grzeje.. ja mam pompę ciepła.. pan wiesz co to.. i co to COP co go mam największego we wiosce.. za duży rachunek.." coś to daje? bo tak walczycie jakbyście o swoje pieniądze walczyli.. ja każdemu życzę żeby był prąd po 1 groszu i żeby mieli jak najtaniej.. a przy płaceniu ZA PRĄD a nie za COP okazuje się że rachunki podobne.. Młotek by się przydał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 26.09.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 R&K pisał że grzeje tylko w taniej taryfie, więc chyba system sterowania kabli i pompy ciepła niczym się nie różni? zostaw temat R&K ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.09.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Młotek by się przydał... To byly by juz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts