Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Arturo72
Rtur glupio ci ze masz zyski moze 50 zł a moze 100zł rocznie

Kurcze,no bardzo mi głupio ;)

Ale cóż zrobić,przecież dla dobrego samopoczucia niektórych nie będę na siłę "grzał" kosiarką czy na siłę kupował projektora czy plazmy 60 calowej ;)

...coś z archiwum - rok 2003 :)

do arturo: zobacz, o ile podrozal prad przez te 10 lat a o ile wzrosły Twoje zarobki :) to tak a propos Twojego czarnowidztwa :)

Czyli wyszło w 2003 roku 33 grosze. Licząc u mnie średnią z faktury za 2012 roku 54 grosze. No zarobki procentowo tyle na pewno nie poszły przez te 10 lat(64%).Na pewno nie wzrosły tak w moim otoczeniu.;)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=215240&d=1380399307

Rk mozesz cos napisac o tych danych?

a tu fotka z 16.10.2012

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=142949&d=1350591804

brakuje ok 2,5 tyg by były pełne 12 mce

z lewej strony CWU z prawem WM

dolny licznik jest nie kasowalny , gorny mozna liczyc zuzycie okresowe - gdzie po drodze byl kasowany ....

Stary, projektor piekna to rzecz 130" i kino w domu ,...

Tylko, ze filmow wartych poswiecenia 1,5h zycia na ogladniecie jest 1 produkcja na 2 lata. Reszta to sieczka. Jesli chodzi o TV roznej masci, to zawartosc kierowana jest chyba do ludzi uposledzonych umyslowo. Ja tego inaczej nie moge sobie wytlumaczyc.

Mam w firmie podgrzewacz przeplywowy 4kW. Zeby umyc twarz w cieplej wodzie trzeba czekac az w zlozone dlonie woda naleci. Inaczej jest lledwie etnia. Cos takiego w domu musi byc strasznie zalosne przy tych 1,5kW. No ale w koncu bez "C"WU tez mozna zyc. ;)

ale ja nie mam wodogłowia

mi wystarczy 3 -5 sekund

Gość Arturo72
Sobotni wieczor widze. Cisza i spokoj. Pewnie wiekszosc sie alkoholizuje w gronie znajomych, a reszta nadrabia zaleglosci lozkowe z mijajacego tygodnia. ;)

Pudzian wygrał to i trzeba to uczcić ;)

Teoria "grzania" zyskami z mojej faktury padła to trzeba wymyśleć jakąś nową historyjkę dla usprawiedliwienia dużego ogólnego zużycia prądu i dlatego cisza :)

p.s

mam wolną chatę i kompa bo żona na integracji ;)

Edytowane przez Arturo72

Gość Arturo72

Teoria "grzania" zyskami z mojej faktury padła to trzeba wymyśleć jakąś nową historyjkę dla usprawiedliwienia dużego ogólnego zużycia prądu i dlatego cisza :)

A dzięki archiwalnemu postowi hipki być może ktoś sobie zdał sprawę,że za ileś lat zapłaci o 80-100% więcej za prąd niż teraz i nic nie zrobi i jest w czarnej d...e bo ma kable ;)

A dzięki archiwalnemu postowi hipki być może ktoś sobie zdał sprawę,że za ileś lat zapłaci o 80-100% więcej za prąd niż teraz i nic nie zrobi i jest w czarnej d...e bo ma kable ;)

Tak, ale prąd do PC będzie miał taką samą cenę jak teraz. I może jeszcze PC, będzie działała ta sama co teraz jest zamontowana. :)

Już to widzę. Ale pocieszajcie się,jakoś trzeba żyć jak się wywaliło tyle kasy na początku.