malux20 29.09.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 ucziwie sie przyznaje - slucham radia owego lobo- szczerze wole miec manuala latem + webasto na zime 12 miesiecy komfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 29.09.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 najwazniejsze to miec inne zdanie niz kablarze... przecież to tylko o to chodzi aby pisać na przekór ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 29.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 jasiu podejdz do lustra pozdrawiamaha pyxis pisze tu ponieważ chce i nic wiecej nie jest żadnym amatorem- społecznikiem -filantropem instalatorem systemów grzewczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 ucziwie sie przyznaje - slucham radia owego lobo- szczerze wole miec manuala latem + webasto na zime 12 miesiecy komfortu To fakt webasto to piekna sprawa, choc podgrzewane fotele (siedzisko+ledzwia) tez daje rade A mnie to rybka, pracuje z ateistami, katolikami, islamistami, satanistami to kazdy z nich jest normalny do momentu gdy nie staje sie fundamentalista w swojej ideologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 29.09.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 jasiua pomyslałes ze niektórzy chcą miec 24-25 a w sypialniach 21-22? czy to zabronione jasiu jestem pewien ze kablami da sie fajnie grzac ale smieszy mnie wmawianie ze tylko kable a do czego to "pijesz" ...??? gdzie piszę że tylko kable ...? te wyliczanki odnośnie twojego kominka to komu do czego potrzebne ...? ja osobiście naprawdę nie mam najmniejszych oporów do palenia w kominku ale mając duży komfort bez tej czynności jakoś nie mam specjalnie "ciśnienia", palenisko w salonie traktowane jest awaryjnie w razie "W" ale jak ktoś chce sobie poprawić samopoczucie i zmniejszyć zużycie kwh na CO to nikt nikomu nie broni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 29.09.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 jasiu podejdz do lustra pozdrawiam aha pyxis pisze tu ponieważ chce i nic wiecej i vice versa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.09.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jeszcze pare stron a bedzie 10x drozej... Jak na razie placimy podobnie... Hehe... czyli porownujemy mnie i Ciebie? Dawa rozne domy? Po co? Porownaj siebie z pompa i siebie z kablami. Pozniej dla mnie to samo. Inaczej to sesnu nie ma zadnego. Wiec zmien auto bo w moim lewa strona moze mrozic a prawa grzac... Na pewno wielokrotnie w takiej konfiguracji wlasnie stosowana opcja. Widze, ze "lazienkowej logiki" ciag dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.09.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ale przynajmniej nie slucham rozglosni radiowej z Torunia. O islamistach akurat słyszałem w Trójce, ale radia fundamentalistów też trzeba słuchać żeby wiedzieć co knują. Ojciec 'Derektor" też doi ciepło z głębi ziemi więc ci do niego blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 29.09.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 dzis na prostej drodze przelacialem przez rów na zaorane polewkladałem bidon i kolami sie styknelismy.ja doceniam zalety prądu- nawet na kablach ale skoro mam zgodzic się z copem 2 to dlaczego mam wam nie zarzucac manipulacji ze stawkami za prąd [przeciez liczymy calkowite zuzycie za cały rok] to prosze nie piszcie ze u was kilowat tylko 31 grtak przy okazji jednak nam latwiej przelknąc wydumaną cene za grzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.09.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 przecież to tylko o to chodzi aby pisać na przekór ... Raczej chodzi o prostowanie "mitow i zabobonow". Kablarski swiat jak widze jest ich pelen, jak sredniowiecze czrownic. Nawet wsrod rzekomo swiatlych "instalatorow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 29.09.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 dlatego podaje z dokladnością do 1zł i o,5 kg ilosc brykietu.żeby nie bylo niedopowiedzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 29.09.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 dlatego podaje z dokladnością do 1zł i o,5 kg ilosc brykietu. żeby nie bylo niedopowiedzen I do sześciu godzin : ). Nakręć film jak się ta kostka sześć godzin tli i energię oddaje, a potem zrób reklamę producentowi to podeślą może ładną paczkę w ramach podziękowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 29.09.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 dokładnie dwie kostki po 450 gramówjedynie nordpreis placi mi za wątek o nich-wiedziales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.09.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 dzis na prostej drodze przelacialem przez rów na zaorane pole wkladałem bidon i kolami sie styknelismy.. Ja od jutra robie urozmaicenie do MTB, 20km rower - kapiel w morzu - 20km rower, pogoda idealna na rozpaczenie jesienno zimowych kapieli w baltyku, slonce i bez wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 29.09.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 ło matkoale w bałtyku i tak bez różnicy z temp czy to lato czy jesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 29.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Raczej chodzi o prostowanie "mitow i zabobonow". Kablarski swiat jak widze jest ich pelen, jak sredniowiecze czrownic. Nawet wsrod rzekomo swiatlych "instalatorow". no fakt kablami to ani chałupy się nie da zagrzać , ani ciepła z tego... trzeba cały czas systematycznie coś regulować, nadzorować... do wykonania systemy to już specjalistyczna ekipa potrzebna a koszty powalające ... a o jakich instalatorach mówimy ...? zostaw ten wirtualny świat doskonałych i tanich jak barszcz instalacji grzewczych opisywanych na FM, odwiedź trochę domów to zobaczysz te "samoregulujące się" i super ekonomiczne rozwiązania zrobione przez profesjonalistów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eremqu 29.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 No to chyba Ty wlasnie poszedles ta droga juz teraz "rezerwujac" sobie cene pradu na 3 lata, zeby Ci "grabarze" ceny nie podniesli. Przynajmniej takie mam wrazenie. A ja mam wrażenie że pompkarze nie mogą zniesc że ceny prądu jakoś nie rosną tylko nawet maleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 29.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 to prawda z tymi instalacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.09.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 ło matko ale w bałtyku i tak bez różnicy z temp czy to lato czy jesien To prawda, kapałem się i w sierpniu tego roku i w listopadzie, ubiegłego znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.09.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 a o jakich instalatorach mówimy ...? O Tobie jasiu. o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts