Pyxis 02.10.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Tak już znalazłem. Niestety pixole, artury i inni fundamentaliści są tam też. Tylko dlatego ten watak jakos "zyl" przez 2 doby. Za tydzien czy dwa tylko R&K tam bedzie "symulowal" jakies pisanie. Zdechnie toto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 02.10.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Tylko dlatego ten watak jakos "zyl" przez 2 doby. Za tydzien czy dwa tylko R&K tam bedzie "symulowal" jakies pisanie. Zdechnie toto. Znowu przyznam Ci rację. Musze się chyba przebadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.10.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Znowu przyznam Ci rację. Musze się chyba przebadać. Zacznij od proktologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.10.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Zacznij od proktologa. A ty lepiej jedź do lasu po drzewo, bo ci te 2 tony brykietu do kominka nie starczy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.10.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A ty lepiej jedź do lasu po drzewo, bo ci te 2 tony brykietu do kominka nie starczy:P Ale sie chlopie zaciales na tym jednym tekscie. Wykaz sie jakas minimalna kratywnoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.10.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ale sie chlopie zaciales na tym jednym tekscie. Wykaz sie jakas minimalna kratywnoscia. Tobie radzę to samo i bez obłudy, bo jest taka piosenka, o takich trolach jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.10.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Tobie radzę to samo i bez obłudy, bo jest taka piosenka, o takich trolach jak ty. Wylykales cos, ze masz tu zamiar "spiewac"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 03.10.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zacznij od proktologa. Zacznę od psychiatry. Musze być chyba nienormalny żeby zgadzać się z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 03.10.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Zacznę od psychiatry. Musze być chyba nienormalny żeby zgadzać się z Tobą. Myslelm, ze tego specjaliste masz juz dawno za soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 03.10.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 KrzYSIEK I LOBO DZIĘKI ZA ODPOWIEDŻ czyli indukcja przy 3 osobowej rodzinie to 50 kwh miesięcznie to realne do osiągnięcia?pewnie piekarnik i mikrofala też coś dorzucą. pyxis moge tu napisać model twoich kolektorów?zamontowałeś ten nowy bufor do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 03.10.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 pyxis moge tu napisać model twoich kolektorów? zamontowałeś ten nowy bufor do nich? Mozesz smialo pisac. Bardzo fajne, bo mam je na calym dachu i nie musialem kupowac wogole dachowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 03.10.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 no to wklej zdjęcie dachu od ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 03.10.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 pyxis moge tu napisać model twoich kolektorów? zamontowałeś ten nowy bufor do nich? Mozesz smialo pisac. Bardzo fajne, bo mam je na calym dachu i nie musialem kupowac wogole dachowki. Czyli gruntowa PCI za 60kzł plus kominek koza i 2 tony brykietu nie wystarczają do CO i CWU. Trzeba jeszcze wspomagać się kolektorami. Bardzo zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 03.10.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na czym polega montaz a na czym instalacja w Twoim przypadku.... Nabicie To ty kupiles PC bez czynnika? Czy chodzi o nabicie jednostki zewnetrznej na elwacje? To czekaj... nie 699:- tylko 1399:- PC + czynnik... czy to nabicie na sciane? no tutaj jest trochę zawiła historia ponieważ wstępnie miałem zrobioną wcześniej instalację w salonie . rozmyśliłem się i kazałem zrobić w innym miejscu. niestety trzeba było wszystko od nowa położyć i to w dodatku znacznie dłuższe przewody. z tego powodu czynnika w klimie było za mało i trzeba było uzupełniać. dlatego podałem tak wyszczególniony montaż bo realnie tyle mnie to kosztowało tyle kosztują fanaberie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 03.10.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 no to wklej zdjęcie dachu od ogrodu http://www.szkut.com/dom/Dom88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 03.10.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 zyzolek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 03.10.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Czyli gruntowa PCI za 60kzł plus kominek koza i 2 tony brykietu nie wystarczają do CO i CWU. Trzeba jeszcze wspomagać się kolektorami. Bardzo zabawne. Lykasz wszystko jak mlody pelikan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 03.10.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Albo ma tezę do udowodnienia, albo próbuje po czasie usprawiedliwić swój wybórChoć podświadomie czuje, że to nie było to. Stąd obecność i zainteresowanie tego typu wątkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 03.10.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Albo ma tezę do udowodnienia, albo próbuje po czasie usprawiedliwić swój wybór Choć podświadomie czuje, że to nie było to. Stąd obecność i zainteresowanie tego typu wątkami. A stawiam taką tezę, że pyxis to hipokryta i obłudnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 03.10.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nawet gdyby, to co to zmienia?Jak pisał, tak nadal będzie. Tu takich jest 60-70% - oczywiście mam na myśli stałych bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts