Gość Arturo72 25.10.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja spokojnie mieszcze sie w 6kWh, w pazdzierniku to na bank bo nas tydzien nie bylo ( Arturo zapisz to sobie ze niedosc ze mieszkam w hotelu to jeszcze na wczasy wyjezdzam cala rodzina przez co ludzi oszukuje, hehehe, malo tego dwa razy do roku) Czyli jakieś 50kWh ubyło z październikowego zużycia cwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.10.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Luzuj poślad "Co ty kurka pitolisz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.10.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja cale szczescie ze zmienilem lokalizacje WM i jest nad salonem a nie sypialnia, zima to zaden problem ale jak latem nocami wietrze dom na maxa to przenosza sie jakies dzwieki Ja mam reku na strychu. Nawet na maxa rekuperatora nie slychac, ale "swist" powietrza na anemostatach juz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.10.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 (edytowane) mój podstawowy system CO - kable jest niewidoczny, nie potrzebuje dodatkowego pomieszczenia, A to mój podstawowy i "widoczny" system c.o-wodna podłogówka i pompa a na dodatek również system cwu-300l zasobnik,który "potrzebuje" dodatkowego pomieszczenia Po drugiej stronie ściany jest pralnio-suszarnia i jeszcze prosty natrysk Edytowane 25 Października 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.10.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Arturo, wklej fotke przed plytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 25.10.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Po drugiej stronie ściany jest pralnio-suszarnia i jeszcze prosty natrysk Natrysk?! A miala byc przeciez tylko i wylacznie WANNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.10.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Arturo, wklej fotke przed plytkami Zabudowa jest oddalona od ściany jakieś 15cm,także pisanie,że potrzeba dodatkowego pomieszczenia na wodną podłogówkę to gruba przesada,pompka wisi sobie na ścianie i nikomu nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.10.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 (edytowane) Natrysk?! A miala byc przeciez tylko i wylacznie WANNA. Toż to pomieszczenie gospodarcze a nie łazienka,natrysk to był koszt 260zł,szkoda by było go nie zamontować tym bardziej,że miejsce było i będzie służył jako roboczy po przyjściu z ogrodu a żona tam nabiera wodę do wiadra i myje jakieś rzeczy przy sprzątaniu Edytowane 25 Października 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.10.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Arturo, wklej fotke przed zabudowaniem rozdzielacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.10.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Toż to pomieszczenie gospodarcze a nie łazienka,natrysk to był koszt 260zł,szkoda by było go nie zamontować tym bardziej,że miejsce było i będzie służył jako roboczy po przyjściu z ogrodu a żona tam nabiera wodę do wiadra i myje jakieś rzeczy przy sprzątaniu Planujesz kapiele blotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.10.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Arturo, wklej fotke przed plytkami Arturo, wklej fotke przed zabudowaniem rozdzielacza Striptis czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.10.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Striptis czy co ? Oj kiedys wklejales.... No wez.... Nie badz taki... Inni tez chcieliby sie posmiac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.10.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Oj kiedys wklejales.... No wez.... Nie badz taki... Inni tez chcieliby sie posmiac.... Pokaż coś swojego,pośmiejemy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.10.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Pokaż coś swojego,pośmiejemy się razem Nie miesci sie w kadrze. Nie chce Cie zawstydzac Oj nie gniewaj sie... Tak mnie naszlo. Co tam u Twojego bylego? Poza tym, ze teraz "gluszy" na polnocy i przetargi mu nie wychodza. Za drogi sie zrobil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 25.10.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Hipcia nosem gdzies utknela czy katalog PC przeglada A co Ci tak teskno za nia. Za malo "chamowy" w watku? "Baba z wozu, koniom lzej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 25.10.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 w sumie tak... Ale z jej TB'wosci mozna sie.., pousmiechac na zakupach byłam teraz będzie grany wczorajszy Top Gear a w nim najgorsze samochody świata już na samą myśl mordka mi się cieszy a za 2,5h zaczyna się tani weekend i będę mogła wreszcie doładować telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 25.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 A co Ci tak teskno za nia. Za malo "chamowy" w watku? "Baba z wozu, koniom lzej". spokojnie- czuwam; ale z tego, co widzę, to podśmiewają sie z ciebie też w innych watkach - coś mi bliżniaczo podobny jestes do proffessorre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 25.10.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 spokojnie- czuwam; ale z tego, co widzę, to podśmiewają sie z ciebie też w innych watkach - coś mi bliżniaczo podobny jestes do proffessorre Z wszystkich sie smieja, tylko nie z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 25.10.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 (edytowane) Z wszystkich sie smieja, tylko nie z Ciebie. idę na TV, zerkam na tablecie kontynuuj, proszę masz na pożarcie post z dziennika HenoK'a, który - zdaniem większości się zna - podsumowujący prawie 4 lata pracy Poco Cito przeanalizuj i napisz nam swoje wnioski Zużycie energii przez okres 1404dni (3,84 lat) I taryfa 11 256,9kWh II taryfa 16 828,3kWh Razem : 28085,2kWh Średnio rocznie wychodzi : 7306kWh Wg podlicznika ok. połowa tej energii dotyczy ogrzewania i przygotowania ciepłej wody. polecam przeliczyć całkowity koszt 7kkWh na złotówki przy podanych proporcjach tania/droga HenoK dom ma mniejszy a 7kkWh / moje 13kkWh daje COP = <2 jak żyć, panie premierze, jak żyć... Edytowane 25 Października 2013 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 25.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Widzisz... To tlumaczy zainteresowanie dziurkami i podtrzymuje watpliwosci co do spodniczkowosci samochody srednio mnie interesuja ale cięty język clarkssona jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts