Pyxis 26.10.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A siad wiecie ze wasze pci nie maja cop 4 albo 2, no wlasnie nie wiecie, a to ze ktos ma opomiarowwne to swiadczy tylko o jego cop a nie waszym jak to pyxis podajesz. Popatrz na opis mojego domu w stopce. Czy przy zuzyciu troszke ponad 4k kWh przez pompe mam sobie zalozyc SPF=2. W takim razie co mi ogrzalo chalupe, bo przeciez nie sugerowane przez Pipke ledy pracujace z COP=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 26.10.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jesteś pewna? Z praktyki wiem że obsługa marketów wie mniej niż gościu zamiatający ulice. mam ulotkę na biurku no i kopałam w nią tzn w pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 26.10.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Popatrz na opis mojego domu w stopce. Czy przy zuzyciu troszke ponad 4k kWh przez pompe mam sobie zalozyc SPF=2. W takim razie co mi ogrzalo chalupe, bo przeciez nie sugerowane przez Pipke ledy pracujace z COP=2 komputer Ci grzeje, bo się zatraciłeśna forum - cała dobę piszesz głupoty zobacz, czy tam żony ktoś Ci nie pieści w czasie, gdy wijesz sie jak piskorz, zeby nie pokazac faktury na 10kkWh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 26.10.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Pompiara wannabe.... tylko ze myslalem ze celowalas w wysza polke... czy Daikin swoich nie pozwala kopac? no wlasnie dlatego w nią COPię, bo design jednostki wewnętrznej jest MASAKRYCZNY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 26.10.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A nie lepiej poszukac "umiacego" za rozsadne pieniadze... moze nawet masz wsrod znajomych lub znajomych znajomych Pomoga W sumie to chcę dużo wiedzieć/umieć. Trochę zaczyna mnie to męczyć, ale kiedy czytam na forum fuszerki "fachofców", to wole zmarnować kilkadziesiąt godzin na forum. TV praktycznie nie oglądam (ostatnio jeszcze piątkowy wieczór od 21 poświęcałem na si-fi, teraz to nie wiem co to pudło). Na końcu i tak trafię do wariatkowa z ogromu wiedzy której ciągle mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.10.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Widział,widział Już pracował przy -16st.C w nocy w marcu i wystarczyło mu 7h pracy żeby utrzymywać 22st.C w domu. Mimo tego mam G11,a co Arturo wytlumacz mi jak to jest, ze jak pare dni temu wspominalem ze to nie bedzie twoj pierwszy sezon grzewczy, bo juz grzales w domu, to zarzekales sie ze ty utrzymywales 14* tylko, a tu w innym watku piszesz ze i do 22 grzales w mrozy... Jak tu tobie wierzyc? Przeciez ty krecisz na kazdym kroku w zaleznosci o co pytaja i co lepiej pasuje napisac. Teraz juz wiesz czemu ludzie ci nie ufaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 26.10.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Stalo sie. Zakupilem pompe ciepla. W suszarce..... tak pisza w manualu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 26.10.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Arturo wytlumacz mi jak to jest, ze jak pare dni temu wspominalem ze to nie bedzie twoj pierwszy sezon grzewczy, bo juz grzales w domu, to zarzekales sie ze ty utrzymywales 14* tylko, a tu w innym watku piszesz ze i do 22 grzales w mrozy... Jak tu tobie wierzyc? Przeciez ty krecisz na kazdym kroku w zaleznosci o co pytaja i co lepiej pasuje napisac. Teraz juz wiesz czemu ludzie ci nie ufaja Antoni godzien Pixela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.10.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 komputer Ci grzeje, bo się zatraciłeśna forum - cała dobę piszesz głupoty zobacz, czy tam żony ktoś Ci nie pieści w czasie, gdy wijesz sie jak piskorz, zeby nie pokazac faktury na 10kkWh Juz Ci powiedzialem, ze predzej zobaczysz garbatego aniolka niz jakies moje faktury. Takiego dna nie siegne. Wbrew pozorom ja pracuje i zagladam tylko na ten watek. Nie musze sie skupiac na maskowaniu lgarstw, wiec mam wiecej czasu niz Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.10.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Arturo wytlumacz mi jak to jest, ze jak pare dni temu wspominalem ze to nie bedzie twoj pierwszy sezon grzewczy, bo juz grzales w domu, to zarzekales sie ze ty utrzymywales 14* tylko, a tu w innym watku piszesz ze i do 22 grzales w mrozy... Jak tu tobie wierzyc? Przeciez ty krecisz na kazdym kroku w zaleznosci o co pytaja i co lepiej pasuje napisac. Teraz juz wiesz czemu ludzie ci nie ufaja I znowu się ośmieszasz,tym razem brakiem zrozumienia tego co czytasz Grzałem od lutego,do lutego była koza i 14st.C Ja bym na Twoim miejscu dał sobie na wstrzymanie z pisaniem,bo niedługo ludzie będą wytykali Cię palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 26.10.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No ale ty ja maz dla komfortu a nie do calkowitegonogrzewania matko przenajświętsza w pierwszej chwili pomyślałem że nie dałeś ogonka w a że niby ty i ja ....dla komfortu.....ale mnie przestraszyłeś ale spoko to tylko głupia ortografia.......chodziło ci że "masz" tzn. ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 26.10.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 no i kopałam w nią tzn w pompę To jak się kopie w pompę to ma wiekszy COP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 26.10.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ale jak masz krotkie rece i glembokie kieszenie to na inna sobie nie mozesz pozwolic... dlatego grzeję prądem A jak taka be to po co ci ulotki zeby zobaczyć, jaki jest COP i czy ktokolwiek przyzna się do tego badziewia (mowa o designie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 26.10.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Pamiętajcie żeby wstać o trzeciej w nocy i cofnąć zegarki na drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 26.10.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Pamiętajcie żeby wstać o trzeciej w nocy i cofnąć zegarki na drugą znowu ta debilna zmiana czasu. kiedy to się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.10.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 znowu ta debilna zmiana czasu. kiedy to się skończy? 30 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.10.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Wbrew pozorom ja pracuje i zagladam tylko na ten watek. Nie musze sie skupiac na maskowaniu lgarstw, wiec mam wiecej czasu niz Ty. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191620-POMPA-CIEP%C5%81A-zu%C5%BCycie-pr%C4%85du&p=6189754&viewfull=1#post6189754 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162348-odwierty-pionowe-ile-i-jakie-d%C5%82ugie&p=6191196&viewfull=1#post6191196 Jak widac nie tylko tutaj I znowu się ośmieszasz,tym razem brakiem zrozumienia tego co czytasz Ja bym na Twoim miejscu dał sobie na wstrzymanie z pisaniem,bo niedługo ludzie będą wytykali Cię palcami Tak juz zauwazylem ze mnie wytykaja, szczegolnie za te 260zl twojego natrysku i to ze na ocieplenie i system co ceu wydales wiecej niz ja. Btw widze ze znalales ten wpis o grzaniu 14 stopni, podaj jaki numer postu bo jie pamietam kiedy dokladnie to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.10.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191620-POMPA-CIEP%C5%81A-zu%C5%BCycie-pr%C4%85du&p=6189754&viewfull=1#post6189754 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162348-odwierty-pionowe-ile-i-jakie-d%C5%82ugie&p=6191196&viewfull=1#post6191196 Jak widac nie tylko tutaj Musisz jasnosc podkrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.10.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 U mnie pierwszy sezon grzewczy i tynki gipsowe. Nie do konca bo juz grzales zeszlej zimy, wiec swoje odsalo, ponadto kedy skonczyles mokre prace - tynki posadzki? Przed latem wiec tez wody sporo odeszlo, wiec nie naciagaj jak zawsze masz to w zwyczaju Grzałem od lutego,do lutego była koza i 14st.C. No to teraz jest caly obraz... Wiec kto kreci? Ja czy ty? Nie dosc ze w tym watku napisales ze grzales tylko koza luty -luty do 14 to jic nie wspomniales o grzaniu pci do 22 stopni, czym szybko sobie przypomniales jak cie w watku o pci oskarzylu ze jeszcze pompy zima nie uzywales. Wiec jak jednak jest jak pisalem ze odpowiedzi distosowujesz do sytuacji, mowisz to co wygodniej. Wiec co nadal uwazasz ze te wygrzewanie nic nie znaczy, ze to ze dom wysychal latem nic nie znaczy? Jaka teraz teorie wysnujesz? Jaka bedzie nowa bajeczka na potrzeby dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.10.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Musisz jasnosc podkrecic. Ale co w tym niejasnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts