Pyxis 26.10.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ale co w tym niejasnego? Nie wiem co chciales pokazac/powiedziec dajac te linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.10.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nic szczegolnego, tylko to ze piszesz Hipce ze Ty tylko w tym watku siedzisz a jak sie okazuje skaczesz prawie jak Arturo72 po calym FM i krzewisz prawde jedyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.10.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jaka teraz teorie wysnujesz? Jaka bedzie nowa bajeczka na potrzeby dyskusji Ano taka,że R&K grzeje już drugi sezon i mam nadzieję,że nie będzie już wymówki w przypadku dużego zużycia energii na ogrzewanie i doczekamy się faktury i zdjęcia licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 26.10.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nic szczegolnego, tylko to ze piszesz Hipce ze Ty tylko w tym watku siedzisz a jak sie okazuje skaczesz prawie jak Arturo72 po calym FM i krzewisz prawde jedyna. Przeciez to sa posty z przed 2 dni, a rozmowa z Pipka dotyczyla dzisiejszego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.10.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ano taka,że R&K grzeje już drugi sezon i mam nadzieję,że nie będzie już wymówki w przypadku dużego zużycia energii na ogrzewanie i doczekamy się faktury i zdjęcia licznika Ale my nie mowimy o R&K, tylko o tym ze piszesz sprzeczne rzeczy w roznych tematach, ze zmieniasz nagminnie fakty i jak to pokazales kolejny raz, jesli zostanie ci to udowodnione to starasz sie zmienic temat, odwrocic uwage. Btw z tego co pamietam to zdjecia licznika pokazal, w zeszlym roku tez wiec nie klam kolejny raz No i nie zapomnij edytowac postu po pol godzinie bo jestes w tym mistrzem FM Przeciez to sa posty z przed 2 dni, a rozmowa z Pipka dotyczyla dzisiejszego wieczoru. Ok to sorry:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.10.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ale my nie mowimy o R&K, tylko o tym ze piszesz sprzeczne rzeczy w roznych tematach, ze zmieniasz nagminnie fakty i jak to pokazales kolejny raz, jesli zostanie ci to udowodnione to starasz sie zmienic temat, odwrocic uwage. Nie,Ty ciągle usilnie starasz się udowodnić mi coś,wmówić mi coś,narazie nie wychodzi Ci to zbytnio i za każdym takim razem błaźnisz się. Znajdź moje posty na temat "grzania" a nie durnoty wypisujesz,mi się nie chce szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 27.10.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Nie,Ty ciągle usilnie starasz się udowodnić mi coś,wmówić mi coś,narazie nie wychodzi Ci to zbytnio i za każdym takim razem błaźnisz się. Znajdź moje posty na temat "grzania" a nie durnoty wypisujesz,mi się nie chce szukać. Arturek znowu sie zdenerwowal. Wiesz twoich postwow na temat grzania szukac ze swieca, po ty same "tresciwe" posty płodzisz. Ja nic nie staram ci udowodnic ja ci UDOWODNILEM twoje klamstwa: koszty ocieplenia, koszty prysznica, sposob w jaki ogolnie podajesz koszty, no i rozbierzne informacje na temat grzania (skoro juz tak bardzo chcesz o ogrzewaniu). Poprostu lubie raz na jakis czas zrobic "sprawdzam karty" w twoich postach, bo tam zawsze mozna znalezc jakies "perełki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.10.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Pogadajcie sobie Naukę czytania ze zrozumieniem można posiąść już w podstawówce ale widocznie mieliście z polskiego słabe oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.10.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Ja nic nie staram ci udowodnic ja ci UDOWODNILEM twoje klamstwa: koszty ocieplenia, koszty prysznica, sposob w jaki ogolnie podajesz koszty, no i rozbierzne informacje na temat grzania (skoro juz tak bardzo chcesz o ogrzewaniu). Poprostu lubie raz na jakis czas zrobic "sprawdzam karty" w twoich postach, bo tam zawsze mozna znalezc jakies "perełki" Człowieku,za każdym razem przestawiam Ci mój post jako odpwiedź,żeby sprostować Twoje KŁAMSTWA ,także proponuję naprawdę cięzki młotek sobie przygotować Swoimi kłamstwami nie przykryjesz faktów Waszego (kablarzy) dużego zuzycia na cele c.o+cwu w porównaniu do tych co mają pompy ciepła,choćbyś nie wiem jak mocno starał się kłamać,oszukiwać ,mataczyć,bredzić Edytowane 27 Października 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Swoimi kłamstwami nie przykryjesz faktów Waszego (kablarzy) dużego zuzycia na cele c.o+cwu w porównaniu do tych co mają pompy ciepła,choćbyś nie wiem jak mocno starał się kłamać,oszukiwać ,mataczyć,bredzić Na koniec sezonu fakturą i licznikiem zamknę Wam paszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 27.10.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Arturo wystarczy że przystopujesz w wypisywaniu faktów wygodnych tylko dla ciebie . Lobo ma pełną rację i poświęcił tobie dużo czasu żeby ci wypunktować twoje naginanie faktów.Ciągle krzyczysz żeby nie ogłupiać nowych inwestorów to się przynajmniej przystosuj do swojego własnego apelu.Ja też mam już dosyć robienia z forumowiczy idiotów przez permanentne edytowanie twoich postów . Masz coś do powiedzenia to napisz konkretnie a nie potem edytujesz w zależności od okoliczności.Śliski jesteś jak wąż do pompy Koledzy ci napisali żebyś zaprzestał takich praktyk a ty ich wysyłasz do podstawówki.Tak jak napisał adiqq chodzi o zwyczajną przyzwoitość i uczciwość.Szkoła cię nie nauczyła to może FM cię trochę wyedukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.10.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Arturo wystarczy że przystopujesz w wypisywaniu faktów wygodnych tylko dla ciebie . Lobo ma pełną rację i poświęcił tobie dużo czasu żeby ci wypunktować twoje naginanie faktów.Ciągle krzyczysz żeby nie ogłupiać nowych inwestorów to się przynajmniej przystosuj do swojego własnego apelu.Ja też mam już dosyć robienia z forumowiczy idiotów przez permanentne edytowanie twoich postów . Masz coś do powiedzenia to napisz konkretnie a nie potem edytujesz w zależności od okoliczności.Śliski jesteś jak wąż do pompy Koledzy ci napisali żebyś zaprzestał takich praktyk a ty ich wysyłasz do podstawówki.Tak jak napisał adiqq chodzi o zwyczajną przyzwoitość i uczciwość.Szkoła cię nie nauczyła to może FM cię trochę wyedukuje. Wysłałem kolegów do podstawówki,bo z czterech ostatnich "gwoździ do trumny" przytoczonych przez Lobo wynika tylko tyle,że Lobo specjalnie kłamie lub miał niską ocenę z polskiego w podstawówce. Czekam na kolejne "gwoździe" coby Lobo faktycznie był wytykany palcami za błazenadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Lobo ma pełną rację i poświęcił tobie dużo czasu żeby ci wypunktować twoje naginanie faktów. Zapomniał tylko o sobie i nie wspomniał,że zrobił kable tylko dlatego,że ma zniżkę na prąd jako "branżowy" energetyk Gdybym tak jak on nie wspomniał o swoim "nie wygodnym fakcie" dofinansowaniu z kopalni do płyty to także musiałbym mówić,że płyta na EPS200 wyniosła mnie 20tys.zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 27.10.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Artur, podaj jeszcze raz składowe Twojego prysznica. Bilans wyszedł wyszedł ładny, ale wiarygodność już niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 27.10.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Ano taka,że R&K grzeje już drugi sezon i mam nadzieję,że nie będzie już wymówki w przypadku dużego zużycia energii na ogrzewanie i doczekamy się faktury i zdjęcia licznika niedoczekanie Twoje i innym tym podobnym .... Ci co chcieli wiedza jak zakończyłem sezon , żadnych wymówek nie ma! garaż ociepliłem (sufit - niestety 1 ściana zostanie już nieocieplona) drzwi do PT wstawie w ciagu tygodnia , poprawki na poddaszu zrobię do konca listopada - wiec już zadnych wymówek nie bedzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.10.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Artur, podaj jeszcze raz składowe Twojego prysznica. Bilans wyszedł wyszedł ładny, ale wiarygodność już niekoniecznie. Nie wiesz z czego sklada się prysznic ? Podawałem,cofnij się kilka stron wcześniej,licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 27.10.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Z czego się składa napisał Ci Lobo, tylko nie chcesz przyznać, że podana przez Ciebie początkowa kwota około 260zł nie ma pokrycia w rzeczywistości. Ale zostawmy to, to tylko drobny przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.10.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Z czego się składa napisał Ci Lobo, tylko nie chcesz przyznać, że podana przez Ciebie początkowa kwota około 260zł nie ma pokrycia w rzeczywistości. Ale zostawmy to, to tylko drobny przykład. Kabinę prysznicową z brodzikiem,korkiem kupiłem za 260zł i to Lobo zakwestionował i kolejny raz się pomylił. Poza tym czy Wy dobrze się czujecie ? Edytowane 27 Października 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 27.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Kabinę prysznicową z brodzikiem,korkiem kupiłem za 260zł i to Lobo zakwestionował i kolejny raz się pomylił. Poza tym czy Wy dobrze się czujecie ? Artur, gdy znajdę oryginalne jacuzzi za 5, a nie 12 tysięcy to rozpirzę całą łazienkę i część kotłowni, zeby to wstawić. Potem napiszę że całość kosztowała mnie 5 tysięcy. Będziesz mnie wtedy podziwiał. Lobo kwestionował info że natrysk tyle kosztuje i szkoda nie wstawić go gdy kosztował 260zł. Edytowane 27 Października 2013 przez compi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.10.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Lobo kwestionował info że natrysk tyle kosztuje i szkoda nie wstawić go gdy kosztował 260zł. Dokładnie tak było i tak jest. Gość nie zdawał sobie sprawy,że kabina może tyle kosztować. Gdybym nie znalazł tak taniej kabiny z brodzikiem,natrysku by tam nie było. Nic nie rozwalałem,nic nie kułem.Kupiłem kabinę,poskręcałem,podłączyłem i jest. Edytowane 27 Października 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts