Wivaldi 29.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cała moze nie ale częsc na pewno, zawsze mozna odciąc uszkodzoną pętle na rozdzielaczu i naprawic Ja już mam łącznie rurek miedzianych w wylewce. Uważam że łatwiej naprawić kabel, prąd się przynajmniej nie wyleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jezeli debil jak go eufemistycznie nazwałeś nie zna rozkładu kabli a wierci kilka cm od stopnia to jaka jest jego wina. Jak ma te stopnie zainstalowac? Przeciez nie ma rentgena w oczach Jesli nie zna rozkldu kabli to NIE WIERCI. Nic nie instaluje i czeka na inwestora. Ja przy zamwianu schodow zastrzeglem sobie, ze w posadzce ZADNEGO wiercenia. Uwzglednili to w fazie ich projektowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.10.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja przy zamwianu schodow zastrzeglem sobie, ze w posadzce ZADNEGO wiercenia. Uwzglednili to w fazie ich projektowania. Ależ jak możesz porównywać siebie do innych ? Przecież" wszystkie we wsi wiedzo, wszystkie wiedzo" że masz najlepszy system CO, najlepszy projekt, najoszczędniejsze spłukiwanie wody w kiblu i wodę w ścianie a siusianie w porcelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 29.10.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja przy zamwianu schodow zastrzeglem sobie, ze w posadzce ZADNEGO wiercenia. Uwzglednili to w fazie ich projektowania. Do sufitu przykręcili? Pewnie masz poręcze na dwa metry od podłogi:) PoCo Ci to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ależ jak możesz porównywać siebie do innych ? Przecież" wszystkie we wsi wiedzo, wszystkie wiedzo" że masz najlepszy system CO, najlepszy projekt, najoszczędniejsze spłukiwanie wody w kiblu i wodę w ścianie a siusianie w porcelanie Moze. Ale niemam poprzewiercanych rurek w podlodze, a to dla mnie dosyc wazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 29.10.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ależ jak możesz porównywać siebie do innych ? Przecież" wszystkie we wsi wiedzo, wszystkie wiedzo" że masz najlepszy system CO, najlepszy projekt, najoszczędniejsze spłukiwanie wody w kiblu i wodę w ścianie a siusianie w porcelanie Lepsze niz najlepszy kabaret. To chyba jedyny taki wątek na tym forum, tak trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Do sufitu przykręcili? Pewnie masz poręcze na dwa metry od podłogi:) PoCo Ci to było? Schody sa takie jak sobie wymyslilem. W sumie nawet dosyc wygodnie sie po nich "lazi". http://szkut.com/dom/Dom70.jpg Licze, ze zrewanzujesz sie fotka swoich (jesli je masz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Lepsze niz najlepszy kabaret. To chyba jedyny taki wątek na tym forum, tak trzymac. Jak byles przez chwile "podmiotem" moich dociekan w tym watku, to raczej do smiechu Ci nie bylo (z tego co pamietam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 29.10.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jak byles przez chwile "podmiotem" moich dociekan w tym watku, to raczej do smiechu Ci nie bylo (z tego co pamietam). Ale co udowodniłeś, ze kłamałem. Moze powinienes zmienic fach na detektywa. I te dociekania jak je ładnie okresliłes to po prostu zwykłe insynuacje nie poparte zadnymi dowodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ale co udowodniłeś, ze kłamałem. Moze powinienes zmienic fach na detektywa. I te dociekania jak je ładnie okresliłes to po prostu zwykłe insynuacje nie poparte zadnymi dowodami. Ja tylko wspominam, ze nie bylo Ci do smiechu. Po co sie zaraz tak uruchamiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.10.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Schody sa takie jak sobie wymyslilem. W sumie nawet dosyc wygodnie sie po nich "lazi". http://szkut.com/dom/Dom70.jpg Licze, ze zrewanzujesz sie fotka swoich (jesli je masz). A po co ci wycieraczka na każdym stopniu ? No i zjechać po poręczy się nie da, bo na jej końcu niemiłe zaskoczenie Edytowane 29 Października 2013 przez Wivaldi Oj tam, oj tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A po co ci wycieraczka na każdym stopniu ? No i zjechać po poręczy się nie da, bo na jej końcu niemiłe zaskoczenie Takie "kaprycho" dla chodzacej po nich czesto w skarpetkach czterolatki. Dal bys rade zjechac spokojnie, bo w tym miejscu akurat brakuje Ci sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.10.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Schody sa takie jak sobie wymyslilem. W sumie nawet dosyc wygodnie sie po nich "lazi". http://szkut.com/dom/Dom70.jpg Licze, ze zrewanzujesz sie fotka swoich (jesli je masz). Ty to urządzałeś? Czy żona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.10.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ale co udowodniłeś, ze kłamałem. Moze powinienes zmienic fach na detektywa. I te dociekania jak je ładnie okresliłes to po prostu zwykłe insynuacje nie poparte zadnymi dowodami. pyxis też Cię zlapal na czarowaniu? oj, ja widzę, ze z Ciebie też niezly kłamczuszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.10.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Takie "kaprycho" dla chodzacej po nich czesto w skarpetkach czterolatki. Dal bys rade zjechac spokojnie, bo w tym miejscu akurat brakuje Ci sporo. Tobie też, bo widzę że zamontowałeś je na słupkach kończących poręcze. Chwalipięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ty to urządzałeś? Czy żona? A jakie to ma znaczenie dla montazu schodow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.10.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ty za to jestes szczera/szczery az do bolu... O! wyskoczył królik z kapelusza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.10.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 nie do ciebie bylo tylko do tej subtelnej... Tej subtelnej jak GERDA - TYTAN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.10.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 O! wyskoczył królik z kapelusza ! zaplułam monitor:-) prosze nie pisac mi takich rzeczy przy jedzeniu! p.s. a ja myslalam, ze go nie ma… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.10.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A jakie to ma znaczenie dla montazu schodow? Wszystko kwestia gustu, a ponoć o gustach się nie dyskutuje;) Skoro cała kasa poszła na PC, to tu i ówdzie trzeba było przyoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts