piotrmak 29.10.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Schody sa takie jak sobie wymyslilem. W sumie nawet dosyc wygodnie sie po nich "lazi". http://szkut.com/dom/Dom70.jpg Licze, ze zrewanzujesz sie fotka swoich (jesli je masz). Na bogato to raczej nie jest:) Moje kosztowały +- tyle co Twoja PocoCito:) Nie muszą się zwrócić w COP-ie Nie proś o zewnętrzne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 29.10.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) pyxis też Cię zlapal na czarowaniu? oj, ja widzę, ze z Ciebie też niezly kłamczuszek! Tak tak, pyxis to taki forumowy maciarewicz. Az bardzo zawstydziłem sie z powodu moich kłamstw. Edytowane 29 Października 2013 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Wszystko kwestia gustu, a ponoć o gustach się nie dyskutuje;) Skoro cała kasa poszła na PC, to tu i ówdzie trzeba było przyoszczędzić Masz racje, ze to kwestia gusu. Mi np. Twoj barowo-biurowy styl urzadzenia domu zupelnie nie odpowiada, ale nie wylazi ze mnie burak i Ci tego nie "wypominam". Jak sie domyslam w zalozeniu mialo "kapac przepychem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.10.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ale nie wylazi ze mnie burak Pewnie że nie wyłazi, bo z buraka może wyjść tylko cukier czyli sama słodycz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.10.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Masz racje, ze to kwestia gusu. Mi np. Twoj barowo-biurowy styl urzadzenia domu zupelnie nie odpowiada, ale nie wylazi ze mnie burak i Ci tego nie "wypominam". Jak sie domyslam w zalozeniu mialo "kapac przepychem". Widzę, że auto z podjazdu zginęło. Czyżby sprzedane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Moje kosztowały +- tyle co Twoja PocoCito:) Nie muszą się zwrócić w COP-ie Nie proś o zewnętrzne:P Nie ma mowy o rewanzu fotka, ale za to jest "cena". No od razu urosles w moich oczach. Nawet nie wiesz jakie to zalosne i burackie. Moze robi wrazenie na Twoich znajomych, ale nie na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.10.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Z kazdego buraka No nie. Niektóre buraki szatkują na surówkę.I te są zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.10.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie ma mowy o rewanzu fotka, ale za to jest "cena". No od razu urosles w moich oczach. Nawet nie wiesz jakie to zalosne i burackie. Moze robi wrazenie na Twoich znajomych, ale nie na mnie. Ile dałeś za schody bez kołków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ile dałeś za schody bez kołków? A po co Ci ta informacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 29.10.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie ma mowy o rewanzu fotka, ale za to jest "cena". No od razu urosles w moich oczach. Nawet nie wiesz jakie to zalosne i burackie. Moze robi wrazenie na Twoich znajomych, ale nie na mnie. Wjeżdzasz na moje ego. Zapewniam Cię, że fotka będzie. Potem będzie skan FV za prąd (bez grzania prądem). Mam inny problem:) Nie mam aparatu cyfrowego i nie potrafię wklejać zdjęć. Nie wykluczam, że jutro poproszę Cię na Priv , żebyś mi pomógł wkleić zdjęcie (córka ma cyfrówkę, może nawet Ona mi pomoże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.10.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) oj dobra już.. o gustach się nie dyskutuje* * nie dotyczy von pumpareiro zobaczcie co innego: na ławie stoi stacja pogodowa - Bangladeszu to tam pan nie masz, panie Pyxis... ' rzekłabym, ze temperatury dla Klubu Morsów ale za to zdrowo! [ATTACH=CONFIG]221527[/ATTACH] Edytowane 29 Października 2013 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 29.10.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Hm.... ale schody na kredyt to koszt x2 tak jak przy PC czy taniej wychodzi? Zapewniam Cię, że nie mam nic na kredyt:lol2: W mojej "stajni" wszystko na rejestracjach CNA (moich lokalnych) z jednym małym wyjątkiem (CB) ale to długa historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.10.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A po co Ci ta informacja? Bo jestem agentem CBA:) Bo twierdzisz, że to kosmiczna technologia. PS. Moje schody też są bez kołków w podłodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Wjeżdzasz na moje ego. Zapewniam Cię, że fotka będzie. Potem będzie skan FV za prąd (bez grzania prądem). Teraz po "szpanowaniu kasa" jakos mniej mnie to interesuje, bo chyba domyslam sie co bylo priorytem przy ich zakupuie. Fotka byla pokazana nie z zamiarem stawania z kimkolwiek w "konkury", a raczej kao pokazanie "normalnosci" schodow bez koniecznosci ich przyszpilenia do posadzki. Nawet jak bym sie zaliczal do ludzi majetnych i wydal na schody w domu gruba kase (nie wiem co prawda po co), to i tak takie zachowania byly by mi raczej obce. Szpanowanie kasa to jest ten rodzaj buractwa, ktory najbardziej mnie razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 29.10.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 oj dobra już.. o gustach się nie dyskutuje* * nie dotyczy von pumpareiro zobaczcie co innego: na ławie stoi stacja pogodowa - Bangladeszu to tam pan nie masz, panie Pyxis... ' rzekłabym, ze temperatury dla Klubu Morsów ale za to zdrowo! [ATTACH=CONFIG]221527[/ATTACH] Wow, no to Pyxis musisz stopke edytowac, bo utrzymujesz jakies 3 stopnie mniej niz wszyscy wierzyli, ze masz Prosze jak mozna sie zdjeciem schodow zalatwic Zima pewnie jest z 17 stopni, te dywaniki na schodach to zeby nogi nie przymarzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.10.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Teraz po "szpanowaniu kasa" jakos mniej mnie to interesuje, bo chyba domyslam sie co bylo priorytem przy ich zakupuie. Fotka byla pokazana nie z zamiarem stawania z kimkolwiek w "konkury", a raczej kao pokazanie "normalnosci" schodow bez koniecznosci ich przyszpilenia do posadzki. Nawet jak bym sie zaliczal do ludzi majetnych i wydal na schody w domu gruba kase (nie wiem co prawda po co), to i tak takie zachowania byly by mi raczej obce. Szpanowanie kasa to jest ten rodzaj buractwa, ktory najbardziej mnie razi. No bo umiemy tylko szpanować swoją PC:) Nie jest tak szanowny Panie Pyxis? I kto jest burakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Wow, no to Pyxis musisz stopke edytowac, bo utrzymujesz jakies 3 stopnie mniej niz wszyscy wierzyli, ze masz Prosze jak mozna sie zdjeciem schodow zalatwic Zima pewnie jest z 17 stopni, te dywaniki na schodach to zeby nogi nie przymarzly A widzisz jeleniu, ze to Hipka wstawila PSem do mojego zdjecia ten termometr. Popatrz sobie na orginal fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No bo umiemy tylko szpanować swoją PC:) Nie jest tak szanowny Panie Pyxis? I kto jest burakiem? Raczej niskim zuzyciem na CO, a to jak by nie bylo "szpanowanie w druga strone". Pompe z gruntowek to mam chyba jedna z najtanszych tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 29.10.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Teraz po "szpanowaniu kasa" jakos mniej mnie to interesuje, bo chyba domyslam sie co bylo priorytem przy ich zakupuie. Fotka byla pokazana nie z zamiarem stawania z kimkolwiek w "konkury", a raczej kao pokazanie "normalnosci" schodow bez koniecznosci ich przyszpilenia do posadzki. Nawet jak bym sie zaliczal do ludzi majetnych i wydal na schody w domu gruba kase (nie wiem co prawda po co), to i tak takie zachowania byly by mi raczej obce. Szpanowanie kasa to jest ten rodzaj buractwa, ktory najbardziej mnie razi. Trzymaj mnie za "słowo" albo inaczej za "jaja". Nie potrafię wkleić zdjęć, ale najwyższy czas się "nauczyć". Nie szpanuję, zawsze miałem. Jak kogoś to razi to przepraszam:) Bardziej mnie rażą teksty po co budować metrów ...... jak można 90:) Zapewniam wszystkich, że znam 800 po całości i procentowo wydają mniej z dochodu na CO jak niektórzy na 120m2:) Życie niestety jest brutalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.10.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Raczej niskim zuzyciem na CO, a to jak by nie bylo "szpanowanie w druga strone". Pompe z gruntowek to mam chyba jedna z najtanszych tutaj. Przy 17st i dwóch tonach brykietu do kozy:) he he he heee:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts