Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Schody sa takie jak sobie wymyslilem. W sumie nawet dosyc wygodnie sie po nich "lazi".

http://szkut.com/dom/Dom70.jpg

Licze, ze zrewanzujesz sie fotka swoich (jesli je masz).

Na bogato to raczej nie jest:)

Moje kosztowały +- tyle co Twoja PocoCito:) Nie muszą się zwrócić w COP-ie

Nie proś o zewnętrzne:P

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystko kwestia gustu, a ponoć o gustach się nie dyskutuje;)

Skoro cała kasa poszła na PC, to tu i ówdzie trzeba było przyoszczędzić;)

Masz racje, ze to kwestia gusu. Mi np. Twoj barowo-biurowy styl urzadzenia domu zupelnie nie odpowiada, ale nie wylazi ze mnie burak i Ci tego nie "wypominam". Jak sie domyslam w zalozeniu mialo "kapac przepychem". ;)

Nie ma mowy o rewanzu fotka, ale za to jest "cena". No od razu urosles w moich oczach. :)

Nawet nie wiesz jakie to zalosne i burackie. Moze robi wrazenie na Twoich znajomych, ale nie na mnie.

Wjeżdzasz na moje ego.

Zapewniam Cię, że fotka będzie. Potem będzie skan FV za prąd (bez grzania prądem). Mam inny problem:)

Nie mam aparatu cyfrowego i nie potrafię wklejać zdjęć. Nie wykluczam, że jutro poproszę Cię na Priv , żebyś mi pomógł wkleić zdjęcie (córka ma cyfrówkę, może nawet Ona mi pomoże)

oj dobra już.. o gustach się nie dyskutuje*

* nie dotyczy von pumpareiro

zobaczcie co innego: na ławie stoi stacja pogodowa - Bangladeszu to tam pan nie masz, panie Pyxis... '

rzekłabym, ze temperatury dla Klubu Morsów :) ale za to zdrowo!

[ATTACH=CONFIG]221527[/ATTACH]

Edytowane przez Hippek

Wjeżdzasz na moje ego.

Zapewniam Cię, że fotka będzie. Potem będzie skan FV za prąd (bez grzania prądem).

Teraz po "szpanowaniu kasa" jakos mniej mnie to interesuje, bo chyba domyslam sie co bylo priorytem przy ich zakupuie.

Fotka byla pokazana nie z zamiarem stawania z kimkolwiek w "konkury", a raczej kao pokazanie "normalnosci" schodow bez koniecznosci ich przyszpilenia do posadzki. Nawet jak bym sie zaliczal do ludzi majetnych i wydal na schody w domu gruba kase (nie wiem co prawda po co), to i tak takie zachowania byly by mi raczej obce. Szpanowanie kasa to jest ten rodzaj buractwa, ktory najbardziej mnie razi.

oj dobra już.. o gustach się nie dyskutuje*

* nie dotyczy von pumpareiro

zobaczcie co innego: na ławie stoi stacja pogodowa - Bangladeszu to tam pan nie masz, panie Pyxis... '

rzekłabym, ze temperatury dla Klubu Morsów :) ale za to zdrowo!

[ATTACH=CONFIG]221527[/ATTACH]

Wow, no to Pyxis musisz stopke edytowac, bo utrzymujesz jakies 3 stopnie mniej niz wszyscy wierzyli, ze masz :p

Prosze jak mozna sie zdjeciem schodow zalatwic :p

Zima pewnie jest z 17 stopni, te dywaniki na schodach to zeby nogi nie przymarzly :)

Teraz po "szpanowaniu kasa" jakos mniej mnie to interesuje, bo chyba domyslam sie co bylo priorytem przy ich zakupuie.

Fotka byla pokazana nie z zamiarem stawania z kimkolwiek w "konkury", a raczej kao pokazanie "normalnosci" schodow bez koniecznosci ich przyszpilenia do posadzki. Nawet jak bym sie zaliczal do ludzi majetnych i wydal na schody w domu gruba kase (nie wiem co prawda po co), to i tak takie zachowania byly by mi raczej obce. Szpanowanie kasa to jest ten rodzaj buractwa, ktory najbardziej mnie razi.

No bo umiemy tylko szpanować swoją PC:)

Nie jest tak szanowny Panie Pyxis?

I kto jest burakiem?

Wow, no to Pyxis musisz stopke edytowac, bo utrzymujesz jakies 3 stopnie mniej niz wszyscy wierzyli, ze masz :p

Prosze jak mozna sie zdjeciem schodow zalatwic :p

Zima pewnie jest z 17 stopni, te dywaniki na schodach to zeby nogi nie przymarzly :)

A widzisz jeleniu, ze to Hipka wstawila PSem do mojego zdjecia ten termometr. Popatrz sobie na orginal fotki.:lol2:

Trzymaj mnie za "słowo" albo inaczej za "jaja".

Nie potrafię wkleić zdjęć, ale najwyższy czas się "nauczyć".

Nie szpanuję, zawsze miałem. Jak kogoś to razi to przepraszam:)

Bardziej mnie rażą teksty po co budować metrów ...... jak można 90:)

Zapewniam wszystkich, że znam 800 po całości i procentowo wydają mniej z dochodu na CO jak niektórzy na 120m2:)

Życie niestety jest brutalne