Hippek 29.10.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A widzisz jeleniu, ze to Hipka wstawila PSem do mojego zdjecia ten termometr. Popatrz sobie na orginal fotki. ja mam oryginał zdjęcia to Ty podmieniłeś na drugie po usunięciu niewygodnego termometru p.s. edytujesz posty, jak na pompiarza przystało (patrz:Arturo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Przy 17st i dwóch tonach brykietu do kozy:) he he he heee:) Toba mozna manipulowac jak babciami z ambony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ja mam oryginał zdjęcia to Ty podmieniłeś na drugie po usunięciu niewygodnego termometru p.s. edytujesz posty, jak na pompiarza przystało (patrz:Arturo) Domyslam sie, ze to Twoj termometr z domku. Masz tam niecale 20*C przy wilgotnosci prawie 60%. Niedlugo grzybobranie na scianach sie zacznie jak nie wlaczysz kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 p.s. edytujesz posty, jak na pompiarza przystało (patrz:Arturo) Pokaz ktore sa edytowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 29.10.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Super.... to moze nie nalezysz do tych gdzie" Musi sie zwrocic" Nie, do tych nie należę. Za kilka minut kasuję posta. Zgodnie z obietnicą Edytowane 29 Października 2013 przez piotrmak obiecane pyxisowi i innym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.10.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Domyslam sie, ze to Twoj termometr z domku. Masz tam niecale 20*C przy wilgotnosci prawie 60%. Niedlugo grzybobranie na scianach sie zacznie jak nie wlaczysz kabli. u mnie 23,25stC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 u mnie 23,25stC Taaa, a ten termometr pewnie stal chwile wczesniej w lodowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie szpanuję, zawsze miałem. Jak kogoś to razi to przepraszam:) Bardziej mnie rażą teksty po co budować metrów ...... jak można 90:) Zapewniam wszystkich, że znam 800 po całości i procentowo wydają mniej z dochodu na CO jak niektórzy na 120m2:) Życie niestety jest brutalne Masz racje, ze brutalne. Po takim tekscie moga przyjsc noca i leb ukrecic. Takie "szpanerstwo" ma tez swoje ciemne strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Bardziej bawią mnie teksty o domach stu-metrowych na 30 letnich kredytach:lol2: "Jednemu do smichu, drugiemu do zdychu" jak mawia moja babcia. Daleki jestem zarowno od pochwalania czy budowania domu na kredyt, jak i smiania sie z tych, co go zaciagnac musieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 29.10.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Edytowane 29 Października 2013 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 kasuj zgodnie z obietnicą Z jaka "obietnica" (nie wiem czy do mnie to pisales)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 29.10.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Z jaka "obietnica" (nie wiem czy do mnie to pisales)? No do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No do Ciebie No to musisz jasniej, bo zupelnie nie wiem o co Ci biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 29.10.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No to musisz jasniej, bo zupelnie nie wiem o co Ci biega. Tobie to już COP 2 mózg wyżarl:) Roczny max 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Tobie to już COP 2 mózg wyżarl:) Roczny max 2 Nie pozuj na glupka, bo patrzac po skali i rodzaju prowadzonego biznesu raczej nim nie jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.10.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No to musisz jasniej, bo zupelnie nie wiem o co Ci biega. zdjęcie z termometrem kasuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 zdjęcie z termometrem kasuj U mnie nie ma foty z termometrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 30.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Wow, no to Pyxis musisz stopke edytowac, bo utrzymujesz jakies 3 stopnie mniej niz wszyscy wierzyli, ze masz e tam, e tam ... nic nie musi edytować... przecież wyraźnie napisał że to temperatura zadana ... u Liwko też była zadana a że taką osiągał tylko w weekendy ( G 12W ...)to inna sprawa, na tygodniu "rześkie" klimaty ale PC tylko w tanim prądzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.10.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 U mnie nie ma foty z termometrem. no teraz już nie ma stopkę chociaż zmień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.10.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 e tam, e tam ... nic nie musi edytować... przecież wyraźnie napisał że to temperatura zadana ... u Liwko też była zadana a że taką osiągał tylko w weekendy ( G 12W ...)to inna sprawa, na tygodniu "rześkie" klimaty ale PC tylko w tanim prądzie ... a było, było - fakt nagrzewał dom w weekend a w piątek nie wystarczało taniej... było było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts