Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie kolego. Blad w rozumowaniu. Wg tego co piszesz, ludzie w nim mieszkajacy maja praktycznie zerowe koszta pradu bytowego.

Nie mozesz sobie dowolnie tego "przekladac" ze strony na strone. Koszta sa jedne i jesli dom nie potrzebuje CO to sa to koszta pradu BYTOWEGO.

jak zwał tak zwał....

FAKTURA ...:yes:

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ty nie rozumiesz nic a nic, co tu sie pisze - nie wiem, czy to tzw. syndrom pompiarza?

nawet "spółdzielnia pracy wirtualnej" więcej kuma (asolt, HenoK i budowlany_laik)

masz rację nic nie kumam

pozostaje mi tylko podziwianie zużycia w miesiącu niegrzewczym [pażdziernik-to faktycznie tylko pyki lub przepalanie w kominku]

800-1000kwh pażdziernik-hipcia bimbrownia - jak nic

a gdy dojdzie faktyczne grzanie to ile hipciu prognozujesz bardziej 2000niż 1500 kwh

wyobrażam sobie mcypera jak się kula po podłodze ze śmiechu jak widzi 1000 kwh,

Edytowane przez malux20

masz rację nic nie kumam

pozostaje mi tylko podziwianie zużycia w miesiącu niegrzewczym [pażdziernik-to faktycznie tylko pyki lub przepalanie w kominku]

800-1000kwh pażdziernik-hipcia bimbrownia - jak nic

a gdy dojdzie faktyczne grzanie to ile hipciu prognozujesz bardziej 2000niż 1500 kwh

wyobrażam sobie mcypera jak się kula po podłodze ze śmiechu jak widzi 1000 kwh,

pytanie było: ile zuzyles na wszystko w padzierniku?

Gość Arturo72
pytanie było: ile zuzyles na wszystko w padzierniku?
22.08-22.10 339kWh na c.o+cwu,prąd bytowy za te dwa miesiące 515kWh. Podawalem już. Wychodzi średnio o ok.1000kWh niż Ty. O czym to świadczy ? Edytowane przez Arturo72

na CAŁY prąd w domu - ile u Ciebie?

Dlaczego manipulujesz cytatami, nigdy nie wypowiadałem sie na temat twojego zuzycia. Sklejasz wypowiedzi dwóch róznych osób sugerujac ze wypominam twoje zuzycie, o zmianie zdjęcia pyxisa nie wspomnę

Jak mozna byc taką oszustką, czy obowiazują Ciebie jakies normy moralne?

Odnosnie mojego domu, budowałem go 25 lat temu i jest podobny do wielu tysiecy innych, czyli energooszczednosci nie ma nim za wiele, takie były realia a jedynie TB budował wtedy domy izolowane. Czeka mnie gruntowna termodernizacja, takze moje zuzycie prądu nic nikomu nie powie, dodatkowo mam serwer internetowy i switche które nie są oddzielnie opomiarowane.

Dlaczego manipulujesz cytatami, nigdy nie wypowiadałem sie na temat twojego zuzycia. Sklejasz wypowiedzi dwóch róznych osób sugerujac ze wypominam twoje zuzycie, o zmianie zdjęcia pyxisa nie wspomnę

Jak mozna byc taką oszustką, czy obowiazują Ciebie jakies normy moralne?

Odnosnie mojego domu, budowałem go 25 lat temu i jest podobny do wielu tysiecy innych, czyli energooszczednosci nie ma nim za wiele, takie były realia a jedynie TB budował wtedy domy izolowane. Czeka mnie gruntowna termodernizacja, takze moje zuzycie prądu nic nikomu nie powie, dodatkowo mam serwer internetowy i switche które nie są oddzielnie opomiarowane.

to do maluxa bylo :)