Pyxis 31.10.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 a malux i pyxis? no śmiało, nie bać się Widze, ze czesto zmieniasz avatary na forum. Mam dla Ciebie propozycje na nastepny: http://3.bp.blogspot.com/-6Gb5qibr3Ds/UMNrPsA7BPI/AAAAAAAAJ_E/iMKzveVok4s/s1600/ps_55_FE14QJSDQ2PR9K6E4UDUVIOJ71.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 31.10.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 To przestaje byc smieszne, mysle ze admin bedzie miał zajecie zobaczmy więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 31.10.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 a malux i pyxis? no śmiało, nie bać się ok 723kwh 2 miesiące tylko że to jest jeden licznik na 2 domy i 2 rodziny 3 lodówki ,3 telewizory,zamrażara, cwu w jednym domu. indukcja 2 komputery dużo robót jeszcze na działce z betoniarką i młotem sdsmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 31.10.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Widze, ze czesto zmieniasz avatary na forum. Mam dla Ciebie propozycje na nastepny: http://3.bp.blogspot.com/-6Gb5qibr3Ds/UMNrPsA7BPI/AAAAAAAAJ_E/iMKzveVok4s/s1600/ps_55_FE14QJSDQ2PR9K6E4UDUVIOJ71.jpg posadzę Ci w salonie wieczorem, na razie dodaję cię do ignorowanych - czytaj: do szweda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.10.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ilez razy mozna to walkowac. Kiedys kazdemu sie moze znudzic. Trzeba bylo sobie linka skopiowac do posta jak to takie wazne. Koszta CO masz w stopce. no właśnie ... ile razy można prosić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 31.10.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 zobaczmy więc Uwazasz ze kłamstwo i kretactwo są godne pochwały. Jak nisko trzeba upasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 31.10.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ok 723kwh 2 miesiące tylko że to jest jeden licznik na 2 domy i 2 rodziny 3 lodówki ,3 telewizory,zamrażara, cwu w jednym domu. indukcja 2 komputery dużo robót jeszcze na działce z betoniarką i młotem sdsmax poczekam z banem jeszcze chwilę - piszesz, czy nie? zostałes sam koledzy cie wysterowali czekamy na zuzycie calego domu w pazdzierniku jedziesz, pixiu, jedziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 31.10.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Uwazasz ze kłamstwo i kretactwo są godne pochwały. Jak nisko trzeba upasc. pisze prawdę - dostaliście faktury zreszta próbowałeś juz 3 x i nic... miesiac bez donosu to miesiac stracony czy robota się kurczy, bo kazdy idzie po rozum do głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 31.10.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 posadzę Ci w salonie wieczorem, na razie dodaję cię do ignorowanych - czytaj: do szweda Hehe... juz mi tym kiedys "grozilas". Oczywiscie to tez klamstewko male bylo. Poza wszystkim w cycki mnie szczypie, czy jestem u Ciebie w ignorowanych czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 31.10.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 hipcia ty ostatnio w karpaczu byłaś i napatrzyłaś się jak można mataczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.10.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ok 723kwh 2 miesiące tylko że to jest jeden licznik na 2 domy i 2 rodziny 3 lodówki ,3 telewizory,zamrażara, cwu w jednym domu. indukcja 2 komputery dużo robót jeszcze na działce z betoniarką i młotem sdsmax to może niech te dwie rodziny powtykają wtyczki do kontaktu i zaczną mieszkać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 31.10.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 pisze prawdę - dostaliście faktury zreszta próbowałeś juz 3 x i nic... miesiac bez donosu to miesiac stracony czy robota się kurczy, bo kazdy idzie po rozum do głowy? Czy preparowanie cytatów i przeróbka zdjec to prawda?. Moje wyobrazenie prawdy rózni sie jednak od twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 31.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 pisze prawdę - dostaliście faktury Masz ekstremalnie male zuzycie na cele bytowe. Moze zamiast pisac calymi dniami bzdety na forum zajela bys sie w koncu praniem, gotowaniem, odkurzaniem. Wtedy na pewno zyska na tym i Twoje "gospodarstwo" domowe, jak i ten watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 31.10.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Czy preparowanie cytatów i przeróbka zdjec to prawda?. Moje wyobrazenie prawdy rózni sie jednak od twojego. nie mierz wszystkich swoją miarą już wiem, co Cię boli - ta dziewoja, która się pojawiłą na moment, nie zamówiła jedynego i słusznego OZC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 31.10.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Masz ekstremalnie male zuzycie na cele bytowe. Moze zamiast pisac calymi dniami bzdety na forum zajela bys sie w koncu praniem, gotowaniem, odkurzaniem. Wtedy na pewno zyska na tym i Twoje "gospodarstwo" domowe, jak i ten watek. ale to u ciebie jest kurz na ławie a nie u mnie - zobacz obok termometru to jakie zuzycie ma malux na 2 rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 31.10.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 nie mierz wszystkich swoją miarą już wiem, co Cię boli - ta dziewoja, która się pojawiłą na moment, nie zamówiła jedynego i słusznego OZC A gdziez mi Ciebie, nie wiem co by musiało sie stac abym zaczął oszukiwac tak jak Ty. O moje zlecenia nie Ciebie głowa nie boli, nikogo nie zmuszam do wykonywania obliczen i projektów, ten co chce i tak do mnie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 31.10.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ale to u ciebie jest kurz na ławie a nie u mnie - zobacz obok termometru Moja zona by zemdlala chyba, jak by miala gdziez kurz. Myslalem, ze wszystkie "baby" tak maja, ale teraz juz wiem, ze mozna caly dzien grzac d...skiem fotelik przed kompem, a dom sam sie "posprzata". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 31.10.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 tak dla rozrywki zaczynam trochę bawić się w TB ... ( oczywiście ja nic nie mam do poglądów tego pana ...) zużywasz w swojej chałupie wszelakiej energii / nośników mniej niż za 3k ...??? nawet siedząc w "zapiździałym" mieszkanku w śmierdzącym blokowisku płacisz więcej... bujda na resorach.. widać jaką "wiedzą" dysponujesz w mieszkaniu tzw zapiździałym zużywałem energii elektrycznej pon 1kpln, jak do tego doliczę rachunek za CO (miejskie) z 1,2 kpln to jednak wychodzi pon 3 kpln.. zysków bytowych innych nie doliczam, nie mam ciepłomierza dla zysków słonecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 31.10.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Moja zona by zemdlala chyba, jak by miala gdziez kurz. Myslalem, ze wszystkie "baby" tak maja, ale teraz juz wiem, ze mozna caly dzien grzac du...iem fotelik przed kompem, a dom sam sie "posprzata". jakbys sie zabral za robotę, to stac byłoby cie, zeby ci ktos posprzatal ale ze za pisanie farmazonow nikt nie placi, to zona zap.. na szmacie a glowa rodziny mowi, ze wrocil z pracy zmeczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 31.10.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 cop domu = faktura kablarza/ faktura pompiarza i najczesciej jest to 2 z groszami, dlatego tak je chowają pod dywan nakłady kablarza / nakłady pompiarza = 1:4 to tak, jakby kupić matiza w cenie ferrari twoje porównania są typowe dla ... kobiety... wzięte z sufitu i abstrakcyjne proponuje przerzucić się na poezję, bo marnujesz swoje talenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts