Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja sie o twoje kWh nie martwie... tak pisze abys sie na innych nie skupiala bo przykladem nie swiecisz....

Tez sobie kiedys okna wymienie i pewnie mi kWh spadna... a moze wiekszy TV kupie... albo kosiarke spalinowa...

sam jeszcze nie wiem :)

fszystko sobie kupisz :)

ale pamietaj - w 2023 spotykamy się w kolejce po pompę :)

jesteśmy umówieni :)

Droga Hipciokrytko... ty bedziesz mnie jezyka uczyla... o ktorym ewidetnie nie masz zielonego pojecia... tylko sie googlem wyslugujesz...

A wiec na czym sie nie znam...napisz prosze jak sie okresla KM po Szwedzku... skorzystaj z google.... bo inaczej nie umiesz, prawda

Twoj kolega TB tez nie rozroznia niemieckiego od Dunskiego... widze ze z Toba jest podobnie.

po szwedzku umiem tyle:

Szwedzie, coś ci się nie wiedzie...

więcej mi nie potrzeba - nie zajmuję się niszami, także językowymi

p.s. ile stC nawiewacie z anemostatów aktualnie?

Defrostu pilnuj... przymrozek moze bedzie... Albo do H... napisz....

A lamele sam prosiles mierzyc.... czy mam cos jeszcze z finansow ujawnic.... :lol2:

A moze cos pomacac.... sprezarek posluchac....

Dawaj, nie wstydz sie... masz pole do popisu i forum aby sie wylansowac i zawstydzic wszystkich renomowanych producentow PC....

zreszta nie bede ciagnol glupiej dyskusji z donosicielem tu gdy zaprzestalem w innym watku.

Powtarzasz się jak zdarta płyta. Myślisz, że mnie zawstydzisz ujawniając prywatną korespondencję w której próbowałem coś się dowiedzieć o twojej pompie, czy w dobrej wierze pomóc ci sprawdzić PC, czy wyregulować instalację?

Nie, nie wstydzę się tego! Nie wstydzę się swojej pompy, ani jej osiągów. Z defrostami mam taki kłopot, że mimo 3C za oknem ich ciągle nie ma. Wiesz może dlaczego?

Jesteś zwykłym forumowym trolem, który jest uzależniony od pisania, ale nie wiele ma do napisania. Tylko hihi, haha, tu be, tam me i tak posty lecą i ranga lidera strzeliła.

Jak tak bardzo czujesz sie urażony tym zgłoszeniem, to przepraszam, po prostu nie wytrzymałem, jak którąś z kolei stronę rostrząsaleś o dupie, języku, wkładaniu, wyjmowaniu i nie wiadomo co tam jeszcze miałeś do napisania.

Wiem ze nie wytrzymales i nie wytrzymujesz....

A ty jako 1y podales tresc prywatnej korespondencji.... sila dopierdzielenia byla wieksza...

Nie mam Ci nic do powiedzenia i po raz ktorys prosze zostaw mnie jak i moja PC w spokoju...

bedac taki iteligietny , metoryczny i a, e. Piszac tylko wartosciowe posty.... moze potrafisz to zrozumiec i uszanowac.

Nie ma tak łatwo

Nie ma tak lekko

Jakiej kolejce... to 10 lat.... nr do instalatora mam.... przywiezie

za 2-3 lata ten twoj instalator bedzie kręcił śmigłem na malediwach;

jak wystrzygł paru takich hojnych ?glupków?, jak ty, to do konca zycia jest zarobiony i za 10 lat tylko sobie panny od podawania drinków wymieni na młodsze... za waszą pompiarską kasę :)

mało, mam ponad 23;

tymczasem możesz łaskawie spojrzeć na mój rzut parteru, bo mam pod ręką

[ATTACH=CONFIG]224089[/ATTACH]

Boże, co to za klitki. W tym czymś to myszy mieszkają czy to jakiś labirynt bez wyjścia ? :D

Edytowane przez Wivaldi
Ciemno, prawie noc

Po co jak jest do dupy i za droga.... chciales sobie samopoczucie poprawic?

A jezyka pilnuj swojej kolezanki... moj nie byl nawet blisko ...

To moj ostatni post skierowany do ciebie i oczekuje tego samego z twojej strony

Choć by po to, by swojej nie zrobić równie do ...

Też mam grzałkę karteru, ale ona nie grzeje 24h/dobę, tak jak u ciebie