Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Arturo72
A ile ton drewna spaliłeś w kominku?

W Przyszowicach coś palonym drenem śmierdzi

Musiałbym mieć na..robione pod kadłubkiem,żeby przy takim zużyciu energii na ogrzewanie palić tonami drewna w kominku :)

Gość Arturo72
Nie wiem o co ta cała dyskusja.

Część ma pompy i jest zadowolona a część ma kable.

Wybór zawsze zależy od przeliczenia za ile i ile będę płacił za grzania.

Wydrukuj to kablarzom,drukowanymi literami bo to oni się burzą i mieszają na tym wątku.

Dla mnie kable będą zawsze głupotą,ale podkreślam,dla mnie.

A widzisz tę baterie szufel przy pompie ? Pycis chyba węgla dorzuca żeby kopa 2 załapać !:)

Nie gadaj nic o szuflach do zyzolka, bo go urazisz. Wiesz ile on musi ekogrochu przewalic u siebie w sezonie. To robota dla silnych i niekoniecznie madrych w sam raz. Taka mala "gimnastyka" z 10 tonami wegla. :p

Nie gadaj nic o szuflach do zyzolka, bo go urazisz. Wiesz ile on musi ekogrochu przewalic u siebie w sezonie. To robota dla silnych i niekoniecznie madrych w sam raz. Taka mala "gimnastyka" z 10 tonami wegla. :p

A ile drewna z lasu już porąbałeś siekierą?

Mam nadzieję, że legalnie i masz asygnatę?

Gość Arturo72
A dla mnie pompa i podłogówka, ale nie staram się wszystkich co mają pompę ciepła wyzywać od ....

Kable u mnie zostały wybrane po przemyśleniu i zestawieniu + i -

Spoko,ale się dziwie bo w Ciechocinku macie ponoć cudowne wody a przy pompie ciepła za 3tys.zł za 2 lata taka woda mogłaby zrobić prawdziwe cuda przy fakturze za ogrzewanie ;)

No ale Ty zdecydowałeś się płacić za kilka lat,na emeryturze majątek za ogrzewanie bez możliwości obniżenia tegoż rachunku,Twoja decyzja,Twój -;)

Ja nie wyzywam nikogo,ja nazywam rzecz po imieniu wg własnego przemyślenia,dotyczącego mojego zapatrywania i mojego domu ;)

Edytowane przez Arturo72