Pyxis 13.11.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Bo na zdjęciu w stopce wstawił chałupę o jakiej dopiero marzy a nie jaką ma. Tez masz chate jak kolezka napedzana a la Titanic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 13.11.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zazdrosc? O takiego krematoryjnego kloca? Pewnie kotla na wegiel tez Ci zazdroszcze? Pewnie tak;) Bo jesteś skazany na kozę dzień w dzień i tak codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 13.11.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Pyxi palaczem jest, ale za to w jakiej rezydencji hehe teraz to liznales:P rowka, normalnie sam miodek:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 13.11.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Bo na zdjęciu w stopce wstawił chałupę o jakiej dopiero marzy a nie jaką ma. Lubi sobie chłopak pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 13.11.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Smętna jest Twoja głupota. Ja Tobie nie muszę udowadniać to ty tutaj obrażasz innych posiadaczy kabli grzewczych. To ty zabłyśnij i pokaż swoje wyliczenia na przykładzie mojej chałupki. Udowodnij swoją wiedzę skoro doradzasz pompy na wszystkich możliwych wątkach. Jeszcze raz powtarzam,czy odpowiesz na moje pytania,ile masz lat że nie potrafisz czytać ? A dla mnie pompa i podłogówka, ale nie staram się wszystkich co mają pompę ciepła wyzywać od .... Kable u mnie zostały wybrane po przemyśleniu i zestawieniu + i - To ja się pytam o - i + oraz o Twoje wyliczenia: Bo ja to policzyłem i różnica w kosztach ogrzewania domu pompą ciepła powietrze-woda a kablami wyjdzie na 0 po około 23 latach. Myślisz że twoja pompka tyle pociągnie? Zachowujesz się jak szczeniak czyli podlotek niepełnoletni... Edytowane 13 Listopada 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 13.11.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) hehe teraz to liznales:P rowka, normalnie sam miodek:p Kółko wzajemnej adoracji Sławek, Arturo72, Pyxis i Värmepumpsägare Edytowane 13 Listopada 2013 przez zyzolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 13.11.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Pewnie tak;) Bo jesteś skazany na kozę dzień w dzień i tak codziennie Ale ja przynajmniej moge maluxem palic. Ty w swoim "kominku" czym palisz. Koksem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 13.11.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Tez masz chate jak kolezka napedzana a la Titanic? Teraz tak, ale się buduje nowa. Bez Tytanica. Będzie Electric Light Orchestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 13.11.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kółko wzajemnej adoracji Nie no co Ty. Myslalem, ze tylko Ty i Viwaldi macie takie zalozone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 13.11.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Teraz tak, ale się buduje nowa. Bez Tytanica. Będzie Electric Light Orchestra. Ty mi tu oczu nie mydlij jak zyzolek. Jak widac sie tak buduje. Kociol bedzie, kociol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 13.11.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ale ja przynajmniej moge maluxem palic. Ty w swoim "kominku" czym palisz. Koksem? Coooo, maluxa już spaliłeś? Brykietu nie starczyło? Chyba prokurator u ciebie nad ranem zawita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 13.11.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ty mi tu oczu nie mydlij jak zyzolek. Jak widac sie tak buduje. Kociol bedzie, kociol. Nie mydlę. Mam już tyle lat że niczego, nikomu nie muszę udowadniać.To Ty zasypujesz wątek zdjęciami swojej, albo i nie, - chaty. Plączesz się tak te kable w Twojej, albo i nie, - kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 13.11.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Nie mydlę. Mam już tyle lat że niczego, nikomu nie muszę udowadniać. Dobra, dobra. Poki co nawet nie wiadomo, czy wogole masz zamiar budowac. Nim dojdzie co do czego to Cie Twoj najlepszy kumpel na pewno do wegla przekona. Zebys nie musial mu "zazdroscic". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 13.11.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ty mi tu oczu nie mydlij jak zyzolek. Jak widac sie tak buduje. Kociol bedzie, kociol. Jak na razie, to tylko ty jesteś ekspertem od mydlenia. Mydełko FA, siala la la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 13.11.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Panowie!!!!! Kończcie!!!! - wstydu oszczędźcie...!!!! Jak wiecie co to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 14.11.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Czyżby ? Oni musieli zrobić komin i go obrobic ponad dachem,ja nie musiałem i nie zrobiłem i już jestem ok.5tys.zł do przodu w porównaniu do nich. Oj kłamczuchu kłamczuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 14.11.2013 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Już Ci pisałem wcześniej,weź młotek ale teraz dopiszę,weź duży młot i mocno walnij się w swój pusty łeb bo masz tam sieczkę lub popiół ze swojego węgla... Tak bardzo podoba Ci się robienie z siebie idioty ? Toszek masz blisko... Oj komuś puszczają nerwy Ad vocem do tego, co napisałeś mogę tylko w ten sposób odpowiedzieć: Weź blaszkę i puknij się w czaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 14.11.2013 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Twierdziłeś, że nie potrzebujesz kominów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 14.11.2013 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A to jest opał, jakim grzeje Arturo Wlot do pompy, przy tych tonach jest niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 14.11.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) Idź się leczyć...psychiatra się kłania. Lubisz jak ludzie traktują Cię jak psychola ? Tak,palę tym opałem i zużywam z niego 7kWh/dobę.Ulżyło ?To teraz wracaj do izolatki bo zaraz obchód nocny. Oj nerwy puszczają, Na szczęście Toszek niedaleko. Xanax na pewno podadzą w tabletkach Chyba go pilnie potrzebujesz Arturo Edytowane 14 Listopada 2013 przez zyzolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts