Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale to nie znaczy że wszyscy mają traktować cyrkulację CWU po macoszemu tylko dlatego że u Ciebie ktoś coś skopał ...;)

Ale ja ni pisze o "wszystkich", tylko o tych co maja z tym problem. Duza grupa (jesli nie wiekszosc) ma ja wlasnie POD warstwa ocieplenia posadzki.

Dziwie sie, ze masz takie problemy ze zrozumieniem tematu.

Ale ja ni pisze o "wszystkich", tylko o tych co maja z tym problem. Duza grupa (jesli nie wiekszosc) ma ja wlasnie POD warstwa ocieplenia posadzki.

Dziwie sie, ze masz takie problemy ze zrozumieniem tematu.

a nie zauważyłeś czasem że o takie rozwiązanie pytają się osoby rozważające dopiero jakiś wariant a więc nie posiadające jeszcze instalacji / domu itp, więc może najwyższy czas rozwiać parę mitów ...:stirthepot:

a nie zauważyłeś czasem że o takie rozwiązanie pytają się osoby rozważające dopiero jakiś wariant a więc nie posiadające jeszcze instalacji / domu itp, więc może najwyższy czas rozwiać parę mitów ...:stirthepot:

A to ja je staram sie za kazdym razem rozwiewac, ale nie zawsze mozna wywnioskowac, czy to sa osoby juz majace problem, czy jeszcze mogace go uniknac. To niech sobie juz sam czytajacy rozsadzi jesli "czasem" go to nie dotyczy.

Dlaczego mam używać dwóch czynników do oddawania ciepła?

[...]

Jeżeli ktoś mówi że coś jest złe, albo że ktoś jest głupi bo stosuje kable grzewcze a nie ma zielonego pojęcia o nich żadnego to po jakiego hu.... zabiera głos?

Bo grzanie czynnikiem posredniczacym umozliwia zastosowanie roznych zrodel ciepla.

Nie pisze sie hu... tylko chu... (to w ramach cd purytanizmu) ;)

nie bądź taki skromny, świetnie sobie radzisz.... ba nie musisz nawet grać :p

"Milczacy glupiec moze uchodzic za medrca". Widze ze stosujesz sie do tej zlotej zasady. Gwarantuje Ci, ze jak popiszesz tutaj chwile bedziesz kolejnym forumowym ciolkiem i uda Ci sie splodzic wiecej niz 2 zgryzliwe posty na miesiac. :)

Ty masz jakiś uraz do prąd albo kabli?

I najważniejsze pytanie czy w życiu miałeś coś wspólnego z kablami grzewczymi ?

Jeżeli ktoś mówi że coś jest złe, albo że ktoś jest głupi bo stosuje kable grzewcze a nie ma zielonego pojęcia o nich żadnego to po jakiego hu.... zabiera głos?

pyxis z kablowaniem nie ma żadnego problemu - zna się na tym, jak mało kto... inaczej mówiąc: chętnie doniesie