Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Widze, ze nawet jasko mial probe samobojcza. A mialem go za twardego goscia ;)

proszę uniżenie całą administracje tegoż forum o usuniecie mojego konta oraz wszystkich moich wpisów ...:yes:

kłaniam się w pas i pozdrawiam:bye:

czy to wystarczy ...?

czy może trzeba rozpierduchę robić na wątkach co by jakiegoś dożywotniego bana dostać...?:cool:

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znalazlem tez wypowiedz "kasowacza" postow z tego watku. Po co pisac taki bzdury i sie poniej do niech nie stosowac? :)

Dalej nie rozumiem kasowania kont przez użytkowników. Wstydzą się czegoś?

Przecież można się nie logować, przestać czytać. Ale kasowanie postów? Przecież to często wypacza i zniekształca wypowiedzi innych użytkowników

No to ja napisałem :) ok 34kwh na dobe u mnie. Powierzchnia 110m2 kubatura 549 o ile dovrze pamietam ozc 87kwh/m2/rok. :D.

To i tak nieźle jak na 5 metrowej wysokości pomieszczenia:)

Kubatura tez sie delikatnie zmienila bo wysokosc parteru nie jest 2.70 tylko 2.60 ale to pewnie nic nie zmieni..

No nie wiem czy nic to nie zmieni skoro wcześniej było 549 mm3,a teraz 110m2*2.6 m=286 m3 prawie 2x mniej;)

A tak swoją drogą niezły tu śmietnik zrobiliście usiłowałem przebrnąć przez to wszystko licząc że znajde parę konstruktywnych odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, ale niestety brazylijski serial.Bez urazy jest parę osób które wiedzą co piszą ale ich wypowiedzi i rady cenne i konkretne przepadają w śmietniku.Pozdrawiam i bez urazy

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?114689-Jak-usunac-konto-z-Muratora&p=6251908&viewfull=1#post6251908

Czyżby to z rozpaczy i żalu po odczycie zużycia energii z kabli z ostatnich dni ?

Czyżbym przeoczył twoje zużycie za listopad? Mógłbyś podać.

Gość Arturo72

W myśl zasady kablarzy 50kWh,wystarczy ?

Jeśli nie to trudno,"każdy kogo to interesuje wie i zna moje stany liczników" cytując klasyka ;)

Jeśli nie to trudno,"każdy kogo to interesuje wie i zna moje stany liczników" cytując klasyka ;)

Z tego co pamiętam to przed sezonem grzewczym szumnie ogłaszałeś że wszystko będziesz tu podawał, będą zdjęcia itd...

Czyżby zużuwała więcej niż zakładałeś?

Nagle stało się to informacją tylko dla nielicznych

Z tego co pamiętam to przed sezonem grzewczym szumnie ogłaszałeś że wszystko będziesz tu podawał, będą zdjęcia itd...

Czyżby zużuwała więcej niż zakładałeś?

Nagle stało się to informacją tylko dla nielicznych

Gość Arturo72

A że ja nie kablarz,nie mam nic do ukrycia z FV włącznie i nie strzelam focha jak znany tutaj "specjalist" także proszę:

W tym ok.120-130kWh za cwu.

Palenie kominkiem odbywało się w 3 sobotnie wieczory,po 1szt brzozy i 2 szt buku.

DSCN2972.jpg

DSCN3044.jpg

Zużycie byłoby mniejsze ale bawiłem się z krzywą grzewczą już na żywym organizmie.

Edytowane przez Arturo72

Gość Arturo72
3x po 1 brzozie i 2 bukach to nie tak mało :)

A ilu letnie?

Ilu letnie to nie wiem,u mnie na placu chyba od kwietnia czy maja.

Brzoza na rozpalenie a buczki dla płomienia,który przez 2-3h ładnie się palił.

Kominek był odpalany tak o 18 i jeszcze raz powiem,że to super sprawa :)