Hippek 14.12.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Dane z moich obliczen Kolumna I - projektowe obciąznie cieplne Kolumna II - zapotrzebowanie na ciepło 5461 8971 5831 10172 4402 8402 5721 9814 6750 8156 7721 10852 8570 12684 3907 6654 10617 17782 18130 27278 4077 6405 wow! to Ty się mylisz o nie o 20 a o 30% u spowiedzi byłeś, że zaczałeś prawdę mówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 14.12.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 To chyba lepsze, niz cosezonowa "delikatna" depilacja, ktora wykonuje na oslach Twoj zaklad energetyczny. a jak golili w okolicach jajec, to nie bolało? bo sciagnac spodnie i wywalic 30 000 pln za poco Cito, to musiało boleć pewnie też jesteś rozczarowany, ze prąd nie drożeje, bo wtedy miałbyś uzasadnienie swojego bezsensownego wydatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.12.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 bo sciagnac spodnie i wywalic 30 000 pln za poco Cito, to musiało boleć pewnie też jesteś rozczarowany, ze prąd nie drożeje, bo wtedy miałbyś uzasadnienie swojego bezsensownego wydatku... O ile Pyxis wydał mniej kasy na budowę,na izolacje,na wentylację niż np.Lobo czy R@K ? Mimo tego ma niższe rachunki od nich. Czy nie sądzisz,że to oni poczynili bezsensowny wydatek tylko po to,żeby mieć wyższe rachunki niż Pyxis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 14.12.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 O ile Pyxis wydał mniej kasy na budowę,na izolacje,na wentylację niż np.Lobo czy R@K ? Mimo tego ma niższe rachunki od nich. Czy nie sądzisz,że to oni poczynili bezsensowny wydatek tylko po to,żeby mieć wyższe rachunki niż Pyxis ? najlepszy jest ten bełkot o rachunkach ... a czemu mnie nie bierzesz do porównań ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.12.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 najlepszy jest ten bełkot o rachunkach ... a czemu mnie nie bierzesz do porównań ...? Bo Ty masz porównywalny dom z Pyxisem,czyli bez przeinwestowania ale z rachunkami do Pyxisa nie masz nawet startu Porównujmy rachunki za c.o na podobnym poziomie a nie diametralnie różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 14.12.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Bo Ty masz porównywalny dom z Pyxisem,czyli bez przeinwestowania ale z rachunkami do Pyxisa nie masz nawet startu Porównujmy rachunki za c.o na podobnym poziomie a nie diametralnie różne. taaa... życia mi zbraknie aby zrównać się z wydatkami na dom uwzględniając koszt samego domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 14.12.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 O ile Pyxis wydał mniej kasy na budowę,na izolacje,na wentylację niż np.Lobo czy R@K ? Mimo tego ma niższe rachunki od nich. Czy nie sądzisz,że to oni poczynili bezsensowny wydatek tylko po to,żeby mieć wyższe rachunki niż Pyxis ? nie to pyxis czy Ty już stoicie pod ścianą; lobo nawet, jakby zbuduował całą rurologię do niskotemperaturowego CO, to dopiero by wam pokazał, co to są niskie rachunki... tylko teraz nie musi tego robić, bo akceptuje terazniejsza rachunki p.s. zapytaj lepiej, co tam u proffessorre i jego ściennym ogrzewaniu chodza słuchy, ze już mieszka i że zużycie dupy nie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 14.12.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 najlepszy jest ten bełkot o rachunkach ... a czemu mnie nie bierzesz do porównań ...? ja też swojej skromnej osoby nie zgłaszam, bo oni już wiedza, że i tak piątala za prąd wysupłać muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.12.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 taaa... życia mi zbraknie aby zrównać się z wydatkami na dom uwzględniając koszt samego domu ... Powiedz to Lobo i R@K,którzy próbowali budować domy pod rachunki za c.o a taki Pyxis ich położył na łopatki bez dodatkowych inwestycji w dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 14.12.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Bo Ty masz porównywalny dom z Pyxisem,czyli bez przeinwestowania ale z rachunkami do Pyxisa nie masz nawet startu Porównujmy rachunki za c.o na podobnym poziomie a nie diametralnie różne. podobnie, jak temperatury w salonie diametralnie różne wiemy, ile ma jaśko, a ile pompiarz pyxis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.12.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 nie to pyxis czy Ty już stoicie pod ścianą; lobo nawet, jakby zbuduował całą rurologię do niskotemperaturowego CO, to dopiero by wam pokazał, co to są niskie rachunki... No właśnie,jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 14.12.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Powiedz to Lobo i R@K,którzy próbowali budować domy pod rachunki za c.o a taki Pyxis ich położył na łopatki bez dodatkowych inwestycji w dom wiesz, ja się dziwię, ze w ogole zaciagał ten dom klejem - mógł zostawić sam porotherm, skoro jest tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 14.12.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 No właśnie,jakby spokojnie - na razie nie ma potrzeby, co widac po rachunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 14.12.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Powiedz to Lobo i R@K,którzy próbowali budować domy pod rachunki za c.o a taki Pyxis ich położył na łopatki bez dodatkowych inwestycji w dom a ty przynajmniej wiesz za jaką kasę były wybudowane ICH domy i co zawierała ta kwota ...? obstawiam że "pixel" też za podobna kapuchę się wybudował ... a TY tak bardzo odstajesz od tego peletonu ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 14.12.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 wow! to Ty się mylisz o nie o 20 a o 30% u spowiedzi byłeś, że zaczałeś prawdę mówić? Ty Wiesz co oznaczają te cyfry, gdzie Ty widzisz błedy, niektórym sie w głowach całkiem po...liło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 14.12.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 ...a tu jak zwykle wesoło Lepiej mi podpowiedzcie co kupić jeszcze w tym roku co aby vatu trochę od PL wyszarpać - jeden warunek nie może być zbyt objętościowe bo deficyt miejsca mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 14.12.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 pewnie też jesteś rozczarowany, ze prąd nie drożeje, bo wtedy miałbyś uzasadnienie swojego bezsensownego wydatku... I bez tego "golenie matola", ktore zreszta sama dokumentujesz fakturkami, niezle mnie bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.12.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 a TY tak bardzo odstajesz od tego peletonu ...? Ja jestem niewiarygodny Mam znacznie mniej izolacji niż w/w a przede wszystkim nie mam okien na kotwach,gdzie koszt wg mnie był kosmiczny i nie adekwatny do oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 14.12.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 obstawiam że "pixel" też za podobna kapuchę się wybudował ... a TY tak bardzo odstajesz od tego peletonu ...? Myslisz, ze dom kosztowal by tyle samo jak bym go okleil TIRem styro i welny i zamontowal WM z rekuperacja? A matma w szkole byla miedys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 14.12.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Ja jestem niewiarygodny Mam znacznie mniej izolacji niż w/w a przede wszystkim nie mam okien na kotwach,gdzie koszt wg mnie był kosmiczny i nie adekwatny do oczekiwań. ale rozumiem że rozmawiasz o dwóch / trzech identycznych projektach różniących się tylko różnymi "widzimisię" inwestorów ... czy według ciebie MILA to to samo co ARIZONA...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts