Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie wiem, czemu sie tak "rzucasz". Jesli Ci taka temperatura opdpowiada i (jeszcze) nie masz grzyba na scianach, to na pewno jest zdrowo. :)

rzucam się, bo Ci zazdroszczę stylu;

nie deenerwuj się - boczniaki w kącie pod głosnikiem na pewno spodobaja się gościom a moze i w teleexpresie orłoś pokaże...

zona będzie dumna

napiszę tak: TWÓJ DOM _ TWOJE 19stC :) WOLNO CI!

Edytowane przez Hippek

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rzucam się, bo Ci zazdroszczę stylu;

nie deenerwuj się - boczniaki w kącie pod głosnikiem na pewno spodobaja się gościom a moze i w teleexpresie orłoś pokaże...

zona będzie dumna

Styl jak styl. Nie mialem projektanta, tak jak nie mam gosposi do sprzatania, ani pieska rasowego. Takie cos widzialem w filmie tylko ("Poszukiwany, poszukiwana" z Wojtkiem Pokora). :D

Wlasne pieczarki pewnie spoko smakuja. Co?

Styl jak styl. Nie mialem projektanta, tak jak nie mam gosposi do sprzatania, ani pieska rasowego. Takie cos widzialem w filmie tylko ("Poszukiwany, poszukiwana" z Wojtkiem Pokora). :D

Wlasne pieczarki pewnie spoko smakuja. Co?

zaprosisz, to ocenię;

p.s. chciałbyś gosposię z siusiakiem? a feeeeeee!

Edytowane przez Hippek

Na codzien tez jestescie tacy smetni? :) Hipka sobie jaja z was robi a Wy jak gimnazjalisci :) pyxsis to w ogole tylko wyzywac potrafi hehe

To nie sa jaja - to jest choroba psychiczna :)

tak. masz rację - to wyzywanie wszystkich przez pyxisa pachnie psychiatrią...

obawiam się, ze nie jest z nim dobrze, bo własnego termometru we własnym salonie nie poznaje...

Na codzien tez jestescie tacy smetni? :) Hipka sobie jaja z was robi a Wy jak gimnazjalisci :) pyxsis to w ogole tylko wyzywac potrafi hehe

tak. masz rację - to wyzywanie wszystkich przez pyxisa pachnie psychiatrią...

obawiam się, ze nie jest z nim dobrze, bo własnego termometru we własnym salonie nie poznaje...

RAWy były BEZ TERMOMETRU. Twoje zdjęcie to zwykły fotomontaż.

ja tutaj nie zamieszczałam żadnych swoich zdjęć - to są zdjęcia pyxisa!

p.s. u mnie 22stC - trwale i niezmiennie :)

Bycie forumowym blaznem to dla Ciebie powinien byc zaszczyt, a nie wyzwisko. Jakie zachowanie, takie miano.

A Ty i Cipka przez te 19*C i wysoka wilgotnosc chyba zwarcie macie. Co Wam Ci bezdomni tak przeszkadzaja?

nie wiem jak u piekara, ale wiem, jaka temperatura panuje u Ciebie - ach te słynne już 19stC...

p.s. u mnie niezmiennie 22stC :) cała prawda - całą dobę :)

Edytowane przez Hippek

jaja to nie tu - na innym wątku żarty skończyły się wizytą dwóch smętnych osób którym to g. pasowało.

A jak argumentów nie było to zaczęły się wyzwiska.

hmm wiesz co nie umiem powiedzieć ile na miesiąc - bo piec nie jest nadal dobrze ustawiony więc co chwile zmieniam, kombinuję - włączał mi się alarm w listopadzie dość często więc przesypywał i dużo wywaliłam, ale średnio ok 380-400 zł razem z CWU do ogrzania 150 +80.

Rok temu o ile dobrze pamiętam od września -kwietnia 4 tony mniej więcej.

Przy czym mamy instalację pod solary więc w tym roku od wiosny już będzie całkiem wyłączony a reszta dogrzana będzie jak już.

Edytowane przez Magda_lena85