Hippek 20.12.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Nie wiem, czemu sie tak "rzucasz". Jesli Ci taka temperatura opdpowiada i (jeszcze) nie masz grzyba na scianach, to na pewno jest zdrowo. rzucam się, bo Ci zazdroszczę stylu; nie deenerwuj się - boczniaki w kącie pod głosnikiem na pewno spodobaja się gościom a moze i w teleexpresie orłoś pokaże... zona będzie dumna napiszę tak: TWÓJ DOM _ TWOJE 19stC WOLNO CI! Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.12.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 rzucam się, bo Ci zazdroszczę stylu; nie deenerwuj się - boczniaki w kącie pod głosnikiem na pewno spodobaja się gościom a moze i w teleexpresie orłoś pokaże... zona będzie dumna Styl jak styl. Nie mialem projektanta, tak jak nie mam gosposi do sprzatania, ani pieska rasowego. Takie cos widzialem w filmie tylko ("Poszukiwany, poszukiwana" z Wojtkiem Pokora). Wlasne pieczarki pewnie spoko smakuja. Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.12.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Styl jak styl. Nie mialem projektanta, tak jak nie mam gosposi do sprzatania, ani pieska rasowego. Takie cos widzialem w filmie tylko ("Poszukiwany, poszukiwana" z Wojtkiem Pokora). Wlasne pieczarki pewnie spoko smakuja. Co? zaprosisz, to ocenię; p.s. chciałbyś gosposię z siusiakiem? a feeeeeee! Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.12.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Cipka, jest na forum jakis post, ktorego nie edytowalas? Moze pomysl i dopiero cos klep na klawiaturce. Czy to zbyt wieki wysilek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.12.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 nie nie - to Twoj salon był przecież; przeciez Daga ogladał RAWy i potwierdził ich autentyczność; Jestes Ty normalny/normalna? RAWy były BEZ TERMOMETRU. Twoje zdjęcie to zwykły fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.12.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Na codzien tez jestescie tacy smetni? Hipka sobie jaja z was robi a Wy jak gimnazjalisci pyxsis to w ogole tylko wyzywac potrafi hehe To nie sa jaja - to jest choroba psychiczna tak. masz rację - to wyzywanie wszystkich przez pyxisa pachnie psychiatrią... obawiam się, ze nie jest z nim dobrze, bo własnego termometru we własnym salonie nie poznaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.12.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Na codzien tez jestescie tacy smetni? Hipka sobie jaja z was robi a Wy jak gimnazjalisci pyxsis to w ogole tylko wyzywac potrafi hehe tak. masz rację - to wyzywanie wszystkich przez pyxisa pachnie psychiatrią... obawiam się, ze nie jest z nim dobrze, bo własnego termometru we własnym salonie nie poznaje... RAWy były BEZ TERMOMETRU. Twoje zdjęcie to zwykły fotomontaż. ja tutaj nie zamieszczałam żadnych swoich zdjęć - to są zdjęcia pyxisa! p.s. u mnie 22stC - trwale i niezmiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.12.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Bycie forumowym blaznem to dla Ciebie powinien byc zaszczyt, a nie wyzwisko. Jakie zachowanie, takie miano. A Ty i Cipka przez te 19*C i wysoka wilgotnosc chyba zwarcie macie. Co Wam Ci bezdomni tak przeszkadzaja? nie wiem jak u piekara, ale wiem, jaka temperatura panuje u Ciebie - ach te słynne już 19stC... p.s. u mnie niezmiennie 22stC cała prawda - całą dobę Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 20.12.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ja tutaj nie zamieszczałam żadnych swoich zdjęć - to są zdjęcia pyxisa! p.s. u mnie 22stC - trwale i niezmiennie A widziałaś zdjęcie "maski" Pixisa w styczniowym Muratorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.12.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 biorąc pod uwagę że to jest Murator, to nie sądzę Jak chesz moja fotke, to wystarczylo poprosic. Dostal bys na maila. Nie wiedzialem, ze mam ukrytego wielbiciela. Ale ja nie z tych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.12.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Filmik bardzo "zyciowy". Rzeczywiscie zyciowy. Az postanowilem sobie zrobic przerwe od for - do zobaczenia w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Na codzien tez jestescie tacy smetni? Hipka sobie jaja z was robi a Wy jak gimnazjalisci pyxsis to w ogole tylko wyzywac potrafi hehe jaja to nie tu - na innym wątku żarty skończyły się wizytą dwóch smętnych osób którym to g. pasowało. A jak argumentów nie było to zaczęły się wyzwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 aktualnie EKOgrochem z piasta - a postów dużo bo i dośc długo tu już jestem. Możesz w ciemno iśc - tam same kobity i Adiqq... i tematy dużo ciekawsze zazwyczaj niż to całe pompowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.12.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 aktualnie EKOgrochem z piasta Zagadaj z "mozartem",on się wyleczył z ekogrochu i wchodzi w kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) hmm wiesz co nie umiem powiedzieć ile na miesiąc - bo piec nie jest nadal dobrze ustawiony więc co chwile zmieniam, kombinuję - włączał mi się alarm w listopadzie dość często więc przesypywał i dużo wywaliłam, ale średnio ok 380-400 zł razem z CWU do ogrzania 150 +80.Rok temu o ile dobrze pamiętam od września -kwietnia 4 tony mniej więcej.Przy czym mamy instalację pod solary więc w tym roku od wiosny już będzie całkiem wyłączony a reszta dogrzana będzie jak już. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 po czym wnosisz? bo tu więcej kobiet chyba nie ma, to co mi pozostało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.12.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Hipka ile do dzis Ci poszli w grudniu? U mnie grzeje tylko w II i wzielo 818kwh ide odczytać - specjalnie dla Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.12.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Hipka zrobilas to dla mnie? 1270kWh cały dom ogrzewanie 1070kWh u mnie nudno do bólu, dziennie idzie 10kWh z czego 5kWh drogiej 5kWh taniej; reszta to CO + CWU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.12.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 u mnie droga 190kwh i tania 818kwh za wsio ... i Poco Cito? pompiarze przykotłowali z 500kWh i COP gibie w się w porywach pomiedzy 1,8 a 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.12.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Po tym jak i co pisze. CZasmi myli rodzaje i posze o sobie jak facet. Pocztasz to sama zobaczysz. czlowieku, swojego salonu nie poznajesz a wypowiadasz sie o pisowni innych... [ATTACH=CONFIG]231201[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts