Pyxis 28.12.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 do "zera" nie zrobisz, zakład? I tak podziwiam za cierpliwosc. Bije nawet mnichow buddyjskich. Wywalic 2k postow....ehhh Nie bierz go adiqq pod wlos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 28.12.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 2000 z jednego tylko wcielenia : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.12.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 do "zera" nie zrobisz, zakład? Zakład. W DB poproszę o wykasowanie pierwszego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_BB 28.12.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Do "zera" Intuicja mi podpowiada że wrócisz w innym wcieleniu Pozmieniasz troszkę parametry domu i oczywiście taryfę na G12 Pozostaniesz przy PC ale jako inna osoba ..... hmmm ciężko żyć znając przyszłość Ale może w innym wcieleniu będzie lepszym człowiekiem i bedzie to dla Ciebie lekcja (aby czasami posłuchać innych) Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Krzysiek_BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 28.12.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Intuicja mi podpowiada że wrócisz w innym wcieleniu Pozmieniasz troszkę parametry domu i oczywiście taryfę na G12 Pozostaniesz przy PC ale jako inna osoba ..... hmmm ciężko żyć znając przyszłość Ale może w innym wcieleniu będzie lepszym człowiekiem i bedzie to dla Ciebie lekcja Wierzysz w gruszki na wierzbie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.12.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Intuicja mi podpowiada że wrócisz w innym wcieleniu Pozmieniasz troszkę parametry domu i oczywiście taryfę na G12 Pozostaniesz przy PC ale jako inna osoba ..... hmmm ciężko żyć znając przyszłość Ale może w innym wcieleniu będzie lepszym człowiekiem i bedzie to dla Ciebie lekcja (aby czasami posłuchać innych) Nic nie pozamieniam,za nikogo się nie przebiorę. Konto zachowam z zerowym licznikiem. Nie będę patrzył jak powyższy debil nade mną coś bazgra na mój temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.12.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Pozostaniesz przy PC ale jako inna osoba ..... hmmm Będę na forum z moim hobby,czyli akwarystyką,tam pomp ciepła nie używają... Na wiosnę zakładam baniak min.300l z tanganiką. Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMAS 73 28.12.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Slodkowodne czy morskie z koralowcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Slodkowodne czy morskie z koralowcami? Edytowałem mój post,słodkowodne i tanganika i być może drugie holenderskie. Na morskie za cianki jestem w finansach i we wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 28.12.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Edytowałem mój post,słodkowodne i tanganika i być może drugie holenderskie. Na morskie za cianki jestem w finansach i we wiedzy Przeciez ty jestes gosc, sam pisales ze stac cie na G11, w przeciwienstwie do takiego biedaka jak ja, a nie stac cie na morskie? Podeslac ci beczke wody z Bałtyku? Dosypiesz kamiennej i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 28.12.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Nie chcę,żeby jacyś debile wyzywali mnie od "sprzedawców pomp",wybudowałem się,mieszkam,także zbieram swoje zabawki i wyp...lam z tej piaskownicy już tylko 8500 postów, widze ostro pracujesz... Jak byś mniej kłamał i mniej głupot pisał to teraz nie musiałbyś zacierać śladów. Choć nic nie dzieje się bez przyczyny... albo szykujesz nowy biznes / postanowienie noworocznego katarzis / albo zona w końcu sie za ciebie wziela, bo ile mozna harowac patrzac jak mąż przesiaduje na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.12.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 j Jak byś mniej kłamał i mniej głupot pisał to teraz nie musiałbyś zacierać śladów. No cóż,ponad 10tys.postów kłamstw musi trochę czasu zająć,żeby je zatrzeć. Ale miej się na baczności,konta nie usuwam a Twoje idiotyzmy nt.NCO i podobne będę czytał i punktował nawet z zerowym licznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 28.12.2013 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No cóż,ponad 10tys.postów kłamstw musi trochę czasu zająć,żeby je zatrzeć. Ale miej się na baczności,konta nie usuwam a Twoje idiotyzmy nt.NCO i podobne będę czytał i punktował nawet z zerowym licznikiem. Będę czuł się zaszczycony tym że moje idiotyzmy będą mogły być wypunktowane przez tak wybitnego ŁOlimpa Forum. Amen (bo ty lubisz takie religijne wstawki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 29.12.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Nie chcę,żeby jacyś debile wyzywali mnie od "sprzedawców pomp",wybudowałem się,mieszkam,także zbieram swoje zabawki i wyp...lam z tej piaskownicy a nie nie chce żeby nie jacyś tylko jakiś konkretny ____ wyzywał mnie czy Lobo od sprzedawcy kabli - my w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nawet nie proponowaliśmy sprzedaży Do "zera" mogę Ci to ułatwić - 1 pociągnięciem - po co masz się męczyć ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 mogę Ci to ułatwić - 1 pociągnięciem - po co masz się męczyć ...? Jeśli możesz to proszę o wykasowanie wszystkich moich postów poza DB,bo tam jeszcze nie doszedłem i muszę parę moich zdjęć ściągnąć na kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.12.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jeśli możesz to proszę o wykasowanie wszystkich moich postów poza DB,bo tam jeszcze nie doszedłem i muszę parę moich zdjęć ściągnąć na kompa. samobójstwo to jest czy eutanazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 29.12.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 samobójstwo to jest czy eutanazja? Albo zaczynają wychodzić grzechy przeszłości. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.12.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Albo zaczynają wychodzić grzechy przeszłości. .. czyli sugerujesz wyrzuty sumienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Albo zaczynają wychodzić grzechy przeszłości. .. W żadnym poście nie muszę się niczego wstydzić,jest wręcz przeciwnie,sądzę,że iluś tam osobom pomogłem swoimi bazgrołami. Jak to się piszę "wychodzę z podniesioną głową" Pisałem i piszę zawsze to co uważałem za dobre,przekonań co do różnych rozwiązań nie zmieniłem od początku mojego istnienia na forum do teraz. Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 29.12.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 W żadnym poście nie muszę się niczego wstydzić,jest wręcz przeciwnie,sądzę,że iluś tam osobom pomogłem swoimi bazgrołami. Jak to się piszę "wychodzę z podniesioną głową" Pisałem i piszę zawsze to co uważałem za dobre,przekonań co do różnych rozwiązań nie zmieniłem od początku mojego istnienia na forum do teraz. Jednakże Twoje postępowanie ma znamiona paniki. Czego się boisz Arturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts