Gość Arturo72 29.12.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jednakże Twoje postępowanie ma znamiona paniki. Czego się boisz Arturze? Niczego się nie boję,macie jakąś obsesje chyba na moim punkcie. Po prostu nie mam zamiaru czytać jak ktoś mnie obraża i wyzywa od sprzedawców pomp dlatego rezygnuję i tyle. Nie chcę także,żeby moje posty były dostępne dla ludzi,wszelkiej maści zakamuflowanych sprzedawców,którym moje posty przeszkadzają w sprzedaży czegokolwiek. Spokojnie bym sobie usuwał pościk po pościku do końca sezonu grzewczego,pokazując zużycie za ogrzewanie ale jak R&K zaproponował od razu wyciąć to przystaje na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 29.12.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Jednakże Twoje postępowanie ma znamiona paniki. Czego się boisz Arturze? Można pomyśleć ,że zachował resztki godności i postanowił po męsku zakończyć swoją "działalność" na FM gdyby nie ta wszechobecna buta . Krzysiek BB ładnie tą akcję podsumował. Wszystko wskazuje na palący się grunt pod stopami i stąd ta nagła panika. Jeszcze się przepoczwarzy . Edytowane 29 Grudnia 2013 przez qubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 29.12.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Niczego się nie boję,macie jakąś obsesje chyba na moim punkcie. Po prostu nie mam zamiaru czytać jak ktoś mnie obraża i wyzywa od sprzedawców pomp dlatego rezygnuję i tyle. Nie chcę także,żeby moje posty były dostępne dla ludzi,wszelkiej maści zakamuflowanych sprzedawców,którym moje posty przeszkadzają w sprzedaży czegokolwiek. Spokojnie bym sobie usuwał pościk po pościku do końca sezonu grzewczego,pokazując zużycie za ogrzewanie ale jak R&K zaproponował od razu wyciąć to przystaje na to. Takiemu twardzielowi pompka zmiękła? Normalnie nie wierzę... Obsesji nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.12.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 R&K nie usteaj jego postow, tak latwo szlo mu pisanie glupot to niech teraz sie troche pomeczy.BTW sporo jego tworczosci zistanie w cytatach innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.12.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 W żadnym poście nie muszę się niczego wstydzić,jest wręcz przeciwnie,sądzę,że iluś tam osobom pomogłem swoimi bazgrołami. Jak to się piszę "wychodzę z podniesioną głową" Pisałem i piszę zawsze to co uważałem za dobre,przekonań co do różnych rozwiązań nie zmieniłem od początku mojego istnienia na forum do teraz. No i znowu klamiesz, w 2009 planowales kable i je wychwalales, potem wodne z kospelem i je wychwalales a potem zabrales sie za sprzedaz PCi i znowu zmieniles zdanie. No ale ty zdania przeciez nie zmieniasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.12.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Po prostu nie mam zamiaru czytać jak ktoś mnie obraża i wyzywa od sprzedawców pomp a nie zasłużyłeś sobie? twierdzisz, że nie chcesz mieć nic wspólnego z wiadomą firmą pomimo, że nadal figurujesz w jej zarządzie, ale jak by nie patrzył to wszedłeś w tą handlową spółkę w celu osiągania zysków i swego czasu z forum chciałeś zrobić miejsce łowienia kolejnych klientów więc nie dziw się, że łatka pozostała i pozostanie... tak na prawdę to nie wiadomo co byś mówił dziś gdyby Twój wspólnik nie okazał się zwykłym oszustem (a mogłeś się tego domyśleć, ale udawałeś że nie widzisz tego co o nim pisali ludzie na forum) być może nadal prowadziłbyś na forum swoje "interesy" i czerpał z tego korzyści tak więc nie podnoś tej głowy zbyt wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) No i znowu klamiesz, w 2009 planowales kable i je wychwalales, potem wodne z kospelem i je wychwalales a potem zabrales sie za sprzedaz PCi i znowu zmieniles zdanie. No ale ty zdania przeciez nie zmieniasz... Post z 06.06.2009: Czy masz już projekt płyty (kto Ci projektował) i ewentualnego wykonawcę ? Ja też zamierzam robić płytę ale razem z ogrzewaniem podłogowym tylko dopiero w przyszłym roku,także będziesz jedynym znanym mi pionierem płyty w okolicy :)Wiem,że u nas (na Śląsku) płyty są częstym zjawiskiem post z 10.02.2010 Też bym się bał,a jak prąd za kilka lat pójdzie 200% do góry ? Ja zrobiłbym jednak wodne elektryczne+tylko podłogówka.A jak prąd pójdzie 300% do góry to pozostanie tylko wymiana źródła ciepła(piec) czyli koszt niewielki a nie kucie podłogi czy nowe instalacje co. Nawet gdyby rachunki w porównaniu z kablami byłyby większe,chociaż przy tak małym,dobrze docieplonym domu wg.mnie nie dużo większe to nic nie będzie stało na przeszkodzie za kilka lat przejść np.na paliwa stałe bez dużej inwestycji. No i kto tu kłamie ? Dlatego też nie mam zamiaru dalej uczestniczyć w takiej zabawie... Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Też z lutego 2010r: Tak ogólnie to dla mnie idealny układ to podłogówka wodna+najtańsze źródło. I dalej tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 29.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 R.I.P Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 29.12.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 No widzicie co narobiliście !!!!! ostatni UCZCIWY I SPRAWIEDLIWY odejdzie z forum a jego biznes to tak przypadkiem.... Tez jestem zdania że sie przepoczwarzy ,wcale bym się nie zdziwił jakby kotłami na ekogroszek zaczął handlować, bo coś go ostatnio dość dużo w działach z eko )) ale byłby numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.12.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Post z 06.06.2009: post z 10.02.2010 No i kto tu kłamie ? Dlatego też nie mam zamiaru dalej uczestniczyć w takiej zabawie... A gdzie w poscie z 2009 jest mowa ze podlogowe wodne? Ja tez mam podlogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.12.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 A gdzie w poscie z 2009 jest mowa ze podlogowe wodne? Ja tez mam podlogowe nie chcę bronić Artura, ale teraz to już czepiasz się słówek - mówił o podłogowym i 99,9% ludzi tak nazywa wodną podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.12.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Tak sie sklada ze razem z Arturem zaczynalismy przygode na FM i pamietam ze na pocZatku razem ze mna byl za kablami, ja zdania nie zmienilem, a on jeszcze nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.12.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Tak sie sklada ze razem z Arturem zaczynalismy przygode na FM i pamietam ze na pocZatku razem ze mna byl za kablami, ja zdania nie zmienilem, a on jeszcze nie raz może i tak, ale z tą podłogówką to nie można mu zarzucać zmiany poglądów (z drugiej strony zmiana poglądów sama z siebie nie jest zła - złe jest udawanie, że się nigdy nie miało innych poglądów niż obecnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.12.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 może i tak, ale z tą podłogówką to nie można mu zarzucać zmiany poglądów (z drugiej strony zmiana poglądów sama z siebie nie jest zła - złe jest udawanie, że się nigdy nie miało innych poglądów niż obecnie ) Dokladnie, o to wlasnie chodzi. Praktycznie nie ma osoby ktora by w czasie budowy czy przed nia, nie zmienila zdania. Dla mnie temat Arturo jest skonczony, mam tylko nadzieje ze bedzie tak konsekwentny jak Liwko. Choc konsekwencja Liwko wynika po czesci z BANA:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.12.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Pewnie Arturo przechodzi na paliwa stałe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Pewnie Arturo przechodzi na paliwa stałe;) ... Ja sprzedaję teraz kotły na ekogroszek,jak ktoś chce to zapraszam. Węgiel to syf w jakiejkolwiek postaci,nie nadaje się do nowych domów. Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.12.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Nie chce być "adwokatem diabła" ale dalibyście już spokój Arturo. Arturo - jak będziesz odpowiadał na aktualne posty to nigdy nie zejdziesz do zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) aż sobie zacytowałem...przyda się kiedyś masz więcej takich złotych myśli? dawaj..... Słyszałem,że dobry jest też biznes na grzalkach...do akwa i wogóle akcesoriach akwarystycznych. Tutaj na forum już jest taki temat,tam mnie wypatruj. Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.12.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ciekawe, kiedy Arturo pojawi się pod nowym nickiem;)Jeden już z końcówką ....Wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts