Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość Arturo72
Jednakże Twoje postępowanie ma znamiona paniki.

Czego się boisz Arturze?

Niczego się nie boję,macie jakąś obsesje chyba na moim punkcie.

Po prostu nie mam zamiaru czytać jak ktoś mnie obraża i wyzywa od sprzedawców pomp dlatego rezygnuję i tyle.

Nie chcę także,żeby moje posty były dostępne dla ludzi,wszelkiej maści zakamuflowanych sprzedawców,którym moje posty przeszkadzają w sprzedaży czegokolwiek.

Spokojnie bym sobie usuwał pościk po pościku do końca sezonu grzewczego,pokazując zużycie za ogrzewanie ale jak R&K zaproponował od razu wyciąć to przystaje na to.

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jednakże Twoje postępowanie ma znamiona paniki.

Czego się boisz Arturze?

Można pomyśleć ,że zachował resztki godności i postanowił po męsku zakończyć swoją "działalność" na FM gdyby nie ta wszechobecna buta . Krzysiek BB ładnie tą akcję podsumował. Wszystko wskazuje na palący się grunt pod stopami i stąd ta nagła panika. Jeszcze się przepoczwarzy .

Edytowane przez qubic

Niczego się nie boję,macie jakąś obsesje chyba na moim punkcie.

Po prostu nie mam zamiaru czytać jak ktoś mnie obraża i wyzywa od sprzedawców pomp dlatego rezygnuję i tyle.

Nie chcę także,żeby moje posty były dostępne dla ludzi,wszelkiej maści zakamuflowanych sprzedawców,którym moje posty przeszkadzają w sprzedaży czegokolwiek.

Spokojnie bym sobie usuwał pościk po pościku do końca sezonu grzewczego,pokazując zużycie za ogrzewanie ale jak R&K zaproponował od razu wyciąć to przystaje na to.

Takiemu twardzielowi pompka zmiękła? Normalnie nie wierzę...

Obsesji nie mam.

W żadnym poście nie muszę się niczego wstydzić,jest wręcz przeciwnie,sądzę,że iluś tam osobom pomogłem swoimi bazgrołami.

Jak to się piszę "wychodzę z podniesioną głową" :)

Pisałem i piszę zawsze to co uważałem za dobre,przekonań co do różnych rozwiązań nie zmieniłem od początku mojego istnienia na forum do teraz.

No i znowu klamiesz, w 2009 planowales kable i je wychwalales, potem wodne z kospelem i je wychwalales a potem zabrales sie za sprzedaz PCi i znowu zmieniles zdanie.

No ale ty zdania przeciez nie zmieniasz...

Po prostu nie mam zamiaru czytać jak ktoś mnie obraża i wyzywa od sprzedawców pomp

a nie zasłużyłeś sobie?

twierdzisz, że nie chcesz mieć nic wspólnego z wiadomą firmą pomimo, że nadal figurujesz w jej zarządzie, ale jak by nie patrzył to wszedłeś w tą handlową spółkę w celu osiągania zysków i swego czasu z forum chciałeś zrobić miejsce łowienia kolejnych klientów więc nie dziw się, że łatka pozostała i pozostanie...

tak na prawdę to nie wiadomo co byś mówił dziś gdyby Twój wspólnik nie okazał się zwykłym oszustem (a mogłeś się tego domyśleć, ale udawałeś że nie widzisz tego co o nim pisali ludzie na forum)

być może nadal prowadziłbyś na forum swoje "interesy" i czerpał z tego korzyści tak więc nie podnoś tej głowy zbyt wysoko ;)

Gość Arturo72
No i znowu klamiesz, w 2009 planowales kable i je wychwalales, potem wodne z kospelem i je wychwalales a potem zabrales sie za sprzedaz PCi i znowu zmieniles zdanie.

No ale ty zdania przeciez nie zmieniasz...

Post z 06.06.2009:

Czy masz już projekt płyty (kto Ci projektował) i ewentualnego wykonawcę ?

Ja też zamierzam robić płytę ale razem z ogrzewaniem podłogowym tylko dopiero w przyszłym roku,także będziesz jedynym znanym mi pionierem płyty w okolicy :)Wiem,że u nas (na Śląsku) płyty są częstym zjawiskiem ;)

post z 10.02.2010

Też bym się bał,a jak prąd za kilka lat pójdzie 200% do góry ?

Ja zrobiłbym jednak wodne elektryczne+tylko podłogówka.A jak prąd pójdzie 300% do góry to pozostanie tylko wymiana źródła ciepła(piec) czyli koszt niewielki a nie kucie podłogi czy nowe instalacje co.

Nawet gdyby rachunki w porównaniu z kablami byłyby większe,chociaż przy tak małym,dobrze docieplonym domu wg.mnie nie dużo większe to nic nie będzie stało na przeszkodzie za kilka lat przejść np.na paliwa stałe bez dużej inwestycji.

No i kto tu kłamie ?

Dlatego też nie mam zamiaru dalej uczestniczyć w takiej zabawie...

Edytowane przez Arturo72

No widzicie co narobiliście !!!!! ostatni UCZCIWY I SPRAWIEDLIWY odejdzie z forum :lol2: a jego biznes to tak przypadkiem....:lol2: Tez jestem zdania że sie przepoczwarzy ,wcale bym się nie zdziwił jakby kotłami na ekogroszek zaczął handlować, bo coś go ostatnio dość dużo w działach z eko :))) ale byłby numer :lol2:

Tak sie sklada ze razem z Arturem zaczynalismy przygode na FM i pamietam ze na pocZatku razem ze mna byl za kablami, ja zdania nie zmienilem, a on jeszcze nie raz

może i tak, ale z tą podłogówką to nie można mu zarzucać zmiany poglądów ;)

(z drugiej strony zmiana poglądów sama z siebie nie jest zła - złe jest udawanie, że się nigdy nie miało innych poglądów niż obecnie ;) )

może i tak, ale z tą podłogówką to nie można mu zarzucać zmiany poglądów ;)

(z drugiej strony zmiana poglądów sama z siebie nie jest zła - złe jest udawanie, że się nigdy nie miało innych poglądów niż obecnie ;) )

Dokladnie, o to wlasnie chodzi.

Praktycznie nie ma osoby ktora by w czasie budowy czy przed nia, nie zmienila zdania.

Dla mnie temat Arturo jest skonczony, mam tylko nadzieje ze bedzie tak konsekwentny jak Liwko. Choc konsekwencja Liwko wynika po czesci z BANA:-)

Gość Arturo72
Pewnie Arturo przechodzi na paliwa stałe;)

...

Ja sprzedaję teraz kotły na ekogroszek,jak ktoś chce to zapraszam.

Węgiel to syf w jakiejkolwiek postaci,nie nadaje się do nowych domów.

Edytowane przez Arturo72

Gość Arturo72
aż sobie zacytowałem...przyda się kiedyś :p

masz więcej takich złotych myśli? dawaj.....

Słyszałem,że dobry jest też biznes na grzalkach...do akwa i wogóle akcesoriach akwarystycznych.

Tutaj na forum już jest taki temat,tam mnie wypatruj.

Edytowane przez Arturo72