Gość Arturo72 29.12.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ciekawe, kiedy Arturo pojawi się pod nowym nickiem;) Jeden już z końcówką ....Wi arturro72 mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.12.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Słyszałem,że dobry jest też biznes na grzalkach...do akwa i wogóle akcesoriach akwarystycznych. Tutaj na forum już jest taki temat,tam mnie wypatruj. aż chciało by się powiedzieć: a co Ty wiesz o akwarystyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 aż chciało by się powiedzieć: a co Ty wiesz o akwarystyce... Przed budową ładnych kilka lat miałem roślinne i amazonię,osprzęt mi pozostał,brakuje baniaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.12.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Hejka - jak liczniki po świętach? Hej Lenka! liczniki kreca sie jak opetane, podsymowanie niebawem do R$K: korzystajac z Twojej brzytwy moglbys jednym celnym cieciem wykasowac wszystkie posty Hipci? ot takie moje postanowienie noworoczne a i pixio sie ucieszy! wiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 29.12.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Hej Lenka! liczniki kreca sie jak opetane, podsymowanie niebawem do R$K: korzystajac z Twojej brzytwy moglbys jednym celnym cieciem wykasowac wszystkie posty Hipci? ot takie moje postanowienie noworoczne a i pixio sie ucieszy! wiec? Nie da sie !!! kiedyś mod miał takie uprawnienia... pozniej im zabrali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.12.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 co Wy? te święta tak destrukcyjnie na Was zadziałały? Hipcia poczekaj do końca sezonu grzewczego z samozagładą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.12.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Nie da sie !!! kiedyś mod miał takie uprawnienia... pozniej im zabrali... skandal! czy naprawdę nie będę mogła od nowego roku być nowym, dobrym człowiekiem? do redakcji: moze jakas amnestia poprą mnie co najmniej HenoK, asolt, R$K, budowlany_laik itd itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.12.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 co Wy? te święta tak destrukcyjnie na Was zadziałały? Hipcia poczekaj do końca sezonu grzewczego z samozagładą przeżyłam 4 a ten wygląda całkiem korzystnie z a) słabej zimy b) docieplonej murłaty słowem: nudy a amortyzacja PocoCIto zmierza ku nieskonczonosci... p.s. gwoli wyjasnienia: arturo nie przejdzie na g12, bo podpisał gwarancję ceny na najblizsze 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.12.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Moje też proszę wykasować z tego wątku, jeśli można prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 29.12.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 skandal! czy naprawdę nie będę mogła od nowego roku być nowym, dobrym człowiekiem? do redakcji: moze jakas amnestia poprą mnie co najmniej HenoK, asolt, R$K, budowlany_laik itd itd... NIe będziesz mogła i już !!! jeden dobry człowiek raz w roku wystarczy spózniłaś się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 NIe będziesz mogła i już !!! jeden dobry człowiek raz w roku wystarczy spózniłaś się... lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Widze, ze wszyscy bzdetopisarze watkowi "rzucaja sie na druty". Jak pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.12.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Widze, ze wszyscy bzdetopisarze watkowi "rzucaja sie na druty". Jak pieknie! pomógłbys - ty znasz się na wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja nie "doktor smierc". Napisz na PW do Elfir, to Cie wyrznie z korzeniami jak bedzie miala ochcote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.12.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja nie "doktor smierc". Napisz na PW do Elfir, to Cie wyrznie z korzeniami jak bedzie miala ochcote. z Elfir to my się znamy od dawien dawna i nic pisała, że nie ma takowej mocy juz jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.12.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Swieta spedzone w Zakopanem? Niezle wialo miedzy uszami co? Na wozku zjezdzalas... Bo sniegu faktycznie nie ma... "Lepszym czlowiekiem..." Dobre zaskoczę Cię, bo śnieg miałam mam być dobrym człowiekiem, więc cię zignoruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 z Elfir to my się znamy od dawien dawna i nic pisała, że nie ma takowej mocy juz jakiś czas temu No to zostaje Ci usiasc obok piekara i czekac zmilowania: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?114689-Jak-usunac-konto-z-Muratora&p=6251908&viewfull=1#post6251908 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipo 29.12.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ale śmietnik robicie!Wracając do tematu Artura i jego taryfy widzę jeden trop, którym mógł kierować się przy jej wyborze. Proszę Państwa załóżmy, że w zimowe dni mają temperaturę na plusie a noce na sporym minusie. Czy wtedy to nie będzie bardziej opłacalne? Czy lepiej w dzień korzystać z droższego prądu przy COP 2,5 czy w nocy z tańszego prądu przy COP1 ? W nie macie wyboru on tak i próbuje. Oczywiście trzeba było zrobić kalkulację. W tym roku są mamy ciepłą zimę ( Jasiek notuje temperatury może mnie poprawi) a gdyby jednak za rok spełniły się założenia Artura? He? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Wracając do tematu Artura i jego taryfy widzę jeden trop, którym mógł kierować się przy jej wyborze Zły trop.Wg producenta przy -15st.C mam COP2,54 przy zasilaniu 35. Nie kombinujcie z tropami bo tu nie ma żadnych kruczków,kaprys i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simluc 29.12.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Widze, ze wszyscy bzdetopisarze watkowi "rzucaja sie na druty". Jak pieknie! uaaa, samokrytyka godna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts