klaudiusz_x 23.01.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Daję zrzut ekranu do tego cennika który linkowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_BB 23.01.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Z Twojego linku który podałeś jak byk mam cenę dla nocnej 0,2740zł, dla dziennej 0,3927.... Nie wiem skad Ty widzisz coś innego niż ja. ......... TARYFA ide spać miłej nocki w prawym górnym rogu jaki masz region ? ja mam Bielsko Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Krzysiek_BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 23.01.2014 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki.Drugi obrazek mi wszystko rozjaśnił.`Ceny macie bardzo dobre. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1173 24.01.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 A z czym pijesz aby bylo cieplo...? Jak to z czym. Zobacz nr strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ten duon podniósł wszytkim cenę czy tym co mieli po staremu została jaką mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 24.01.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Kopselowcy z podłogówką - grzejecie kospelem dedykowanym do ogrzewania podłogowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_BB 24.01.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Ale czad kominek odpalony ciepełko jak talala w salonie jadalni i kuchni + 26*C reszta domu + 22*C dogrzewanie podłogi jak przy -5*C 40kWh / doba aktualnie zew. - 14*C + Plazma Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Krzysiek_BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 24.01.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Kopselowcy z podłogówką - grzejecie kospelem dedykowanym do ogrzewania podłogowego? Gdybym grzał Kospelem,łakałbym Kospela do podłogówki a konkretnie EKCO.MNz+osobny bojler do cwu czyli: http://www.kospel.pl/pl/produkty/elektryczne-kotly-co/ekco-m-sterowanie-pogodowe.html lub prędzej Elterma+osobny bojler: http://www.elterm.pl/pl/files/karta_ekw_major.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar_cel 24.01.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Proszę uświadomcie mnie w pewnym aspekcie dotyczącym kabli. Jak je się montuje / podłącza. Kabel na podłogę , i później jak to dalej wygląda ? Przez sterownik do tablicy rozdzielczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 24.01.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ale czad kominek odpalony ciepełko jak talala w salonie jadalni i kuchni + 26*C reszta domu + 22*C dogrzewanie podłogi jak przy -5*C 40kWh / doba aktualnie zew. - 14*C + Plazma To po lewej to plazma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_BB 24.01.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) To po lewej to plazma? Tak 250*C Edytowane 25 Stycznia 2014 przez Krzysiek_BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 24.01.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ale czad kominek odpalony ciepełko jak talala w salonie jadalni i kuchni + 26*C reszta domu + 22*C dogrzewanie podłogi jak przy -5*C 40kWh / doba aktualnie zew. - 14*C + Plazma To są Twoje zdjęcia ? Posiadasz kamerę termowizyjną czy przy okazji zdjęcia były robione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 24.01.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ale czad kominek odpalony ciepełko jak talala w salonie jadalni i kuchni + 26*C reszta domu + 22*C dogrzewanie podłogi jak przy -5*C 40kWh / doba aktualnie zew. - 14*C + Plazma masz kamerę termowizyjną? Proszę uświadomcie mnie w pewnym aspekcie dotyczącym kabli. Jak je się montuje / podłącza. Kabel na podłogę , i później jak to dalej wygląda ? Przez sterownik do tablicy rozdzielczej ? jak pasuje - ja ma mam wszystkie do rozdzielni, można oczywiście przez sterownik puścić.. jak komu wygodnie.. jak sterujesz jednym sterownikiem to wygodnie z rozdzielni, ale jak w każdym pomieszczeniu masz sterownik to puszczaszzasilanie przez niego i dalej do kabli.. oczywicie przydało by sie parę bezpieczników.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar_cel 24.01.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Proszę uświadomcie mnie w pewnym aspekcie dotyczącym kabli. Jak je się montuje / podłącza. Kabel na podłogę , i później jak to dalej wygląda ? Przez sterownik do tablicy rozdzielczej ? pomoże ktoś z forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_BB 24.01.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) To są Twoje zdjęcia ? Posiadasz kamerę termowizyjną czy przy okazji zdjęcia były robione ? Mam na kilka dni ale powiem Wam na strychu masakra mysle ze 30% energii tam mi ucieka zaraz coś dokleje w IR wiecej nie pokazuje bo az mi wstyd w roku 2014 poddasze zostanie zamknięte Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Krzysiek_BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar_cel 24.01.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 jak już rozważać "wynalazki" to na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_BB 24.01.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) jak już rozważać "wynalazki" to na maxa Jak dołożysz dwa dodatkowe druciki do sterowania stycznikiem w rozdzielnicy to bedzie miodzio czyli L, N + słownie dwa druciki np 0,75mm2 lub mniej dokładam do wczesniejszego postu druga fotka sciana północna sypialni i wogole niedocieplony strop temp w syp ~ 20*C pomieszczenie obok identyczne ocieplone z identyczna mocą grzewcza ~ 22*C. Nigdy nie kupujcie metalowych drzwi wejsciowych masakra .... syp_A to pomieszczenie gdzie na stropie leży 15cm wełny .... Ocieplać i tylko ocieplać ....... Drzwi tarasowe MS 3 szyby ale szczelnośc pozostawia wile do życzenia trzeba poprawić zewnetrznymi bokami zaciaga chłód ide spac pozdrawiam Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Krzysiek_BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 24.01.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 MAR-CEL, wpisz w wyszukiwarkę dziennik Lobo, poczytaj go sobie, bo dni wolne są i oświecony będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 24.01.2014 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 dokładam do wczesniejszego postu druga fotka sciana północna sypialni i wogole niedocieplony strop temp w syp ~ 20*C pomieszczenie obok identyczne ocieplone z identyczna mocą grzewcza ~ 22*C. Nigdy nie kupujcie metalowych drzwi wejsciowych masakra .... Ta struktura konstrukcji sciany na srodkowym zdjeciu to faktycznie odlot. Z czego masz sciany? U mnie przy termowizji na zadnej scianie nie widac bylo spoin, a niebiesko raczej w narozu a nie na polowie. A co do drzwi, to one sa calkiem znosniej temperaturze, tylko w okolicach uszczelnien zimniej. Myslisz, ze w drewnianych byloby szczelniej? Bo ja watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_BB 24.01.2014 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Ta struktura konstrukcji sciany na srodkowym zdjeciu to faktycznie odlot. Z czego masz sciany? U mnie przy termowizji na zadnej scianie nie widac bylo spoin, a niebiesko raczej w narozu a nie na polowie. A co do drzwi, to one sa calkiem znosniej temperaturze, tylko w okolicach uszczelnien zimniej. Myslisz, ze w drewnianych byloby szczelniej? Bo ja watpie. Pytasz z czego mam sciany ...... przecież juz dawno pisałem największe GÓWNO jakie mogli wymyslić POROTHERM ide spać hejjjjjjj .. . . . . ps tam gdzie niebiesko to koniec przyklejonego garażu ..... ale pomińmy to milczeniem styro pióro wpust 15cm Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Krzysiek_BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts