rybniczanin 29.01.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Wy to chyba bardziej się pocicie od zaglądania na te wszystkie wasze liczniki niż on się wymaże od tego węgla.:Zaczyna mnie już śmieszyć to przekomarzanie się. Ludzie każdy żyje tak jak chce i jak go stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.01.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jak masz od rana robotę przy węglu to możesz prać o 13 i na drugi dzień masz znowu czysty komplet. Ciekawe? kiedy byłem ostatnio w kotłowni? Nie pamiętam A ile drzewa już narąbałeś?Bo chyba jesteś przemęczony. Masz jeszcze wszystkie palce? Siekiera się nie omsknęła przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1173 29.01.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ciekawe? kiedy byłem ostatnio w kotłowni? Nie pamiętam A ile drzewa już narąbałeś?Bo chyba jesteś przemęczony. Masz jeszcze wszystkie palce? Siekiera się nie omsknęła przypadkiem? Jeśli już to drewna. Tylko nie wiem do czego mi ono jest potrzebne. Widocznie to ty jesteś przemęczony. Kiedyś myślałem o kominku ale na tym się skończyło. Potem myślałem o kozie coś ala Pyxis ale też się na tym skończyło. Teraz myślę o bio ale kuzyn z NRF mi mówi że to szkodliwe i u nich tylko elektryczne. A elektryczne to znowu mnie się wcale nie podoba. Nadal myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1173 29.01.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Wy to chyba bardziej się pocicie od zaglądania na te wszystkie wasze liczniki niż on się wymaże od tego węgla.:Zaczyna mnie już śmieszyć to przekomarzanie się. Ludzie każdy żyje tak jak chce i jak go stać. Jeśli ktoś nie chce/ nie ma czasu to tu nie zagląda. A jak zagląda to albo mu się nudzi albo lubi i potrzebuje czasem takiej wymiany poglądów, a i wątek jakoś żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.01.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 chyba moj zonkil to "lubi". Ale "żonkil" to była żona, a nie aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.01.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 . Nadal myślę. Nie zrób sobie krzywdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.01.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nie tarzam się w goownach, żeby mi się musiały szmaty 3h prac . Tym bardziej że używasz tylko gaci i koszulki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ale "żonkil" to była żona, a nie aktualna. No to przyjmij, ze pisalem o mojej pierwszej zonie, jesli Cie to zadowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Tym bardziej że używasz tylko gaci i koszulki:D No niestety w gajerku po domu nie smigam. Los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.01.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Myślę że z paluszkiem w pupci zapłaciłby z 300-… złoty rocznie mniej. Ale to nie mój paluszek, nie moja pupcia i nie moje pieniądze masz rację, w cudzej pupci lepiej nie gmerać, bo sie mozna zdziwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.01.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 W tym watku wszyscy maja tak samo... dawno juz bylo stwierdzone:lol2: nareszcie zatrybiles, ze jak sie nie odwrocisz, to 10kkWh na rok peknie? przemroziles dynie i pojales.… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 masz rację, w cudzej pupci lepiej nie gmerać, bo sie mozna zdziwić... Lepiej w swojej stopce. Zniknelo zuzycie, zniknal metraz. Szkoda sobie wstydu robic? Slusznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.01.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No niestety w gajerku po domu nie smigam. Los. ...czyli klasyka.… FRRDYNAND KIEPSKI… teraz rozumiem, skad ten kolor salonu - pasuje Ci do dresu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.01.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Lepiej w swojej stopce. Zniknelo zuzycie, zniknal metraz. Szkoda sobie wstydu robic? Slusznie! sluze uprzejmie:13kkWh. z mobilnej wersji strony piszę a tam nie wstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ...czyli klasyka.… FRRDYNAND KIEPSKI… teraz rozumiem, skad ten kolor salonu - pasuje Ci do dresu! Zgleb hasla: "temperatura barwowa" oraz "balans bieli". Zartowalem, nie traktuj tej prosby powaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.01.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Zgleb hasla: "teratura barwowa" oraz "balans bieli". Zartowalem, nie traktuj tej prosby powaznie. nie ucz ojca dzieci robic a co chcialbys wiedziec? pytaj smialo a co chcialbys wiedziec? pytaj smialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.01.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) To prosze cie podaj do golego 1kwh= 0,51zl stawki przesylowe jakie obowiazuja pomnoz przez 23% vat. Zapewne nie jest to 3gr a gdzie jeszcze akcyza ,abonament, piszmy wszysto za co trzeba placic... 833,87zł/1526kWh=0,54644zł/kWh Policz sobie: Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.01.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No to przyjmij, ze pisałem o mojej pierwszej zonie, jeśli Cie to zadowoli. Upsss.. sorry, nieświadomie wszedłem na suchy lód, ale trzeba wyjść z tego ogromną ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Upsss.. sorry, nieświadomie wszedłem na suchy lód, ale trzeba wyjść z tego ogromną ręką. Nie przepraszaj. Ta pierwsza to zarazem i jedyna i obecna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 29.01.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 z taryfy gliwickiej oplaty stale dla G11 i G12 sa takie same, wiec mozna rozpatrywac kwh w G11 ok. 0,51 zl, w G12 - 0,62 droga / 0,32 tania - ceny za prad w ofercie standardowej z przesylem - czyli wszystko - ceny brutto przy symulacji zuzycia od 100 kWh miesiecznie z krokiem co 100 kWh, az do 1000 kWh (wiecej chyba nie potrzeba) taryfa G12 robi sie oplacalna kiedy bedzie powyzej 35% zuzycia w taryfie taniej. Dzieki za konkrety, to faktycznie roznica bo u mnie G11 to 58gr. na ,,gotowo" jak widze to macie tez ograniczone te strefy , co nie zmienia faktu ze grzejac pradem , strefa G12 to priorytet A Artur to BETON!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts