Liwko 11.02.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 W projekcie jest podany tylko dol bo jest MOZLIWOSC adaptacji poddasza. Przeciez tam jest to opisane, tylko trzeba rozumiec co sie czyta. Wyzej masz moje rzuty. Popatrz, policz, ocen. Nie na podstawie jakis bredni. No jak to, bez garażu 109m2. No mówię że dwa razy spuchł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 11.02.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No jak to, bez garażu 109m2. No mówię że dwa razy spuchł. Przestan smedzic i zacznij czytac te rzuty. Moze cos Ci sie rozjasni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 11.02.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) To pewnie i tak nie wystaczy, zeby Ci jape zatkac, ale zawsze moge sprobowac i zobacze czy domyslam sie co teraz wymyslisz. Nie tym tonem dzieciaku!!! - "tonący brzytwy się trzyma".... Prawda jest taka: powiekszyłeś dom poszerzając garaż i pom. techniczne więc nie wpływa to na powierzchnię użytk. - a na pewno nie ogrzewaną. dół to dalej 97mkw, góra po adaptacji to max ok 31mkw co daje razem marne 128mkw.... a gdzie tu do 230?????? Policz sobie jeszcze ile wydałeś na komunikacje z poddaszem (na dole to 10.2) - tyle samo u góry zajmuje klatka schodlowa - powierzchnia się raptem zmniejszyła o ok20mkw..... nikt Ci tego nie zabierze ale sporo z tego mógłbyś zaoszczędzić.... metr kw. to około 2500zł dobrze liczę...??? Edytowane 11 Lutego 2014 przez waflos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 11.02.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nie tym tonem dzieciaku!!! - "tonący brzytwy się trzyma".... Prawda jest taka: powiekszyłeś dom poszerzając garaż i pom. techniczne więc nie wpływa to na powierzchnię użytk. - a na pewno nie ogrzewaną. dół to dalej 97mkw, góra po adaptacji to max ok 31mkw co daje razem marne 128mkw.... a gdzie tu do 230?????? Ty mordo moja naprawde takim jelopem jestes, czy tylko prosty rysunek budowlany Cie przerasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojojoj 11.02.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 pyxis - serca nie masz, chałupa 230m2 a dzieciaczkowi zafundowałeś 0,5m2 pod schodami ??? http://szkut.com/dom/Dom68.jpg no chyba że to karny jeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 11.02.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 pyxis - serca nie masz, chałupa 230m2 a dzieciaczkowi zafundowałeś 0,5m2 pod schodami ??? http://szkut.com/dom/Dom68.jpg no chyba że to karny jeżyk To tylko przechowalnia sprzetow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.02.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Przestan smedzic i zacznij czytac te rzuty. Moze cos Ci sie rozjasni. No dół mi wychodzi 100,9m2, a góra przy dachu kopertowym będzie miała max 50m2 użytkowej. Najlepiej jakbyś dokładnie wyliczył kubaturę części grzanej to wtedy wszystko się wyjaśni. I weź to w końcu zrób człowieku. Aha, i fajnie by było gdybyś pokazał swój roczny rachunek za prąd, no chyba że masz coś do ukrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojojoj 11.02.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 pyxis, stary !!! zdjęcie ci zginęło, pilnuj lepiej swoich rzeczy.... na szczęście jestem w stanie je odzyskać , powiedz tylko słowo ... wszystkie inne także PS może ktoś przypuścił atak na twoje dwa osławione routery ... te niebieskie, wiesz sprawdź zabezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 11.02.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 sprawdź zabezpieczenia Dziekuje z apomoc, ale z zabezpieczniami sam sobie poradze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 11.02.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No dół mi wychodzi 100,9m2, a góra przy dachu kopertowym będzie miała max 50m2 użytkowej. Najlepiej jakbyś dokładnie wyliczył kubaturę części grzanej to wtedy wszystko się wyjaśni. I weź to w końcu zrób człowieku. Aha, i fajnie by było gdybyś pokazał swój roczny rachunek za prąd, no chyba że masz coś do ukrycia. Liwko nie przesadzaj!!! parter to dalej 97mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 11.02.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No dół mi wychodzi 100,9m2, a góra przy dachu kopertowym będzie miała max 50m2 użytkowej. Najlepiej jakbyś dokładnie wyliczył kubaturę części grzanej to wtedy wszystko się wyjaśni. I weź to w końcu zrób człowieku. Aha, i fajnie by było gdybyś pokazał swój roczny rachunek za prąd, no chyba że masz coś do ukrycia. Jak na razie problem byl w tym, ze umieszczam nieprawde w stopce podajac pow podlog. Czylo to Ci sie zgadza, czy nadal uwazasz, ze klamie? Moje koszta pradu za oststnie 12 miesiacy to 4152 zl (CO+CWU+bytowy). Podawalem te dane juz kilkukrotnie w tym watku nawet i nie robie z tego zadnej tajemnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 11.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jak na razie problem byl w tym, ze umieszczam nieprawde w stopce podajac pow podlog. Czylo to Ci sie zgadza, czy nadal uwazasz, ze klamie? ..... Tu akurat racja - o powierzchni użytkowej to Pyxis nie napisał w stopce (Grzanych podłóg 230m2...) - to czyjaś interpretacja własna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 11.02.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jak na razie problem byl w tym, ze umieszczam nieprawde w stopce podajac pow podlog. Czylo to Ci sie zgadza, czy nadal uwazasz, ze klamie? Moje koszta pradu za oststnie 12 miesiacy to 4152 zl (CO+CWU+bytowy). Podawalem te dane juz kilkukrotnie w tym watku nawet i nie robie z tego zadnej tajemnicy. Pyxis po co zaśmiecasz wątek skoro większość uważa że po prostu łagodnie nazywając jesteś niewiarygodny... Mieszkaj w tych swoich 300metrach z pompeczką i grzej do 25 stopni za 100zł i nie mać już tutaj... - taka moja prośba...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.02.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No jak to, bez garażu 109m2. No mówię że dwa razy spuchł. pan Kleks tak kaczkę powiększał w swojej Akademii... POMPKĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 11.02.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Tu akurat racja - o powierzchni użytkowej to Pyxis nie napisał w stopce (Grzanych podłóg 230m2...) - to czyjaś interpretacja własna. Ta.... można przecież wypowiadać się w Julach by mniej osób się zorientowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 11.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ta.... można przecież wypowiadać się w Julach by mniej osób się zorientowało.... Dla nawet przecietnie inteligentnych takie przeliczanie to nie jest problem. Wazne sa PRAWDZIWE wartosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jak na razie problem byl w tym, ze umieszczam nieprawde w stopce podajac pow podlog. Czylo to Ci sie zgadza, czy nadal uwazasz, ze klamie? My to doskonale wiemy, ale czy nie uważasz że nie jest fer podawanie m2 podłóg przy dachu kopertowym? Dlaczego nie potrafisz, a raczej nie chcesz podać m2 użytkowych albo kubatury? Dom parterowy o powierzchni 100m2 to nie to samo co poddasze z kopertą i 100m2 podłóg. Nie sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 pyxis, stary !!! zdjęcie ci zginęło, pilnuj lepiej swoich rzeczy.... na szczęście jestem w stanie je odzyskać , powiedz tylko słowo ... wszystkie inne także PS może ktoś przypuścił atak na twoje dwa osławione routery ... te niebieskie, wiesz sprawdź zabezpieczenia spokojnie - wszystko jest [ATTACH=CONFIG]242214[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242215[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 11.02.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Pyxis po co zaśmiecasz wątek skoro większość uważa że po prostu łagodnie nazywając jesteś niewiarygodny... Nie rozsmieszaj mnie. Ta "wiekszosc" to pajacujacy Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 11.02.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 spokojnie - wszystko jest Tylko gdzie sie podziala Twoja zenujaca stopka ze zuzyciem? Oststnio mi mowiles, ze chwilowo nie ma, bo piszesz z mobilnego sprzetu. Kolejne klamstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts