Pyxis 07.03.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nieustajaco Surgi. Przeciez mnie znasz.Zapytalem przeciez grzecznie, kiedy mu sie konczy ten raj na ziemi z cena pradu? Gdzie tu bylo "boksowanie sie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 07.03.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nie musi. Namiary dostal na priva. To sie chyba nazywa "grozba karalna" w jezyku fachowym. Groźba karalna – przestępstwo groźby karalnej polega na grożeniu innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę jej najbliższego. Ten występek ścigany jest z oskarżenia publicznego. Art. 190 KK stanowi[1]: § 1."Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego." BTW: Screeny mam jak by cos. Śmieszny jesteś Pyxis - sam prowokujesz, rzucasz insynuacje i inwektywy , a jak ktoś Ci pogrozi to zasłaniasz się paragrafami. PS. żeby nie było niedomówień , nie popieram żadnej agresji ale kto wiatr sieje zbiera burze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 07.03.2014 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ja jestem smieszny? Moze nie nalezy do zycia przenosic nawykow z piaskownicy. A przynajmniej nie peplac takich rzeczy publicznie. Jesli tylko grozbe potraktuje powaznie, to moze byc pewny, ze zareaguje. Sa pewne granice zabawy na forum. Jakie peplanie ? ,,po gebie" mozna dostac np. buziaki... slabe to jest, ale widze ze ,,wypeniales" dobrze bo moze wkoncu skonczysz jak to nazywasz , piaskownice i forum bedzie tematyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 07.03.2014 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nie mam zamiaru wdawac sie potyczki slowne z grozbami wobec drugiej osoby, a to tym by sie skonczylo. Na Amisza "niestety" tez nie trafil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 07.03.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 no to sza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 08.03.2014 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Mozesz sie rypac z ta dziecinna gadka. Pyxis: To wiadomo że nie kobieta i nie facet....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - to ono zwane eunuchem................!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 08.03.2014 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Jak policze swoja p.u., to moesz byc pewny, ze wstawie ja do stopki. Poki co nie ma tam ani slowa nieprawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 08.03.2014 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Jak policze swoja p.u., to moesz byc pewny, ze wstawie ja do stopki. Poki co nie ma tam ani slowa nieprawdy. czekamy.. czekamy....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 08.03.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Planuję ogrzewanie kablami.Może ktoś doradzi jakie kupić,aby były tanie i dobre,może jakiś namiar na sklep internetowy:rolleyes:I jeszcze spytam czy w łazience 3,2m2 ,z wanną pod którą kabli nie będzie muszę dawać jakąś drabinkę? Czy kable dostatecznie ogrzeją tak mała łazienkę Kiedyś fajne ceny maił wenmix.pl.dolejsz.pl też nie miał najgorszych. Sprawdź, jeśli znajdziesz sklep z niższymi cenami pisz tutaj na forum ( nie wszyscy się tu tylko kłócą - zwykle wielkość ego jest odwrotnie proporcjonalna do wielkości ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 08.03.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Kiedyś fajne ceny maił wenmix.pl.dolejsz.pl też nie miał najgorszych. Sprawdź, jeśli znajdziesz sklep z niższymi cenami pisz tutaj na forum ( nie wszyscy się tu tylko kłócą - zwykle wielkość ego jest odwrotnie proporcjonalna do wielkości ... ) Bardzo dziękuję za jakiś merytoryczny odzew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 08.03.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ja kupowałem w lokalnej hurtowni kable elektra, ceny porownywalne mniej wiecej z kablami into.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 08.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Waflos, te stawki masz do 2016? Bo cos kojarze, ze taniej mialo byc do czerwca. Nie jest tak? Mozesz zapodac jakis regulamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 08.03.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Waflos, te stawki masz do 2016? Bo cos kojarze, ze taniej mialo byc do czerwca. Nie jest tak? Mozesz zapodac jakis regulamin? Przez kilkanaście dni można było się załapać po 11gr + przesył + jakościowa. U mnie wychodziło w nocy poniżej 18gr. Ofertę wycofano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 08.03.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nie pisz takich rzeczy bo Pyxisa szlak trafi ( że ktoś może mieć taniej ) Sorki Pyxis ale sam się prosisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 08.03.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Bardzo dziękuję za jakiś merytoryczny odzew:) ja również kupowałem lokalnie choć wysłałem zapytania do wszystkich dilerów elektry i devi w promieniu 100 km ode mnie. Warto poszukać bo niektóre sklepy oferują np. 20% rabatu a inne 35% rabatu na ten sam produkt. Ostatecznie kupiłem elektre z 35% rabatem od cen katalogowych. Wszystkie i tak mają dożywotnią gwarancję więc nie bardzo widzę sens przepłacania za metkę. Dilerów elektry znajdziesz na ich stronie internetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 08.03.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nie pisz takich rzeczy bo Pyxisa szlak trafi ( że ktoś może mieć taniej ) Sorki Pyxis ale sam się prosisz. Surgi, przeciez to jest roczna roznica +- 3 pacjetow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 08.03.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No to zmienia postać rzeczy:-) Stary ile ja bym dał za te 50% wilgotności... No Lobo "wykrakałeś".... Po zmianie filtrów w janku najpierw wilgotność spadła do 42% a dzisiaj po smażeniu rano jajecznicy i WM na 100% spadła do 35%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 08.03.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No Lobo "wykrakałeś".... Po zmianie filtrów w janku najpierw wilgotność spadła do 42% a dzisiaj po smażeniu rano jajecznicy i WM na 100% spadła do 35%... Gdzie kupujesz filtry podlinkuj cos jak mozesz.Czy to są zwykle eu4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 08.03.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Gdzie kupujesz filtry podlinkuj cos jak mozesz.Czy to są zwykle eu4 ? oczywiście na alledrogo np.: http://allegro.pl/show_item.php?item=4000059920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.03.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Gdzie kupujesz filtry podlinkuj cos jak mozesz.Czy to są zwykle eu4 ? Mnie filtry kosztują kilka złotych rocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts