Hippek 17.06.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Czyli co?, potwierdzamy ze TB nie zna sie na kablach, bo ich nie ma w domu? tak, ale idąc tym samym tropem, Ty też - więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 17.06.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 tak, ale idąc tym samym tropem, Ty też - więc? Więc do czego prowadzi takie rozumowanie? Sama sobie odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 17.06.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Więc do czego prowadzi takie rozumowanie? Sama sobie odpowiedz. że nie powinienes zabierać głosu zarówno w temacie pralki, auta czy kabli, jak nie rozumiesz istoty ich działania nie badz drugim pyxisem bo chyba nie lecisz na ilość postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 17.06.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 że nie powinienes zabierać głosu zarówno w temacie pralki, auta czy kabli, jak nie rozumiesz istoty ich działania nie badz drugim pyxisem bo chyba nie lecisz na ilość postów? Dobra, poddaje się, duze macie tam kolejki w poradniach zdrowia psychicznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 17.06.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Dobra, poddaje się, duze macie tam kolejki w poradniach zdrowia psychicznego? ok, chłopaku, gaś komputer i do odrabiania lekcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 17.06.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ok, chłopaku, gaś komputer i do odrabiania lekcji! Juz lecę, dobrze ze przypomniałas, jutro klasówka i 2 sprawdziany i jedna poprawka, a koniec roku szkolnego niedługo, uzbierało sie tego bo za długo z Toba dyskutowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.06.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Jakoś mi się udaje od prawie ćwierć wieku doradzać , sprzedawać, montować i mimo apeli, brak jest niezadowolonych z komfortu i zużycia. Noooo... Byl tu taki jeden, co desperacko chciał przejść na ogrzewanie gazem, po tym, jak odczuł ten zapewniony przez Pana "komfort i zużycie". Tyle, że bez podlogówki to ciężko... Ilu podobnych tu nie trafiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 17.06.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Noooo... Byl tu taki jeden, co desperacko chciał przejść na ogrzewanie gazem, po tym, jak odczuł ten zapewniony przez Pana "komfort i zużycie". Tyle, że bez podlogówki to ciężko... Ilu podobnych tu nie trafiło ? I był niezadowolony, czy wystraszony wpisami na temat prądu? Wie Pan ile kWh wyszło czy tylko Pan tak lubi truć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 17.06.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 budowlany_laik Juz sle do niego na PW kondolencje. W sumie jak na 25 lat "doradztwa", to jestem pelen podziwu dla rozsadku ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.06.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 I był niezadowolony, czy wystraszony wpisami na temat prądu? Wie Pan ile kWh wyszło czy tylko Pan tak lubi truć? Skoro po oddaniu systemu do użytku był na tyle zdesperowany, że w ramach obniżenia kosztów był sklonny zainwestować jeszcze w gaz, to "niezadowolony" jest zbyt delikatnym określeniem :)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 17.06.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Skoro po oddaniu systemu do użytku był na tyle zdesperowany, że w ramach obniżenia kosztów był sklonny zainwestować jeszcze w gaz, to "niezadowolony" jest zbyt delikatnym określeniem :)/ Może Pan nie doczytał. Inwestor kupił sobie grzejniki ale ich jeszcze nie zamontował. Trudno więc pisać o systemie a o oddaniu, tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.06.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Może Pan nie doczytał. Inwestor kupił sobie grzejniki ale ich jeszcze nie zamontował. Trudno więc pisać o systemie a o oddaniu, tym bardziej. A co mu pomogą grzejniki (elektryczne), skoro kable dawały zbyt duże rachunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 18.06.2014 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) A co mu pomogą grzejniki (elektryczne), skoro kable dawały zbyt duże rachunki ? Nie było kabli ! Co Pan wymyśla? Nie było nawet rachunków! Inwestor kupił sobie dom w Damirze z 30 cm izolacją dookoła. Kupił do niego grzejniki elektryczne ale ich nie zamontował, bo jeszcze pracują "wykończeniowcy" . Ale jak jakiś mądry usłyszał, ze: grzejniki elektryczne, tak zaczął straszyć inwestora, że ten wszedł na forum z obawami czy gazu nie ciągnąć puki dom nie pomalowany. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Tomasz Brzęczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 18.06.2014 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 On był klientem TB? Nie byłem i nie będę. Ale widzę, że choć w 1% wierzysz Hipce/żytko/Izie, skoro zadałeś to pytanie... To tylko brak leków - zapomniała, biedaczka, pójść po przedłużenie recepty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.06.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Nie było kabli ! Co Pan wymyśla? Nie było nawet rachunków! Inwestor kupił sobie dom w Damirze z 30 cm izolacją dookoła. Kupił do niego grzejniki elektryczne ale ich nie zamontował, bo jeszcze pracują "wykończeniowcy" . Ale jak jakiś mądry usłyszał, ze: grzejniki elektryczne, tak zaczął straszyć inwestora, że ten wszedł na forum z obawami czy gazu nie ciągnąć puki dom nie pomalowany. No cóz, po pracy siade i znajdę ten przypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 18.06.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Nie byłem i nie będę. Ale widzę, że choć w 1% wierzysz Hipce/żytko/Izie, skoro zadałeś to pytanie... To tylko brak leków - zapomniała, biedaczka, pójść po przedłużenie recepty. Zadałem pytanie bo chciałem sie upewnić, wydawało sie mi tak niewiarygodne, u Ciebie projekt wykonywał chyba Henok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 18.06.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Zadałem pytanie bo chciałem sie upewnić, wydawało sie mi tak niewiarygodne, u Ciebie projekt wykonywał chyba Henok. Ja wolę domy izolowane. Ewentualnie wyzwania z już istniejącymi. Nie interesują mnie nowe domy nieizolowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 18.06.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Ja wolę domy izolowane. Ewentualnie wyzwania z już istniejącymi. Nie interesują mnie nowe domy nieizolowane. Ten dom 280 m2 z rachunkami miesiecznie 1000 zł za ogrzewanie jak widac był starym domem nieizolowanym skoro sie Pan nim zajął, nie ma go na liscie domów którymi sie Pan nie zajmuje, wszystko sie zgadza. To prosze wyjasnic dlaczego nie zajmuje sie Pan nowymi domami nieizolowanymi a zajmuje starymi domami nieizolowanymi, czy tylko chodzi o wyzwania, kasa nie ma nic do rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 18.06.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Zadałem pytanie bo chciałem sie upewnić, wydawało sie mi tak niewiarygodne, u Ciebie projekt wykonywał chyba Henok. Dokładnie. I nie jest tu ukryte lokowanie produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 18.06.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Nie byłem i nie będę. Ale widzę, że choć w 1% wierzysz Hipce/żytko/Izie, skoro zadałeś to pytanie... To tylko brak leków - zapomniała, biedaczka, pójść po przedłużenie recepty. Nawet tutaj zelgala? To naprawde jest jakas choroba. Normalni ludzie sie tak nie zachowuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts