Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakoś mi się udaje od prawie ćwierć wieku doradzać , sprzedawać, montować i mimo apeli, brak jest niezadowolonych z komfortu i zużycia.

Noooo... Byl tu taki jeden, co desperacko chciał przejść na ogrzewanie gazem, po tym, jak odczuł ten zapewniony przez Pana "komfort i zużycie".

Tyle, że bez podlogówki to ciężko...

Ilu podobnych tu nie trafiło ?

Noooo... Byl tu taki jeden, co desperacko chciał przejść na ogrzewanie gazem, po tym, jak odczuł ten zapewniony przez Pana "komfort i zużycie".

Tyle, że bez podlogówki to ciężko...

Ilu podobnych tu nie trafiło ?

I był niezadowolony, czy wystraszony wpisami na temat prądu? Wie Pan ile kWh wyszło czy tylko Pan tak lubi truć?

I był niezadowolony, czy wystraszony wpisami na temat prądu? Wie Pan ile kWh wyszło czy tylko Pan tak lubi truć?

Skoro po oddaniu systemu do użytku był na tyle zdesperowany, że w ramach obniżenia kosztów był sklonny zainwestować jeszcze w gaz, to "niezadowolony" jest zbyt delikatnym określeniem :)/

Skoro po oddaniu systemu do użytku był na tyle zdesperowany, że w ramach obniżenia kosztów był sklonny zainwestować jeszcze w gaz, to "niezadowolony" jest zbyt delikatnym określeniem :)/

Może Pan nie doczytał. Inwestor kupił sobie grzejniki ale ich jeszcze nie zamontował. Trudno więc pisać o systemie a o oddaniu, tym bardziej.

A co mu pomogą grzejniki (elektryczne), skoro kable dawały zbyt duże rachunki ?
Nie było kabli ! Co Pan wymyśla? Nie było nawet rachunków!

Inwestor kupił sobie dom w Damirze z 30 cm izolacją dookoła. Kupił do niego grzejniki elektryczne ale ich nie zamontował, bo jeszcze pracują "wykończeniowcy" . Ale jak jakiś mądry usłyszał, ze: grzejniki elektryczne, tak zaczął straszyć inwestora, że ten wszedł na forum z obawami czy gazu nie ciągnąć puki dom nie pomalowany.

Edytowane przez Tomasz Brzęczkowski

Nie było kabli ! Co Pan wymyśla? Nie było nawet rachunków!

Inwestor kupił sobie dom w Damirze z 30 cm izolacją dookoła. Kupił do niego grzejniki elektryczne ale ich nie zamontował, bo jeszcze pracują "wykończeniowcy" . Ale jak jakiś mądry usłyszał, ze: grzejniki elektryczne, tak zaczął straszyć inwestora, że ten wszedł na forum z obawami czy gazu nie ciągnąć puki dom nie pomalowany.

No cóz, po pracy siade i znajdę ten przypadek...

Nie byłem i nie będę.

Ale widzę, że choć w 1% wierzysz Hipce/żytko/Izie, skoro zadałeś to pytanie... To tylko brak leków - zapomniała, biedaczka, pójść po przedłużenie recepty.

Zadałem pytanie bo chciałem sie upewnić, wydawało sie mi tak niewiarygodne, u Ciebie projekt wykonywał chyba Henok.

Ja wolę domy izolowane. Ewentualnie wyzwania z już istniejącymi. Nie interesują mnie nowe domy nieizolowane.

Ten dom 280 m2 z rachunkami miesiecznie 1000 zł za ogrzewanie jak widac był starym domem nieizolowanym skoro sie Pan nim zajął, nie ma go na liscie domów którymi sie Pan nie zajmuje, wszystko sie zgadza.

To prosze wyjasnic dlaczego nie zajmuje sie Pan nowymi domami nieizolowanymi a zajmuje starymi domami nieizolowanymi, czy tylko chodzi o wyzwania, kasa nie ma nic do rzeczy?