Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie interesuje mnie co powie kolezanka,

bo nie zamówiła OZC, to jej nie odpowiesz?

ze u Ciebie są panele na kablach i sie dobrze sprawują to dobrze, zresztą wszystko co Twoje to najlepsze i w ogóle super.

dziękuję za komplement; pozwolę się z nim nie zgodzić i nadmienić, że pyxis ma duzo lepiej ode mnie, choć chłodniej; chcesz pożyczyć pieniądze, żeś taki miły?

U budowlanego laika była zastosowan folia i była przyczyną jego problemów?

e tam od razu problemy - mocne słowo; po prostu ktoś mu dosypał drożdży piekarskich do płyty fundamentowej i ją rozdęło - bo obliczenia nie wskazywały na nic niepokojącego a wyniki mieściły się w wartościach normowych.

Ja nie chcę Kospela. Chcę kable.

Jeżeli jednak kable nie spełnią moich oczekiwań ( będzie naprawdę drogo) to nie będę kuł podłóg,

tylko do tych rurek z jednej strony podepnę PC a z drugiej KK.

Ale dziękuję że martwisz się o mój portfel.;)

zrób inaczej - było tutaj na forum;

rozłóż rurki i przeciągnij przez kazdą z pętli kabel grzejny; całość zalewasz olejem transformatorowym i masz lux!

Edytowane przez Hippek

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo nie zamówiła OZC, to jej nie odpowiesz?

dziękuję za komplement; pozwolę się z nim nie zgodzić i nadmienić, że pyxis ma duzo lepiej ode mnie, choć chłodniej; chcesz pożyczyć pieniądze, żeś taki miły?

e tam od razu problemy - mocne słowo; po prostu ktoś mu dosypał drożdży piekarskich do płyty fundamentowej i ją rozdęło - bo obliczenia nie wskazywały na nic niepokojącego a wyniki mieściły się w wartościach normowych.

Twoje koleżanki mnie nie obchodzą, chcesz byc alfa i omegą w dziedzinie kabli to odpowiadaj, kolezanka nie pyta o ozc, tylko o panele.

Tak chcę pozyczyć kase, ile mozesz i na jaki okres?

Drożdze powiadasz? moze i drożdze, a moze i nie. Do sabotażu nikt sie nie przyzna.

co do stosowania folii jako pełniącej funkcję poślizgową, to jedyne, co mi przychodzi na myśl, to płyta fundamentowa Pana Kolegi HenoKa w domu pana budowlanego_laika (pozdrawiam ciepło w drugiej taryfie!), gdzie poślizg ten niechcący wymknął się panom spod kontroli - zainteresowanych odsyłam do osobnego wątku...

Znów łżesz... Możesz podać gdzie ktokolwiek pisze o folii poślizgowej w moim domu?

Z drugiej strony - nie wchodziłem w wątek parę tygodni. Zaglądam z ciekawości, a Ty znów o mnie. Masz alergię na moim i HenoKa punkcie? To można zwalczać. Postaraj się.

Nie - szczerze was lubię - podobnie, jak pixia i asolta też :)

Może spróbuj kogoś polubić w realnym świecie. Na pewno pozytywnie wpłynie na psychikę.

Gdzie odpowiedź na: "Możesz podać gdzie ktokolwiek pisze o folii poślizgowej w moim domu?"

Tym razem niestety też wyszedłeś na łgarza.

Może spróbuj kogoś polubić w realnym świecie. Na pewno pozytywnie wpłynie na psychikę.

Gdzie odpowiedź na: "Możesz podać gdzie ktokolwiek pisze o folii poślizgowej w moim domu?"

Tym razem niestety też wyszedłeś na łgarza.

kobietą jestem :)

właśnie ten realny świat się z was śmieje, jak się pokaże czy opowie przy piwku, co tutaj wypisujecie

ok wróćmy może do tematu

kobietą jestem :)

właśnie ten realny świat się z was śmieje, jak się pokaże czy opowie przy piwku, co tutaj wypisujecie

ok wróćmy może do tematu

Ten sam realny swiat, w ktorym masz zuzycie 13k kWh? :D

Chyba sie tego nie wstydzisz, bo stopke na forum juz usunales. Jak dostalem info to bylo tylko tymczasowo usuniete, ale nie widac jej juz chyba z pol roku.

Ja wiem, ze to siara byla, ale wieksza siara jest ta cichutka stopkowa aborcja.

tak, ten sam :)

proszę - jest i stopka - w przeciwieństwie do Twojej nie zaniżona :) ba! ku Twojej radości dodałam 2kkWh gratis - ot, taka promocja!

Jesli to ten sam swiat, to rachej masz chlanie z rozpaczy.

A te 15k kWh to bedzie tej zimy pewnie jak najbardziej realnie, bo w tym roku zima pewnie bedzie. :)

wpadam szybko nie mając czasu na doczytanie 300 stron od ostatnich odwiedzin..

pytanie: grzeję prądem, jak tu wcześniej pisałem, to najkorzystniejszy finansowo wariant dla mnie. W projekcie miałem gaz.

Pozwolenie na budowę uzyskałem w 2011 roku. W tym tygodniu składam papiery do nadzoru.

W certyfikacie energetycznym potrzebnym do odbioru budynku będę miał przekroczony limit na Ep ważny od 01.01.2014 roku, bo dla energii elektrycznej mam mnożnik 3 względem końcowej.

Czy mam się martwić, czy mnie ten nowy limit nie dotyczy?

z góry dzięki