Hippek 29.10.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Jak go wczesniej ch...j nie strzeli przy placeniu rachunkow za prad, a o to z wiekiem coraz latwiej. a odkladasz co sezon jakies marne trzy tysia na kolejne PocoCito? bo ta, co masz, to ma juz 25% żywota za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 29.10.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Sprostujesz, jak juz bedzie zima. OK? Bede pisal na biezaco zeby Cie skiskalo z zazdrosci A tak w ogole w tym swoim zacietrzewienu nie zwrociles uwagi iz swoje pomiary odnosze przede wszystkim do zuzycia z poprzedniego sezonu, a podobno tamta zima byla wyjatkowo ciepla. Mimo to zuzycie miesiac do miesiaca jest mniejsze o prawie 2/3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Hej Pyxio grzejesz sie juz? Ba! Juz mi w pazdzierniku 36 zl pompa nakrecila. a odkladasz co sezon jakies marne trzy tysia na kolejne PocoCito? bo ta, co masz, to ma juz 25% żywota za sobą Ale na nowa pompe? Cala? Ta wybuchnie jak kociolek, czy jak? Moze Ci o obiegowke chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Bede pisal na biezaco zeby Cie skiskalo z zazdrosci A tak w ogole w tym swoim zacietrzewienu nie zwrociles uwagi iz swoje pomiary odnosze przede wszystkim do zuzycia z poprzedniego sezonu, a podobno tamta zima byla wyjatkowo ciepla. Mimo to zuzycie miesiac do miesiaca jest mniejsze o prawie 2/3. Oj, zazdroscil Ci na pewno nie bede takiego grzania. Bez obaw. Nie wiem o jakim "zacietrzewieniu" piszesz. Po prostu wyciagasz daleko idace wnioski nie testujac tego rozwiazania zima. Zreszta w zeszlym roku chyba po 2 czy 3 dniach "odtrabiles" jaki to swietne rozwiazanie. Grzanie nadmuchem z klimy w chalupie to system daleki od idealu - jedynie tanszy w stosunku do gazu. W tym sensie to pewnego rodzaju proteza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.10.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ba! Juz mi w pazdzierniku 36 zl pompa nakrecila. Ale na nowa pompe? Cala? Ta wybuchnie jak kociolek, czy jak? Moze Ci o obiegowke chodzi? o obiegowkę to może biegac a nie chodzić. miałam na myśli tego klamota za dziesci tysięcy. czy wybuchnie? Tu wybuchniesz płaczem, jak zaniemoże na przełomie stycznia i lutego roku dwudziestego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 29.10.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Pyxsio włącz już tryb zima, bo za dnia w porywach +12 , a mi teraz termometr od pogodynki pokazuje -1.A wczoraj w nocy jak jechałem, to było -4 o 2.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 29.10.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Magda_______leno.... Czy Ta Ze Zdjęcia to TY, czy po prostu masz dobry gust? Dzień dobry wieczór! Jeszcze tu nie pisałem, więc dwa zdania o mnie. 1. Mam dom w stanie surowym, który projektowo ma mieć poniżej 25kwh/m2*rok i nie wiem czym go ogrzewać bo boję się kabli i PCi, nie chcę płacić za przyłącze i abonament gazowy, a nie chce mi się palić w piecu. 2. W związku z tym zastanawiam się nad PEXami napędzanymi ciepłą wodą z bojlera ogrzewanego w II taryfie i chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat, bo w tym systemie grzanie CO+CWU powinno mnie kosztować poniżej 2 tyś miesięcznie, a inwestycja jest warta poniżej 10 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 o obiegowkę to może biegac a nie chodzić. miałam na myśli tego klamota za dziesci tysięcy. czy wybuchnie? Tu wybuchniesz płaczem, jak zaniemoże na przełomie stycznia i lutego roku dwudziestego Jakie "dziesci" dziecinko. Nascie ledwie, nascie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Pyxsio włącz już tryb zima, bo za dnia w porywach +12 , a mi teraz termometr od pogodynki pokazuje -1. A wczoraj w nocy jak jechałem, to było -4 o 2.00 U mnie sie sam wlacza na sterowniku na podstawie temperatury zewnetrznej. Automagicznie. Teraz mam z tego co pamietam ustawione na 16*C jego przelaczenie. Zdaje sie, ze to srednia z oststnich 24h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Magda_______leno.... Czy Ta Ze Zdjęcia to TY, czy po prostu masz dobry gust? To jej fotka. Jak masz odwage to startuj. Bede Ci kibicowal. Mam dom w stanie surowym, który projektowo ma mieć poniżej 25kwh/m2*rok [...] , bo w tym systemie grzanie CO+CWU powinno mnie kosztować poniżej 2 tyś miesięcznie, a inwestycja jest warta poniżej 10 tyś. To ile Ty masz arow do ogrzania, ze planujesz takie rachunki miesieczne? Tyle nawet Hipolit przy matach grzewczych nie placi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.10.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Jak masz odwage to startuj. Naprawdę trzeba odwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.10.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Jakie "dziesci" dziecinko. Nascie ledwie, nascie. naście to sam klamot kosztował a panowie sprzedawcy uprawiają wolontariat. aż dziw bierze, ze nie znalazles takich do ogrodu czy elewacji. no i producent styro byl mega skąpy, bo za symboliczna zlotowke zaoferował Ci tylko 10cm na caly dom... cuda w tym Strzygomiu, panie, cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 29.10.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 To jej fotka. Jak masz odwage to startuj. Bede Ci kibicowal. To ile Ty masz arow do ogrzania, ze planujesz takie rachunki miesieczne? Tyle nawet Hipolit przy matach grzewczych nie placi! nie znam pani M, ale mysle, ze jak nie masz PocoCito min 15kW, to nie będziesz poważany. Tak, jak pyxis. co do moich rachunków: za zeszly sezon zmiescilam sie w dychaczu, wiec spoko wodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 29.10.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 To jej fotka. Jak masz odwage to startuj. Bede Ci kibicowal. I was scared of dentist and a dark, I was scared of pretty girls and starting conversation... fajna piosenka! Magda___leno_______ ___ __ _ ufffff...... kocham Twoje zdjęcie. Widzę, że podoba ci się niebieski - mój ulubiony kolor. Wiesz co dobre. Oby tak dalej! To ile Ty masz arow do ogrzania, ze planujesz takie rachunki miesieczne? Tyle nawet Hipolit przy matach grzewczych nie placi! Celna uwaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.10.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Magda___leno_______ ___ __ _ ufffff...... kocham Twoje zdjęcie. Widzę, że podoba ci się niebieski - mój ulubiony kolor. Wiesz co dobre. Oby tak dalej! O kur...! Ja juz bym byl Twoj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 29.10.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Hipka będzie waszą drużbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.10.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 O kur...! Ja juz bym byl Twoj! Dobra! Uwielbiam Twój awatar, kocham PC, 10 cm styro na ścianie i 19*C w domu. Jesteś mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arczi721 29.10.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dobra! Uwielbiam Twój awatar, kocham PC, 10 cm styro na ścianie i 19*C w domu. Jesteś mój. Jestem tolerancyjny ale dwóch facetów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.10.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Przemek nie wiem co palisz / pijesz ale chyba jakies skutki uboczne Cię dopadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts