Hippek 02.11.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Chyba sam sie jednak zgubiles w tym, co chciales "udowodnic". Czyli moja pompa pracuje bardzo duzo na grzanie CWU, poniewaz zuywam bardzo malo CWU. dokladnie tak, bo to klasyczny klamot z poprzedniego wieku. nawet TB wie, ze juz sie takich nie stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.11.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Jak bym zuzywal 15l/prysznic jak deklarowales, to jak ognia unikal bym dyskusji na temat zuzycia CWU "czyscioszku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 02.11.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 wskazania WODOMIERZA na CWU poproszę ... mi też się wydawało że na CWU idzie z połowa całej wody ale założyłem sobie wodomierz i... zdziwko ... To ile wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1173 02.11.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 najpierw niech sobie jeden z drugim założy wodomierz do tego swojego baniaka na ciepłą wodę a dopiero potem piszcie sobie "niestety"... Tu masz dane z wodomierza i ciepłomierza. Czytaj ze zrozumieniem bo trzeci raz wklejał nie będę. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191620-POMPA-CIEP%C5%81A-zu%C5%BCycie-pr%C4%85du&p=6655887&viewfull=1#post6655887 Edycja Dodatkowo dodam że zimnej wody poszło 17,5m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.11.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 To ile wyszło? Jak u kazdego kto sie myje i uzywa kibelka. W granicach 60-70% calkowitego zuzycia wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piekar_ 02.11.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Z uwagi na to ze tutaj sie najwiecej dzieje prosze o odpowiedz czy warto zmienic dostawce prądu z energa na np. duon czy tauron ?? jak to ugryźć? kiedys widzialem tutaj dyskusje na ten temat ale nie chce mi sie wertować tysiace stron Gdzie macie prąd i jakie są ceny brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.11.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Z uwagi na to ze tutaj sie najwiecej dzieje prosze o odpowiedz czy warto zmienic dostawce prądu z energa na np. duon czy tauron ?? jak to ugryźć? kiedys widzialem tutaj dyskusje na ten temat ale nie chce mi sie wertować tysiace stron Gdzie macie prąd i jakie są ceny brutto Ale w czym problem? Bierzesz cenę kWh u obecnego operatora, bierzesz u innego i wychodzi czy opłaca się przejść czy nie. I tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.11.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Chyba przeceniasz faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 02.11.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Ale w czym problem? Bierzesz cenę kWh u obecnego operatora, bierzesz u innego i wychodzi czy opłaca się przejść czy nie. I tylko tyle. Bierzesz cenę u aktualnego sprzedawcy, dystrybutora i tak nie mozesz zmienic, kto to jest operator nie wiadomo. A oferta jest najlepsza w Duonie. Aktualna promocja to "Darmowe godziny 2.0", http://duon.pl/darmowe-godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 02.11.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Do końca listopada zimy nie widać, więc zanosi się na astronomiczną i dosadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.11.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Bierzesz cenę u aktualnego sprzedawcy, dystrybutora i tak nie mozesz zmienic, kto to jest operator nie wiadomo. A oferta jest najlepsza w Duonie. Aktualna promocja to "Darmowe godziny 2.0", http://duon.pl/darmowe-godziny A o czym ja pisałem? Chyba o cenie kWh a nie dystrybucji! Dystrybucje olej, zawsze zostanie taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.11.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 asolt, przerażasz mnie, z posta na post jesteś coraz głupszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 02.11.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) asolt, przerażasz mnie, z posta na post jesteś coraz głupszy Od kiedy operator to sprzedawca, sprzedawca to sprzedawca, chyba ze zmieniasz obowiązujące nazewnictwo. Szkoda ze tylko potrafisz kogos na forum wyzywac, precyzyjnie okreslac sprzedawcy juz nie potrafisz. Moze jakies dokumenty i opracowania w których operator znaczy sprzedawca Edytowane 2 Listopada 2014 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 02.11.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 A o czym ja pisałem? Chyba o cenie kWh a nie dystrybucji! Dystrybucje olej, zawsze zostanie taka sama A tym bardziej będzie różna u tego samego operatora ale w innym rejonie kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 02.11.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Jak się zmienia sprzedawcę na Duon to trzeba przejść na G12 też u dystrybutora, czy załatwia to Duon? Patrzę na te ceny i chyba będę grzał drabinkami łazienkowymi w darmowych godzinach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 02.11.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Jak się zmienia sprzedawcę na Duon to trzeba przejść na G12 też u dystrybutora, czy załatwia to Duon? Patrzę na te ceny i chyba będę grzał drabinkami łazienkowymi w darmowych godzinach... Nie bedziesz. Darmowe godziny tylko do konca roku. Nie zdazysz nawet zmienic sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 02.11.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 kurcze, przegiąłem z grzaniem.. ktoś naprawdę twierdzi że 23.5 to komfortowa temperatura?? gorąco strasznie,, córka przed chwilą prosiła żeby jej wyłączyć grzanie bo nie moźe spać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 02.11.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Jak się zmienia sprzedawcę na Duon to trzeba przejść na G12 też u dystrybutora, czy załatwia to Duon? Patrzę na te ceny i chyba będę grzał drabinkami łazienkowymi w darmowych godzinach... Sprzedawca dostosowuje sie do dystrybutora, nie odwrotnie. Trzeba zapytac w Duonie czy załatwiają zmianę taryfy u dystrybutora, ale zmiana taryfy u dystrybutora wiąze sie z podpisaniem nowej umowy, czyli i tak musisz sie udac do swojego dystrybutora w celu jej podpisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 02.11.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Nie bedziesz. Darmowe godziny tylko do konca roku. Nie zdazysz nawet zmienic sprzedawcy Nieprawda, jest nowa promocja, darmowe godziny do 30.06.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.11.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Sprzedawca dostosowuje sie do dystrybutora, nie odwrotnie. Trzeba zapytac w Duonie czy załatwiają zmianę taryfy u dystrybutora, ale zmiana taryfy u dystrybutora wiąze sie z podpisaniem nowej umowy, czyli i tak musisz sie udac do swojego dystrybutora w celu jej podpisania. Kolejna bzdura. Ale nasz wybitny asolt znany jest z tego Nigdzie nie musisz się udawać! Zmieniałeś taryfę geniuszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts