funky_koval 04.11.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ku..a tu nic nie można napisać żeby od razu nie wywołać bitwy na noże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Chyba że do szczucia tych co kopcą Przez nich nie idzie biegać! Jak Cię taki przeciągnie, to zapomnisz o kopceniu, a i wszystkie wypalone fajki w ciągu dnia na spacerze wyplujesz;) http://forum.akity.pl/index.php?board=1.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Jak dom ma 50 kWh na m2, to tyle weźmie razy metraż przez cały rok. Pytanie tylko jakie jest te zapotrzebowanie na m2? 30, 40, 50, 60, 70 kWh/m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Jak Cię taki przeciągnie, to zapomnisz o kopceniu, a i wszystkie wypalone fajki w ciągu dnia na spacerze wyplujesz;) http://forum.akity.pl/index.php?board=1.0 Nie palę i nie zamierzam się sztachać syfem z kominów. Prawda jest taka, że przez węglarzy najzdrowiej to nie wychodzić w tym okresie z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Nie palę i nie zamierzam się sztachać syfem z kominów. Prawda jest taka, że przez węglarzy najzdrowiej to nie wychodzić w tym okresie z domu A ja własnie idę biegać z hundami. Leprze to niż kiszenie ogórków w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 A ja własnie idę biegać z hundami. Leprze to niż kiszenie ogórków w domu. Widać jesteś przyzwyczajony. A może nawet cię to jara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.11.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ktos grzeje suszarka z PC do prania? Zadowolony? Z suszarki... Okres zwrotu mnie nie interesuje. Pytam powaznie. Ja dogrzewam Electroluxem. Grzeje lepiej niz moja swietej pamieci (niestety) plazma. Zona mowi, ze to najlepszy wynalazek pod sloncem. Kilka lat temu mowila tak o zmywarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.11.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Plazma nadal grzeje Zmywarka i pralka tez ... Dolonczy suszarka tylko rozprowadzenie po domu kiepskie. A ten Elec... to z PC? U mnie grzeje bez rozprowadzenia. Nie nosze jej tez po pomieszczeniach No i odpalana w soboty i niedziele.... pewnie w sumie ze 6 razy. Model z pc. EDH13487RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 r19, a co z wilgocią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 04.11.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Panie Kierowniku, NUOS to mała PC TYLKO do CWU, więc się nie podniecaj. ja sie jak ty / wy nie podbiecam a raczej nie bije piany z nudow. Odpisalem Ci bo zestawiles tego Nousa 0,25*w 1 poscie z*Pixiego 9 czy 11kw cytujac Pixiego i piszac ile to jego klamot musi cwu grzac. zreszta nie bawi mnie pajacowanie z wami na forum bo nie potrafie odroznic wpisu i intencji imbecyla od pajaca; wycieczek osobistych od glupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 04.11.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Niestety nie. Chciałem przez internet kupić na raty, ale że prowadzę działalność... Reszty można się domyśleć. Napisałem że kupiłem bo byłem w trakcie formalności, ale bank mnie olał Za to bieżnie se kupiłem, bo na zewnątrz nie idzie biegać Bieżnie mam i ja:yes: Już ze 3 lata śmigamy z żonką. Mam nadzieję, że szarpnąłeś się na porządniejszą, bo marketówka to raczej długo nie pociągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.11.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 r19, a co z wilgocią? Wilgoc laduje w zbiorniku na wode, albo odprowadzasz do sciekow jak suszarka ma opcje. A ta wode jak nie masz zmiekczacza to mozesz wykorzystac do zelazka. Nadaje sie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 04.11.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Przygarnij sobie pieska, wtedy będzie motywacja do biegania;) A to mówię serio, bo właśnie się wybieram, jak co dzień W stopce są piękne pieski do adopcji. Polecam Jak Cię taki przeciągnie, to zapomnisz o kopceniu, a i wszystkie wypalone fajki w ciągu dnia na spacerze wyplujesz;) http://forum.akity.pl/index.php?board=1.0 Zyzol ja mam labradora i latem super się z nim biega, ale teraz na prawdę nie da rady:sick: Jak będzie można przez internet przesyłać zapachy to podeślę Ci próbkę z mojego osiedla. Mógłbym biegać dalej od domostw, ale niestety nie ma oświetlenia, a u mnie tylko same błota, bagna i łąki dookoła więc nie za bardzo. Wystarczy mi już jak się duszę na wieczornym spacerze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Bieżnie mam i ja:yes: Już ze 3 lata śmigamy z żonką. Mam nadzieję, że szarpnąłeś się na porządniejszą, bo marketówka to raczej długo nie pociągnie. Reeboka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wilgoc laduje w zbiorniku na wode, albo odprowadzasz do sciekow jak suszarka ma opcje. A ta wode jak nie masz zmiekczacza to mozesz wykorzystac do zelazka. Nadaje sie idealnie. Stację uzdatniania wody posiadam. I jeżeli ktoś ma twardą wodę, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 04.11.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 U mnie grzeje bez rozprowadzenia. Nie nosze jej tez po pomieszczeniach No i odpalana w soboty i niedziele.... pewnie w sumie ze 6 razy. Model z pc. EDH13487RW. Też musze kupić suszarkę i myślałem właśnie nad electroluxem Dlugo juz ją posiadasz? Jak wygląda sprawa czyszczenia filtra? Czytałem że electroluxy susza dłużej niż program przewiduje, czy to prawda? No... Mysle ze to sprytne urzadzenia. W sumie powiniennem kupic E... Ale upatrzylem sobie S. Widze ze ma dobre opinie i 10 lat gwarancji na silnik! Hm... Trzeba bedzie sie z tym "przespac" Podeślij jaki konkretnie model Ja planuje się zamknąć w 2500zł. W tej cenie jest też Bosch, ale mało o nim opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 04.11.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ja pier...e, bieżnie, psy, stacje uzdatniania i suszarki, dajcie namiary na swoich dilerów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 04.11.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Reeboka Oo, to zaszalałeś A jaka szerokość pasa? I czy ma hydrauliczne podnoszenie, czy ręczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ja pier...e, bieżnie, psy, stacje uzdatniania i suszarki, dajcie namiary na swoich dilerów ? To my nimi jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Oo, to zaszalałeś A jaka szerokość pasa? I czy ma hydrauliczne podnoszenie, czy ręczne? Bez przesady Dałem 1300zł, rączka była przetarta http://allegro.pl/nowa-bieznia-reebok-i-run-3-0-nowosc-2014-i4757931049.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts