Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zyzol ja mam labradora i latem super się z nim biega, ale teraz na prawdę nie da rady:sick: Jak będzie można przez internet przesyłać zapachy to podeślę Ci próbkę z mojego osiedla. Mógłbym biegać dalej od domostw, ale niestety nie ma oświetlenia, a u mnie tylko same błota, bagna i łąki dookoła więc nie za bardzo. Wystarczy mi już jak się duszę na wieczornym spacerze:(

To idealny teren dla labradora. Woda, bagna, jest gdzie powęszyć. Naturalne środowisko dla tego pieska. Jak go trzymasz w domu, zabierasz mu wolność.

Bez przesady ;)

Dałem 1300zł, rączka była przetarta

http://allegro.pl/nowa-bieznia-reebok-i-run-3-0-nowosc-2014-i4757931049.html

Oj Liwko, trzeba było pytać:) Nie będziesz Pan zadowolony:no:

Podstawa to szeroki pas i hydraulika. 41cm to tylko 3cm więcej niż marketowce:(

Ja mam coś takiego:

http://allegro.pl/bieznia-elektryczna-roger-black-gold-nowy-model-i4752819407.html

Niewiele droższa, a dużo bardziej zbliżona do profesjonalnych, których cena jest niestety zaporowa;)

my tez mamy sukę labradora.. hasanie skonczyło się parę lat temu jak pobiegła na łące parę metrów - łapa wpadła w jakąś dziurę i więzadło krzyżowe zerwane, wróciła na trzech łapach.. i zanim można było operować minęło jakieś 3 miesiące.. poza tym to szwndacze i tylko czekają żeby zeżreć jakieś świństwo więc trzeba pilnować..

a co do grzania to po ostanich modyfikacjach na sterowniku mam wreszcie 21,5-22* i od dwch dni pobor dobowy na poziomie 25kWh..zobaczymy co będzie jak spadnie temp. zewnętrzna..

Też musze kupić suszarkę i myślałem właśnie nad electroluxem

Dlugo juz ją posiadasz?

Jak wygląda sprawa czyszczenia filtra?

Czytałem że electroluxy susza dłużej niż program przewiduje, czy to prawda?

Podeślij jaki konkretnie model

Ja planuje się zamknąć w 2500zł.

W tej cenie jest też Bosch, ale mało o nim opinii.

Suszy juz rok czasu. Bez zastrzezen. Suszenie skraca a nie wydluza. Na poczatku myslelismy, ze zepsuta, bo na wyswietlaczu 30 minut a za moment 1 minuta. No ale skoro wszystko suche.... :)

Filtry sa 3. Czyszczenie banalne. Jutro moge wstawic fotki.

Oj Liwko, trzeba było pytać:) Nie będziesz Pan zadowolony:no:

Podstawa to szeroki pas i hydraulika. 41cm to tylko 3cm więcej niż marketowce:(

Ja mam coś takiego:

http://allegro.pl/bieznia-elektryczna-roger-black-gold-nowy-model-i4752819407.html

Niewiele droższa, a dużo bardziej zbliżona do profesjonalnych, których cena jest niestety zaporowa;)

U mnie ważna była też możliwość składania do pionu. A biega się ok ;)

To idealny teren dla labradora. Woda, bagna, jest gdzie powęszyć. Naturalne środowisko dla tego pieska. Jak go trzymasz w domu, zabierasz mu wolność.

Dla labradora idealny;) ale nie dla mnie, szczególnie nocą:) Wystarczy, że za dnia się tam upieprzy - bo inaczej tego nazwać nie można:D A czy zabieram mu wolność? Nie wiem. Całe lato są u nas drzwi na ogród otwarte, ale on beze mnie się nigdzie nie ruszy - jak siedzę przy kompie to leży mi pod nogami, idę się odlać to czeka pod łazienką, itp. Tylko jak idę spać to mi daje spokój i idzie pod schody, gdzie nie ma podłogówki, bo chyba mu za ciepło;)

Mam kolegę, który naprawia sprzęt AGD i pytałem ga jaki sprzęt mam do domu kupić. Polecał właśnie Electroluxa :yes:

I faktycznie nie mam z nim problemu.

Mam pralke, suszarke i zmywarke z E.

kupilem, bo poprzednio tez mialem... oprocz suszarki rzecz jasna i zero problemow.

A piekarnik i indukcja Mastercooka zepsuly sie po roku. Sklep oddal kase.

Dla labradora idealny;) ale nie dla mnie, szczególnie nocą:) Wystarczy, że za dnia się tam upieprzy - bo inaczej tego nazwać nie można:D A czy zabieram mu wolność? Nie wiem. Całe lato są u nas drzwi na ogród otwarte, ale on beze mnie się nigdzie nie ruszy - jak siedzę przy kompie to leży mi pod nogami, idę się odlać to czeka pod łazienką, itp. Tylko jak idę spać to mi daje spokój i idzie pod schody, gdzie nie ma podłogówki, bo chyba mu za ciepło;)

Musisz dać mu jakąś pracę.

Ale to nie ten dział.

Labradory to fajne pieski:)

Wszystko? Znaczy?

Są tacy ludzie, którym wszystko przeszkadza.

Że dzieci są za głośno, że ptaki srają na dachówkę, że koty biegają po posesji, że sąsiad w warsztacie coś tam tłucze itd...

Spotykam się z tym codziennie.

Ostatnio usłyszałem od pewnej pani, że nie mam prawa iść z psami po chodniku należącym do gminy, bo ten chodnik jest koło jej domu:eek:

I sobie ta pani tego nie życzy, żeby jakieś psy chodziły po tym chodniku koło jej domu, choć ten chodnik nie jest jej własnością.