zyzolek 04.11.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Widać jesteś przyzwyczajony. A może nawet cię to jara. Las, pola po żniwach, łąki, jest gdzie biegać, a hundy mają fun:) Varme ( Hund po niem. - znaczy pies) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 04.11.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 bo nie potrafie odroznic wpisu i intencji imbecyla od pajaca; wycieczek osobistych od glupoty. Ale to Twój problem. Nie przypominam sobie abym do kogokolwiek z forum użył sformułowania "imbecyl" tudzież "pajac". Uważasz się za kogoś lepszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Zyzol ja mam labradora i latem super się z nim biega, ale teraz na prawdę nie da rady:sick: Jak będzie można przez internet przesyłać zapachy to podeślę Ci próbkę z mojego osiedla. Mógłbym biegać dalej od domostw, ale niestety nie ma oświetlenia, a u mnie tylko same błota, bagna i łąki dookoła więc nie za bardzo. Wystarczy mi już jak się duszę na wieczornym spacerze:( To idealny teren dla labradora. Woda, bagna, jest gdzie powęszyć. Naturalne środowisko dla tego pieska. Jak go trzymasz w domu, zabierasz mu wolność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 04.11.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Bez przesady Dałem 1300zł, rączka była przetarta http://allegro.pl/nowa-bieznia-reebok-i-run-3-0-nowosc-2014-i4757931049.html Oj Liwko, trzeba było pytać Nie będziesz Pan zadowolony:no: Podstawa to szeroki pas i hydraulika. 41cm to tylko 3cm więcej niż marketowce:( Ja mam coś takiego: http://allegro.pl/bieznia-elektryczna-roger-black-gold-nowy-model-i4752819407.html Niewiele droższa, a dużo bardziej zbliżona do profesjonalnych, których cena jest niestety zaporowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 04.11.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 A ja własnie idę biegać z hundami. Leprze to niż kiszenie ogórków w domu. Może znasz niemiecki ale z polskim jest krucho. Besser to po polsku lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 04.11.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 my tez mamy sukę labradora.. hasanie skonczyło się parę lat temu jak pobiegła na łące parę metrów - łapa wpadła w jakąś dziurę i więzadło krzyżowe zerwane, wróciła na trzech łapach.. i zanim można było operować minęło jakieś 3 miesiące.. poza tym to szwndacze i tylko czekają żeby zeżreć jakieś świństwo więc trzeba pilnować..a co do grzania to po ostanich modyfikacjach na sterowniku mam wreszcie 21,5-22* i od dwch dni pobor dobowy na poziomie 25kWh..zobaczymy co będzie jak spadnie temp. zewnętrzna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ale o tym Electrolux'e musze jeszcze poczytac Mam kolegę, który naprawia sprzęt AGD i pytałem ga jaki sprzęt mam do domu kupić. Polecał właśnie Electroluxa I faktycznie nie mam z nim problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.11.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Też musze kupić suszarkę i myślałem właśnie nad electroluxem Dlugo juz ją posiadasz? Jak wygląda sprawa czyszczenia filtra? Czytałem że electroluxy susza dłużej niż program przewiduje, czy to prawda? Podeślij jaki konkretnie model Ja planuje się zamknąć w 2500zł. W tej cenie jest też Bosch, ale mało o nim opinii. Suszy juz rok czasu. Bez zastrzezen. Suszenie skraca a nie wydluza. Na poczatku myslelismy, ze zepsuta, bo na wyswietlaczu 30 minut a za moment 1 minuta. No ale skoro wszystko suche.... Filtry sa 3. Czyszczenie banalne. Jutro moge wstawic fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Oj Liwko, trzeba było pytać Nie będziesz Pan zadowolony:no: Podstawa to szeroki pas i hydraulika. 41cm to tylko 3cm więcej niż marketowce:( Ja mam coś takiego: http://allegro.pl/bieznia-elektryczna-roger-black-gold-nowy-model-i4752819407.html Niewiele droższa, a dużo bardziej zbliżona do profesjonalnych, których cena jest niestety zaporowa;) U mnie ważna była też możliwość składania do pionu. A biega się ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wiem po S, N, DK tez Nie spotkalem sie tylko aby ktos tego slowa uzywal w j.Polskim Na Śląsku popularne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 04.11.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 To idealny teren dla labradora. Woda, bagna, jest gdzie powęszyć. Naturalne środowisko dla tego pieska. Jak go trzymasz w domu, zabierasz mu wolność. Dla labradora idealny;) ale nie dla mnie, szczególnie nocą Wystarczy, że za dnia się tam upieprzy - bo inaczej tego nazwać nie można:D A czy zabieram mu wolność? Nie wiem. Całe lato są u nas drzwi na ogród otwarte, ale on beze mnie się nigdzie nie ruszy - jak siedzę przy kompie to leży mi pod nogami, idę się odlać to czeka pod łazienką, itp. Tylko jak idę spać to mi daje spokój i idzie pod schody, gdzie nie ma podłogówki, bo chyba mu za ciepło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Może znasz niemiecki ale z polskim jest krucho. Besser to po polsku lepsze. Złapałeś mnie na błędzie. Oczywiście, że lepsze, niż kiszenie ogórków w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.11.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Mam kolegę, który naprawia sprzęt AGD i pytałem ga jaki sprzęt mam do domu kupić. Polecał właśnie Electroluxa I faktycznie nie mam z nim problemu. Mam pralke, suszarke i zmywarke z E. kupilem, bo poprzednio tez mialem... oprocz suszarki rzecz jasna i zero problemow. A piekarnik i indukcja Mastercooka zepsuly sie po roku. Sklep oddal kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Dla labradora idealny;) ale nie dla mnie, szczególnie nocą Wystarczy, że za dnia się tam upieprzy - bo inaczej tego nazwać nie można:D A czy zabieram mu wolność? Nie wiem. Całe lato są u nas drzwi na ogród otwarte, ale on beze mnie się nigdzie nie ruszy - jak siedzę przy kompie to leży mi pod nogami, idę się odlać to czeka pod łazienką, itp. Tylko jak idę spać to mi daje spokój i idzie pod schody, gdzie nie ma podłogówki, bo chyba mu za ciepło;) Musisz dać mu jakąś pracę. Ale to nie ten dział. Labradory to fajne pieski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Musisz dać mu jakąś pracę. Ale to nie ten dział. Labradory to fajne pieski:) O pieski się bardziej troszczysz niż o ludzi. Ale zmartwię cię, pieskom też dym z węgla szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 O pieski się bardziej troszczysz niż o ludzi. Ale zmartwię cię, pieskom też dym z węgla szkodzi. Wydaję mi się, że tobie wszystko szkodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wydaję mi się, że tobie wszystko szkodzi;) Wszystko? Znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wszystko? Znaczy? Są tacy ludzie, którym wszystko przeszkadza. Że dzieci są za głośno, że ptaki srają na dachówkę, że koty biegają po posesji, że sąsiad w warsztacie coś tam tłucze itd... Spotykam się z tym codziennie. Ostatnio usłyszałem od pewnej pani, że nie mam prawa iść z psami po chodniku należącym do gminy, bo ten chodnik jest koło jej domu:eek: I sobie ta pani tego nie życzy, żeby jakieś psy chodziły po tym chodniku koło jej domu, choć ten chodnik nie jest jej własnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Są tacy ludzie, którym wszystko przeszkadza. To ja jestem jednak mało wymagający, przeszkadza mi tylko dym z kotłów węglowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 o qrka ale tu FIT i porady jak u PPD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts