Pyxis 04.11.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Jak sama nie potrafisz biegac, to kup sobie psa. Pies Cie zabierze na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 04.11.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 To ja jestem jednak mało wymagający, przeszkadza mi tylko dym z kotłów węglowych. Liwek jak czytam to w każdym Twoim poście to wydaje mi się że Ci sąsiedzi to naprawdę dają Ci bobu bo od tego dymu to już Ci się chyba móżdżek do końca zlasował Przyślij ich do mnie po kotły to trochę oddychniesz Ty ? a może to z tego Twojego parowozu w salonie Ci się coś ulatnia i taki kołowaty cały wieczór jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy27 04.11.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Zyzolek Liwkowi dym przeszkadza i słusznie bo oznacza złe spalanie. Coś Liwko się zmienia ale to może dla tego że ktoś wspomniał o węgielku na problemy żołądkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 04.11.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 o qrka ale tu FIT i porady jak u PPD Przetłumacz mi to na polski, jak krowie na rowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 To zróbcie w tym kraju wreszcie porządek by nikt nie smrodził już więcej z kotłów węglowych. Zrobicie? Nie? I jakoś mnie to nie dziwi. Zwyczajna walka z wiatrakami. Tylko zakaz w dłuższej perspektywie nas ratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 04.11.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 [quote=zyzolek;6659828 Oczywiście, że lepsze, niż kiszenie ogórków w domu;) Dobre kiszone nie są złe. W kwestii psa: jestem jak szesnastka - chciałbym i boję się. Koty są samo-wyprowadzalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 04.11.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 O...widzisz... Widzisz... To sa te wycieczki osobiste Chciałem dobrze a wyszło jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Chciałem dobrze a wyszło jak zwykle. To ja zrobiłem byka, a kolega zwrócił mi uwagę, za co mu dziękuję. Trochę luzu Chopy i Dziołchy. Ten temat najpierw był techniczny, potem towarzysko-matrymonialny, potem trafił do Hyde Parku, a potem po protestach znowu powrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.11.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Przyślij ich do mnie po kotły To pieknie streszcza sens Twojej pisaniny na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.11.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Trochę luzu Chopy i Dziołchy. Oddupcz sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Oddupcz sie! CHeee:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.11.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Mi się wydaje zyzol, że ty na ten spacerek to nie tylko psa zabierasz. http://www.youtube.com/watch?v=RB-rP3EBt0Q&feature=player_detailpage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 04.11.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 A mi się Liwko wydaje, że to ty jesteś z całą swoją frustracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 05.11.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Moze zlap mnie na jakims klamstwie, to wtedy bedziesz mogl cos takiego napisac. Poki co konfontujesz rzeczywistosc z Twoimi "wydajemisie" i jakos marnie Ci to wychodzi. od razu kłamstwie ... wystarczy że trochę "pokolorujesz " szarą rzeczywistość ... jak na razie dobrze ci to wychodzi ... tak w sumie to jesteś fajny gość... kopiesz się ze wszystkimi co mają inne spostrzeżenia i zdanie niż ty... aby Tobie dogodzić trzeba by we wszystkim przytakiwać, mieć taki sam dom z grawitacyjną zajebiście działającą wentylacją i pomimo tego ze jest "wiadrolitrowy" to wewnętrzne reakcje na zewnętrzne otoczenie ma takie jak pasywny, zamontowaną taką samą pompkę która jest ósmym cudem świata, itd... tak swoją drogą to dobrze że tutaj nie piszemy o swoich rodzinach bo też miałbyś pole do popisu a i kopiących z tobą by się pewnie więcej znalazło ... szkoda tylko że przez takich "zawodników" jak TY jeden z najlepszych swego czasu wątków na tym forum sięga dna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 05.11.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 No to ciag ten watek z dna, tylko nie takimi plytkimi wywodami sugerujacymi jakies falszowanie danych. Ja Cie postrzegam jako gostka, ktory robiac odzysk kilku kWh ze sciekow i budujac styropianowy domek mysli, ze Pana Boga za nogi zlapal i pozjadal wszyskie rozumy jesli chodzi o oszczedne gospodarowanie energia. Ja poszedlem inna droga - w tanie pozyskanie energii i to Cie jak widze doprowadza do skrajnego dooposcisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 05.11.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Pyxi, jak Ci beknie ta PC to wlozysz w nowa kilkakrotnie wiecej niz warte Jaska kabelki Bylbys zupelnie inaczej postrzegany, gdybys mial dom na miare a ponad stan. Nikomu nie zycze aby jeden element grzewczy odpowiadal za caly system CO. Wczoraj spadlo mi cisnienie na piecu, dalej grzeje ale bez serwisu sie nie obedzie. Pojdzie z 200 zl, czyli 1/3 planowanych kosztow CO na ten rok. Dobrze, ze nadal dziala, dobrze, ze nie zdechl przy -30 na kilka dni i dobrze, ze juz nigdy wiecej nie uzaleznie sie od 1 urzadzenia. Ciagle zazdroszcze kablarzom grzania i sterowania per pomieszczenie. Ale juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 05.11.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 i od razu jest Pyxis... w nocy o pólnocy...Pyxis.... masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.11.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 i od razu jest Pyxis... w nocy o pólnocy...Pyxis.... masakra... Pyxia to 2w1 raz nadaje on raz jego sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 05.11.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Pyxi, jak Ci beknie ta PC to wlozysz w nowa kilkakrotnie wiecej niz warte Jaska kabelki Bylbys zupelnie inaczej postrzegany, gdybys mial dom na miare a ponad stan. Nikomu nie zycze aby jeden element grzewczy odpowiadal za caly system CO. Wczoraj spadlo mi cisnienie na piecu, dalej grzeje ale bez serwisu sie nie obedzie. Pojdzie z 200 zl, czyli 1/3 planowanych kosztow CO na ten rok. Dobrze, ze nadal dziala, dobrze, ze nie zdechl przy -30 na kilka dni i dobrze, ze juz nigdy wiecej nie uzaleznie sie od 1 urzadzenia. Ciagle zazdroszcze kablarzom grzania i sterowania per pomieszczenie. Ale juz niedlugo jak układ zamknięty to sobie sam poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 05.11.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Pyxi, jak Ci beknie ta PC to wlozysz w nowa kilkakrotnie wiecej niz warte Jaska kabelki Oj miloszenko nie pisz bzdur. Pompa ciepla to nie jest urzadzenie jednoelementowe. Moze sie zepsuc jakis jej podzespol, ale nie "cala" pomp-a. Jak to sobie wyobrazasz? Wybuchnie jak kociolek? Czy jak masz awarie kotla to wymieniasz od razu na nowy? Albo jak Ci sie ta slawetna klima zepsuje, to od razu lecisz po nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts