compi 10.01.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Nie mam jeszcze obudowy a myślisz że jak obuduje to to ciepło zablokuje ? Bez sporej akumulacji lub DGP będzie Copacabana bez parasolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 10.01.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 u mnie kominek w sezonie 2014/15 został zablokowany przez instalację artystyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.01.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Bez sporej akumulacji lub DGP będzie Copacabana bez parasolki. Z tego co Krzysiek pisze już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 10.01.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 u mnie kominek w sezonie 2014/15 został zablokowany przez instalację artystyczną a mój stoi zasyfiony od poprzedniego stycznia kiedy to przez dwie doby prądu brakło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 10.01.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 a mój stoi zasyfiony od poprzedniego stycznia kiedy to przez dwie doby prądu brakło ... a u mnie właśnie włączyli prąd po 2 godzinach. blady strach na mnie padł bo musiałbym te świeczki "odinstalować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 10.01.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Parasolki nie mam ale sącze jedni wolą posiedzieć przy kominku a ja przy ........ Uwaga lokowanie produktu Na tle palącego się kominka wyglądałoby to o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 10.01.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Się nam temat kominkowy na elektryku zrobił.. Jakoś nie wierzę, że tymi 3 szczapkami potraficie wypalić sadzę z szamotu, którym wyłożony jest wkład... Palenie od góry. Układam 4-5 szczap olchy na dole (2 wiersze), potem kilka cieńszych topol, na samej górze drewno rozpałkowe i naprzód. Po 3 godzinach z 21 C robi mi się 24-25 C. Wkład to spartherm ambiente bravo. Od początku sezonu przepaliłem ok. 1,5 m drewna. PS.1. Kuźwa jak pizga. Też tak u Was ? PS. 2. Zdecydowanie wolę ten ton wpisów z Żubrem na laptopie niż nachalne przekonywanie, kto ma dłuższego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 10.01.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 No to wszedzie tak mega pizga wiatrem:o A tu tak troche o elektrycznosci.... http://www.biztok.pl/gospodarka/jeszcze-jeden-koszt-ratowania-kopalni-drozszy-prad_a19738 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 10.01.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ...PS. 2. Zdecydowanie wolę ten ton wpisów z Żubrem na laptopie niż nachalne przekonywanie, kto ma dłuższego.... Piętro niżej pod swoim wpisem masz przykład czemu się tu chujnia robi. Permanentnego bana bym dał na miejscu moda za tego typu uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.01.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Piętro niżej pod swoim wpisem masz przykład czemu się tu chujnia robi. Permanentnego bana bym dał na miejscu moda za tego typu uwagi. Więcej poczucia humoru poproszę... Ja też się dowiedziałem i to od byłego Moderatora,że mam problem z alkoholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 10.01.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jak ktoś nie potrafi pić to nie mój problem uważasz ze jak przez cały tydzień nawet nie powącham % i przy sobocie wypije kilka litrów piwa to jest poważny problem ??? A widzisz emotke na koncu wpisu sztywniaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 10.01.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 PS.1. Kuźwa jak pizga. Też tak u Was ? u siebie palę tradycyjnie, po 2 kawałki drewna, może dlatego też nie przegrzewam salonu co do pizgania... oj zaczyna ostro wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 10.01.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Specjalnie dla Ciebie nie bede czekał do rana z kasowaniem zrobie to jeszcze dziś przed godziną 0:00 I pewnie kilka osób podzieli moje zdanie że potrafisz człowieka wkurwić głupim pierdoleniem ..... Ten post też zostanie skasowany przed 0:00 jak masz potrzebe to kopiuj lub wal printa .... Upijaj sie na wesolo. To znacznie ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funky_koval 10.01.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 A ja też mam problem z alkoholem ...bo się już skończył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 10.01.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 A widzisz emotke na koncu wpisu sztywniaku? Ja nie mam emotikonek tak jak ty nie masz polskich znaków w swoich postach. Przy tobie luzowanie pośladów to chyba wieczna sraczka by była. Normalny człowiek zamiast się głupio tłumaczyć przeprosiłby kogoś, kogo uraził. Ty będziesz pieprzył dalej, inaczej nie zaśniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funky_koval 10.01.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Ja nie mam emotikonek tak jak ty nie masz polskich znaków w swoich postach. Przy tobie luzowanie pośladów to chyba wieczna sraczka by była. Normalny człowiek zamiast się głupio tłumaczyć przeprosiłby kogoś, kogo uraził. Ty będziesz pieprzył dalej, inaczej nie zaśniesz. Jak bym charakterystykę pyxisa czytał ,a fakt to było o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 10.01.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 A ja też mam problem z alkoholem ...bo się już skończył . dobre... od tego mamy (łyk)end ,, coby'' sie zresetowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 10.01.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ProStas zapeszył i wyszło jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 10.01.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Ja nie mam emotikonek tak jak ty nie masz polskich znaków w swoich postach. Przy tobie luzowanie pośladów to chyba wieczna sraczka by była. Normalny człowiek zamiast się głupio tłumaczyć przeprosiłby kogoś, kogo uraził. Ty będziesz pieprzył dalej, inaczej nie zaśniesz. Poczucie humoru jest domena ludzi inteligentnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 10.01.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Poczucie humoru jest domena ludzi inteligentnych. Prawie każdego dnia mam przyjemność oglądać w wiadomościach, słuchać w radio lub spotykać w swoim życiu inteligentnego chama, tłumaczącego się podobnie. Ty jesteś takim forumowym Hofmanem. Nielubiany ale potrzebny, żeby było jakieś tło dla normalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts