Barth3z 29.01.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 A pozniej sie obudzisz. To samo chciałem mu napisać Kolega kobra żyje wizją przyszłości. Trzeba mu jeszcze artykuły o akumulatorach grafenowych podrzucić i za kilka, kilka dziesiąt lat wybuduje tani samowystarczalny dom. I to bez kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.01.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 A pozniej sie obudzisz. no dobra. Jak z magic - sprayem nie wyjdzie, nakleję na dachu magic - folię. To jest największe ustępstwo na jakie jestem gotów w tej materii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.01.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 To samo chciałem mu napisać Kolega kobra żyje wizją przyszłości. Trzeba mu jeszcze artykuły o akumulatorach grafenowych podrzucić i za kilka, kilka dziesiąt lat wybuduje tani samowystarczalny dom. I to bez kredytu. Ta przyszłość już do drzwi stuka - w sam raz nadejdzie kiedy będę kończył budowę którą zamierzam podjąć w tym roku. To już trzecia będzie - no i owszem, podobnie jak obydwie poprzednie bez kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 29.01.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Zadałem jasno pytanie. Zużyłem tyle a tyle, zapłaciłem tyle a tyle. Ile bym zapłacił przy COP1? Dalej nie widzę odpowiedzi Liwko zgadzam się z Tobą, ale Ty masz durszlak!!! Tylko przy durszlakach PC ma jakiś sens ekonomiczny- najlepiej dla Ciebie byłoby porównać, gdybyś te 20.000kWh zużył w rok.....to dopiero byś zaoszczędził i odłożył na emeryturę Taka jest prawda, że w kable idą domy 3-4litrowe....i tutaj matematyka pokazuje już coś całkiem innego:) Niech Arturo72 policzy ile przez Swoje lata grzania PC, odłożył by na emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.01.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 To samo chciałem mu napisać Kolega kobra żyje wizją przyszłości. Trzeba mu jeszcze artykuły o akumulatorach grafenowych podrzucić i za kilka, kilka dziesiąt lat wybuduje tani samowystarczalny dom. I to bez kredytu. Zapomniał jeszcze o zimnej fuzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 29.01.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ta przyszłość już do drzwi stuka - w sam raz nadejdzie kiedy będę kończył budowę którą zamierzam podjąć w tym roku. To już trzecia będzie - no i owszem, podobnie jak obydwie poprzednie bez kredytu. Tylko pogratrulować, widać że klienci byli i są na czarne złoto.....nie martwisz się o przyszłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.01.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Zapomniał jeszcze o zimnej fuzji Zapisałem ten post. Zacytuję Ci go za 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Zapisałem ten post. Zacytuję Ci go za 2 lata. Ze niby co? Ktos w tym czasie zalapie nobla za taki wynalazek? Chyba jestes zupelnie oderwany od rzeczywistosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Taka jest prawda, że w kable idą domy 3-4litrowe....i tutaj matematyka pokazuje już coś całkiem innego:) Matematyka pokazuje, ze ocieplenie nie jest za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.01.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Tylko pogratrulować, widać że klienci byli i są na czarne złoto.....nie martwisz się o przyszłość? Z wolną hipoteką? O cóż miałbym się martwić? Ja jeżeli zechcę - zaprzestanę uzupełniania towaru na placu i pod koniec marca nawet w warunkach obecnej kiepskiej zimy będę miał puste place i do sprzedania kilka samochodów, ładowarek i kruszarkę. I jestem gotów na zmianę profilu działalności. Dopiero 50-tka stuknęła, jeszcze wszystko przede mną. PS.Właściwie to na samochodach starczy zabudowy zmienić - sprzedać kipry i kupić co potrzeba. Więc i kłopot mniejszy będzie. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez kobra64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.01.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Ze niby co? Ktos w tym czasie zalapie nobla za taki wynalazek? Chyba jestes zupelnie oderwany od rzeczywistosci. Że niby w czasie 2 - 3 lat ten wynalazek zostanie wdrożony do masowej produkcji. Bo wynaleziony to on już jest. O to mi szło. PS - oczywiście cały czas piszę o nowych PV - nie o zimnej fuzji. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez kobra64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.01.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Liwko zgadzam się z Tobą, ale Ty masz durszlak!!! Tylko przy durszlakach PC ma jakiś sens ekonomiczny- najlepiej dla Ciebie byłoby porównać, gdybyś te 20.000kWh zużył w rok.....to dopiero byś zaoszczędził i odłożył na emeryturę Taka jest prawda, że w kable idą domy 3-4litrowe....i tutaj matematyka pokazuje już coś całkiem innego:) Niech Arturo72 policzy ile przez Swoje lata grzania PC, odłożył by na emeryturę Bingo! To teraz napisz mi ile musiałbym wydać żeby doprowadzić mój dom do takich parametrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 29.01.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Zapomniał jeszcze o zimnej fuzji Właśnie miałem mu pisać o e-cat'cie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Że niby w czasie 2 - 3 lat ten wynalazek zostanie wdrożony do masowej produkcji. Bo wynaleziony to on już jest. O to mi szło. Kurcze, no to przespalem oststnie 40 lat, ze tego nie zauwazylem. Wez sie kobra chociaz w tym tamacie nie osmieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 29.01.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Że niby w czasie 2 - 3 lat ten wynalazek zostanie wdrożony do masowej produkcji. Bo wynaleziony to on już jest. O to mi szło. PS - oczywiście cały czas piszę o nowych PV - nie o zimnej fuzji. http://www.ecat-polska.pl/cennik - pod koniec 2012 były już zapisy na zakup tego urządzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.01.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 http://www.ecat-polska.pl/cennik - pod koniec 2012 były już zapisy na zakup tego urządzenia... Pamiętam, nawet jeden z forum się na to zapisał ...i znikł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.01.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Kurcze, no to przespalem oststnie 40 lat, ze tego nie zauwazylem. Wez sie kobra chociaz w tym tamacie nie osmieszaj. Technologia PV z perowskitów jest opracowana. Jest w fazie wdrażania do masowej produkcji. Ścigają się w tym firmy z całego świata. Mnie to raczej cieszy niż śmieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Technologia PV z perowskitów jest opracowana. Jest w fazie wdrażania do masowej produkcji. Ścigają się w tym firmy z całego świata. Mnie to raczej cieszy niż śmieszy. Pisalismy o "zimnej fuzji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.01.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Pamiętam, nawet jeden z forum się na to zapisał ...i znikł Ty Liwko wpasowałeś się teraz w handel panelami krzemowymi? Jakoś trudno mi uwierzyć że naprawdę nic nie wiesz o perowskitach. To przecież takie głośne wydarzenie było, młoda polska pani naukowiec wzięła prestiżową nagrodę... Zaczynam podejrzewać że masz jakiś interes w tym żeby o tym było cicho albo śmieszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 29.01.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Pisalismy o "zimnej fuzji". A no to nieporozumienie. Ja pisałem o nowych PV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts