Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kilka dni ? 2-3??

a po co wysylales FV?

pytam, bo wniosek złożyłem 13.02, w międzyczasie dzwoniłem na infolinię-w poniedziałek dowiedziałem się że umowa jest przygotowywana i że wyślą mi mailem - do teraz nie ma

dali nową promocje - musieli się chyba zapchać....

https://duon.pl/przez-internet-najtaniej-9

do końca 2015 za energię 2T=0zł, a 1T=0,1956zł

a fakturę trzeba teraz wysyłać..

czyli przeciagneli Cie na 90% o miesiac

bo wypowiedzenie zeby bylo liczone / wazne na koniec danego miesiaca musi byc zlozone do 15 dnia miesiaca

jesli nie przygotowali Ci umowy i wypowiedzenia to calosc potrwa nie 2,5 a 3,5 miesiaca

czyli w na koniec marca aktywne wypowiedzenie umowy i od 1 czerwca dopiero w Duonie

nie czuję sie przeciągnięty, bo wniosek złożyłem 13.02 (piątek po południu) - tylko wkurza mnie, ze to tak długo trwa...wysmarowałem maila i za niecałe pół godziny mail z umową :bash:

pytanie - dlaczego to tak długo trwa? - ze względu na 1m okres wypowiedzenia i 14dni na odstąpienie od umowy??

mamy 1.03... więc czas na podsumowania i porównania....;)

w lutym tego sezonu moja chałupa zużyła na ogrzewanie 1638,7 kWh a dla porównania w ubiegłym roku było to 1712,44 kWh ...

od początku sezonu na ogrzewanie poszło 7740,71 kWh a w ubiegłym sezonie było to 7863,59 kWh czyli jak na razie to sezony rozbiegają się o 122,88 kWh więc całe G....

a teraz jak to się miało dzień po dniu...;)

-92, -97, -112, -125, -125, -118, -111, -85, -85, -85, -84, -81,-83, -94, -97, -74, -59, -45, -40, -45, -46, -44, -59, -77, -91, -102, -117, -122...