piotrmak 29.09.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Większość to nie może się doczekać wyłączenia ogrzewania, ale żeby czekać na uruchomienie? Nie bardzo rozumiem. Wrzesień jest wyjątkowo piękny i z tego trzeba się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dareckyy 29.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Heh, ja też się nie mogę doczekać, ale może wszyscy tak mają przed pierwszym sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.09.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 W zeszłym roku, we wrześniu, z pięć razy musiałem przepalić w kominku. Ogrzewanie odpaliłem 1 sierpnia, choć chodziło na pół gwizdka. Ciekawe kiedy w tym roku odpalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.09.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 1 sierpnia? wcześnie dośc.... Ja mam tylko włączoną matę w jednej łazience ale na dośc niską temperaturę. Reszta ogrzewania milczy a w domu 22,5 stopnia. Wyperswadowałem mojej Mamie otwieranie okien (50 lat przyzwyczajenia) i temp podskoczyła. Na razie nie paliłem w kominku od zimy.Sytuacja zmieni się jak zacznie się plucha - na razie grzeje słońcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 30.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 u mnie jest ok. 22* ale widzę już pierwsze "popierdywania" na licznikach bo sterowniki mam cały rok włączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.09.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Te całe nasze wysiłki z oszczedzaniem mozemy do kosza Tu jest dopiero ogrzewanie I elektrownia atomowa to total złom Agragat o mocy 1MW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 30.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Te całe nasze wysiłki z oszczedzaniem mozemy do kosza Tu jest dopiero ogrzewanie I elektrownia atomowa to total złom Agragat o mocy 1MW . poczekamy..., zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.09.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Poczekamy i zobaczymy jak beda wykańczać Grecje ,żeby zabic tę technologię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ich wykanczac? Sami sie wykonczyli nie rozumiem tylko po co ich ratuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.10.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Obecnie jest mozliwość adaptowania greka za jedyne 500 Euro. Grek będzie robił za Ciebie wszystko to na co nie masz czasu: - spać za Ciebie do jedenastej - chodzić za Ciebie na kawę - odbywać poobiednią sjeste -wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora. Polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.10.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 uchacha dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.10.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 1 sierpnia? wcześnie dośc.... Bardziej dla statystyk niż z potrzeby;) W tym roku spróbuję dojechać do listopada. Trzeba wreszcie spalić do końca te dwa metry drewna z przed dwóch lat:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.10.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 LiwkoSpalisz to drewno szybciej niż myślisz .Będzie długa zima Proponuje dokupić troszke.Będzie cieplej.http://www.youtube.com/watch?v=9E3IFudAPAc&NR=1Ale to jest najlepsze i zrobić samemu .Patent ogólnie dostępny Dla siebie.Jak to jest z opłatami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.10.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No nie wiem, nie wiem, trzeci sezon będę się z tymi dwoma metrami męczył. Niedługo samo ulegnie biodegradacji:DAha, jeszcze jedno, ja zimą w kominku nie palę, za gorąco:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 01.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No nie wiem, nie wiem, trzeci sezon będę się z tymi dwoma metrami męczył. Niedługo samo ulegnie biodegradacji:D Aha, jeszcze jedno, ja zimą w kominku nie palę, za gorąco:D A teraz palisz? U mnie znowu WM chodzi na by-pass bo w domu było za gorąco, nie widziałem jeszcze na termometrze mniej niż 23oC. Oby więcej dni słonecznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 A teraz palisz? U mnie znowu WM chodzi na by-pass bo w domu było za gorąco, nie widziałem jeszcze na termometrze mniej niż 23oC. Oby więcej dni słonecznych... Nie, no co ty:D. Kasetkę letnią już z reku wywaliłem, ale chyba trochę za wcześnie. Mam plana bez grzania CO dojechać do listopada, zobaczymy co z tego wyjdzie. Temperatury nie są zbytnim problemem, problemem może być kilkudniowy brak słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 02.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 no u mnie niestety brak okienek od południa, wiec zaczynają sie jakieś ruchy w licznikach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 02.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Poczytałem o tym http://www.zimna-fuzja.pl/2011/01/swiety-graal-odkryty/ i powiem Wam, że jak to nie jest ściema to przy wykorzystaniu takich urządzeń w domu świat stanie na głowie. Wszystko co do tej pory znamy przepadnie, kopalnie elektrownie wiatraki itp. ale byłyby jaja - ogrzewanie za kilka zł w roku oczywiście pomijając koszty wykorzystania patentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ze względów bezpieczeństwa komercyjny reaktor ma mieć ograniczoną moc a zysk mocy wyniesie "tylko" 8x. No to dwa razy lepsze od pompy ciepła. Pytanie za jaką cenę? Idę o zakład, że jeżeli to trafi na rynek, cena tak jak technologia, będzie kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 02.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Niekoniecznie, żeby się sprzedawało musi dawać zysk większy niż PC bo inaczej się nie sprzeda.Tak czy inaczej warto jednak zrobić podłogówkę wodną na wszelki wypadek )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts