eniu 02.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ...do kominka dynamo założę i inkasenta psami poszczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 02.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 kolejny raz potwierdza sie nieznajomosc sektora enegretycznego i lub zaleznosci wszytskich zrodel ciepla jak prad zdrozeje to wegiel tez , etc..... kolo zamkniete po co kolejny raz to walkowac .... i tak co sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) kolejny raz potwierdza sie nieznajomosc sektora enegretycznego i lub zaleznosci wszytskich zrodel ciepla jak prad zdrozeje to wegiel tez , etc..... kolo zamkniete Zdrożeje,oczywiście ale wtedy można wysunąć asa z rękawa i zmniejszyć rachunki o COP3 Powiem szczerze,że dziwię się Tobie z tymi kablami,chociaż szanuję decyzję Sam byłem blisko kabli Za chwilę pompy ciepła będą kosztować grosze,już widać gwałtowny spadek cen,to czemu nie skorzystać,tym bardziej,że oprócz ogrzewania mamy cwu na prąd ? Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brygada RR 02.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ale po co tak straszyć ludzi, co roku to samo, następny wieszczy Apokalipsę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 http://www.electricwind.eu/pl/informacje-i-aktualnosci.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 02.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ale po co tak straszyć ludzi, co roku to samo, następny wieszczy Apokalipsę No bo skoro byla ciepla zima to jakos musza pompiarze sobie humory poprawic Przy takich temperaturach to stopa zwrotu w wieku emerytalnym bedzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Przy takich temperaturach to stopa zwrotu w wieku emerytalnym bedzie Pozdrawiam Szczególnie powietrze-woda za 15tys.zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 02.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Szczególnie powietrze-woda za 15tys.zł Powiedz to tym co dali po 60-70 tys ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 znacie juz swoje nowe stawki za prąd ?? a jak tak to jakie macie - ?? podobno od 2013 ogrzewanie pradem kazdego pusci z torbami ;/ W wiadomosciach widzialem tak -> +5% podwyzka pradu, +15% podwyzka gazu, a wegiel to mowili ze +7% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Powiedz to tym co dali po 60-70 tys ... Pozdrawiam A to wiadomo,cały czas pukałem się w czoło jak czytałem takie ceny montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Za chwilę pompy ciepła będą kosztować grosze,już widać gwałtowny spadek cen,to czemu nie skorzystać,tym bardziej,że oprócz ogrzewania mamy cwu na prąd ? Ale bzdury piszesz Arturo Jak narazie to wszyscy producenci zwiekszyli ceny pomp EUR / USD idzie w gore, nawet nasze polskie pompy drozeja bo czesci sa kupowane w EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Ale bzdury piszesz Arturo Jak narazie to wszyscy producenci zwiekszyli ceny pomp EUR / USD idzie w gore, nawet nasze polskie pompy drozeja bo czesci sa kupowane w EUR Od poniższej ceny odejmij sobie piec elektryczny,no i to jest aż 8kW Arturo, nie Hewalex a Atlanic (Fujitsu) Alfea SE 8 przy -7 moc 5,8 kW za 18100 zł komplet, z zasobnikiem 300 l., zestawem przełączającym co, cwu, zestawem przełączającym pompa kocioł i montażem, Rok temu ta pompa kosztowała ok.30tys.zł,wiem bo interesowałem się Waterstage. Przy takiej zimie to po co nam gruntowa pompa ? Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.01.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Od poniższej ceny odejmij sobie piec elektryczny,no i to jest aż 8kW I to jest dobra cena? Moja PC kosztowala 13k pln, a DZ 4k pln Przy takiej zimie to po co nam gruntowa pompa ? Aha. Rozumiem ze budujesz dom na jeden sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 I to jest dobra cena? Moja PC kosztowala 13k pln, a DZ 4k pln Z niepoważnymi argumentami nie będę dyskutował... Zamontuj mi Twoją pompę w tej cenie,bo moją za 15tys.zł KTOŚ mi montuje,ja się ewentualnie mogę przyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Z niepoważnymi argumentami nie będę dyskutował... Zamontuj mi Twoją pompę w tej cenie,bo za 15tys.zł KTOŚ mi montuje,ja się ewentualnie mogę przyglądać Juz montuje? Narazie to Ty masz oferte na papierze Sprawdz dodatkowe warunki, czy to z VAT i gwarancja wogole. O tym jak to bedzie dzialac pogadamy po pierwszym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Aha. Rozumiem ze budujesz dom na jeden sezon To samo chciałem powiedzieć Raz buduje na lata a raz na jedną zimę Już zapomniał o dwóch poprzednich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To samo chciałem powiedzieć Raz buduje na lata a raz na jedną zimę Już zapomniał o dwóch poprzednich;) Tym niemniej idzie w dobrym kierunku! Zobaczysz, nim skonczy budowe w jego domu stanie normalna gruntowa pompa Google bedzie pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Tym niemniej idzie w dobrym kierunku! Zobaczysz, nim skonczy budowe w jego domu stanie normalna gruntowa pompa Google bedzie pamietac Czytasz w moich myślach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 kurcze 15% na gaz to sporo w nowej inwestycji juz gazu nie biore pod uwage choc mam w ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts