Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co to psia mać za avatar i czemu chcesz zmienić nick?

jOd wczoraj jestem świadkiem koronnym w sprawie przemyty wykałaczek z Azji mniejszej, więc nick chce zmienić na mniej rzucający się w oczy, bo ten chyba po pijaku wpisałem, a avatar to idąc za ciosem, pierwszy lepszy, akurat to teraz moja nowa kochanka

Gość Arturo72
Bo juz ta popularność mnie meczy, wywiady autografy, nie moge spokojnie w mojej metropolii wina pod sklepem sie napić, bo na drugi dzien w każdym brukowcu jestem

Skąd ja to znam ;)

dddd.jpg

Chciało się być gwiazdą to teraz trzeba uważać na paparazzi ;)

Drodzy prądożercy, ma kto z Was doświadczenie z kablami pod chodnikiem/brukiem przed domem. Na wiosnę czeka mnie akcja robót przed domem i zastanawiam się czy nie ułatwić żonie życia jak mnie nie ma a śnieg jest:-) Jakie kable jak często czym sterowane i jak to się spisuje? odśnieży to za mnie?:)

Miałem coś takiego, maty grzewcze szerokości ok 50 cm długość różna. Odśnieżyć nie odśnieży, jedynie cienką wartstwę lodu rozpuści ale jest to o tyle ważne, że tego lodu inaczej nie zeskrobiesz, chyba, że sól ale rośliny tego nie lubią.

Warto układać bezpośrednio pod kostką, nie za głęboko i kostka im cieńsza tym lepiej. Efekt po dobie lub min 12 godzinach. Włączane ręcznie w zależności od potrzeb. Sterownik musi mieć pomiar temperatury i wilgotoności, dosyć drogi - ale akurat dla Ciebie to może być gadżet miesiąca :) pozdr adam