Lobo_M 25.01.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Bo jest jeszcze opłata jakościowa: 0,0065 zł/kWh. Chyba jej nie dodałeś. Fakt tego nie policzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.01.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ciekawe jaką powierzchnie zajmuje urządzenie o mocy np. 2MW, no i na jakiej max głębokości i odległości od lądu może byc montowane? Widzę, że już haczyk połknąłeś Do Bałtyku rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaconda 26.01.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Elekryczne ogrzewanie ma mój kuzyn, makabra nie polcecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 26.01.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Elekryczne ogrzewanie ma mój kuzyn, makabra nie polcecam A co polecasz ? Jeśli istnieje coś tańszego, równie komfortowego, pewnego i bardziej opłacalnego inwestycyjnie to chętnie się dowiemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekf 26.01.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Elekryczne ogrzewanie ma mój kuzyn, makabra nie polcecam Przy domu z dużym zapotrzebowaniem na ciepło też bym nie polecał. Przy domu pasywnym lub energooszczędnym jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 26.01.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Twoja wypowiedz jest niesamowita, długa i dajaca wiele do myslenia moze niech kuzyn napisze co i jak - moze ktos mu pomoze , bo Tobie jak widac juz nie da się pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.01.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A co polecasz ? wash & go. Węgiel palony w drugiej taryfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 26.01.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 moze niech kuzyn napisze co i jak - moze ktos mu pomoze , bo Tobie jak widac juz nie da się pomoc Nie takie zabłąkane owieczki wyprowadzałem Jak są chęci to i nawrócić się da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 26.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 wash & go. Węgiel palony w drugiej taryfie Wymyśliłem to już 3 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.01.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wymyśliłem to już 3 lata temu Wiem wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekf 26.01.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 wash & go. Węgiel palony w drugiej taryfie Nie jest to takie głupie ... oto post z sąsiedniego wątku: Koledzy jak tak czytam o waszych oszczędnościach to mnie szlak chce trafić że kupiłem takie badziewie ,teraz przy średniej temp.-1 do -4 st są spieki ,pali tak dużo ze już nie mam ochoty liczyć ,a jak przyjdą prawdziwe mrozy to się chyba zapłaczę ,znalazłem zapiski z tamtego roku jak paliłem retopalem i wychodziło mi że przy podłogówce i wszystkich grzejnikach i to była pierwsza zima po tynkach i gładziach palił ok.25 kg na dobę i ja narzekałem , a to badziewie bez podłogówki , bez jednego grzejnika w sypialni i bez dużych mrozów pali ok.35-40 kg, a jak popatrzyłem na stan licznika prądu , bo piec chodzi prawie cały czas to będzie piękna dopłata po zimie . Nigdy więcej kupowania węgla po znajomości , a tak mnie zapewniał że super towar a teraz się nie odzywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 dziwie się że ludziom się chce dokładac do pieca, czyścic wynosić itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 26.01.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 dziwie się że ludziom się chce dokładac do pieca, czyścic wynosić itd psychologia panie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 26.01.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 wiesz Marcin ... a ja nie ... zastanawiam się gdzie ja będę bimber pędził w nowym domu ... na lub przy piecu pięknie bulgotałby ... a na kablach nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 26.01.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kupisz grzałkę do akwarium z termostatem aby proces produkcji poziom trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 wiesz Marcin ... a ja nie ... zastanawiam się gdzie ja będę bimber pędził w nowym domu ... na lub przy piecu pięknie bulgotałby ... a na kablach nie bardzo Spokojnie, ja już jedną warkę ciemnego uważyłem:-) zagrzejesz bojler do 70oC i stratami bąbelki wymusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.01.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kupisz grzałkę do akwarium z termostatem aby proces produkcji poziom trzymał tej informacji mi trzeba było... własnie zastnanawiałem się, jak za rok rozwiazać ten problem - a tu proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 26.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 no i proszę ... okazuje się że bez względu na to czym kto grzeje ... wszyscy "grzeją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.01.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 no i proszę ... okazuje się że bez względu na to czym kto grzeje ... wszyscy "grzeją" Taka to już nasza, polska tradycja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 26.01.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Elekryczne ogrzewanie ma mój kuzyn, makabra nie polcecam A ja głupi 360 stron i 7786 postów przeczytałem zamiast poczekać na ten jeden. Zmarnowane moje życie! Anaconda dziękuję Tobie i kuzynowi za tę niesamowitą wiedzę popartą jakże głębokimi przemyśleniami. A dodam, że mój szwagier mówił, że od internetu dostał grzybicy więc uważaj jak tu będziesz za często tutaj zaglądał może Cię to też spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts