eniu 30.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Jak Łazuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 30.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ja w takiej systuacji odpusciłem ślub. Ale i tak odpoczywałem potem przez rok Tomkwas opowiadał że jak sie dowiedział podczas budowy o trzecim dziecku to musiał zrezygnowac z garażu i przerobic go na dadatkowy pokój.... Da się... W mieszkaniu w bloku jadalnie przerobiłem na kuchnię a kuchnię na pokój Ale w nowoplanowanym domu nie ma garażu!!! )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 30.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 i wszystko jasne ... jak nie ma prądu rodzi się więcej dzieci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 30.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Muszę się z wami podzielić wielką radością ...i od razu przepraszam za OFF TOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 30.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 TO MÓJ POST NUMER 1000 i ponieważ ten wątek natchnął mnie tak do forum muratora, że moja kobita mówi że jestem już uzależniony postanowiłem zaśmiecić nim ten właśnie wątek Pozdrawiam wszystkich prądożerców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 W mieszkaniu w bloku jadalnie przerobiłem na kuchnię a kuchnię na pokój Ale w nowoplanowanym domu nie ma garażu!!! )) daj do kompletu płytki drewnopodobne w łazience i panele imitujące płytki, w salonie... a tak poważnie : GRATULACJE ! ...co pijemy?....wiem żołądkową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 30.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 to by było zbawienie, opatentuj zrób dtr'ke ja kupuje. Marcin zobacz do mojego dziennika... (jak nie widać malunku to krzycz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lujski 31.01.2012 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ja tez chcialem blizniaki mam i niepolecam ! bliźniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 31.01.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja jeszcze trochę offtop. Udało się namówić (miałem w tym swój drobniutki udział administratorów forum muratora do uruchomienia modułu tapatalk! Jeżeli ktoś z Was ma tablet lub telefon z Androidem to teraz a niesamowicie wygodny sposób można mieć dostęp do forum i wszystkich tematów które przeglądaliście. Polecam gorąco. Wczoraj zainstalowałem i jestem po prostu zachwycony. Podobno na razie to wersja testowa ale śmiga wyśmienicie. Edit: Aplikacja do ściągnięcia z android marketu oczywiście nazywa się Tapatalk i jest niestety płatna całe chyba 9 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekf 31.01.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) ja tez chcialem blizniaki Z bliźniakami (mam parkę) kłopot jest dopóki nie zaczną chodzić. Później z górki Edytowane 31 Stycznia 2012 przez leszekf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.01.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No to ja wam powiem, że mam żonę bliźniaczkę. Na szczęście drugie było płci przeciwnej, to się przynajmniej po pijaku nie pomylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lujski 31.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 hehehe ja baaardzo milo wspominam czasy jak jeszcze nie chodzily :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 31.01.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No to ja wam powiem, że mam żonę bliźniaczkę. Na szczęście drugie było płci przeciwnej, to się przynajmniej po pijaku nie pomylę Czy ja wiem czy to dobrze. Ja tam bym od czasu do czasu chętnie się pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.01.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Czy ja wiem czy to dobrze. Ja tam bym od czasu do czasu chętnie się pomylił I co z tego, nawet byś o tym nie wiedział Ciekawe czy bliźniaczki mają razem okres??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 31.01.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Czy ja wiem czy to dobrze. Ja tam bym od czasu do czasu chętnie się pomylił kiedys któraś z żon Golców opowiadała, że się w nocy pomyliła ale po czymś poznała, ze to nie ten - po czym - nie powiedziała, z tego, co pamiętam... ok - meldować, ile palicie na dobę - pogoda stała, więc i zużycie bedzie ustalone na mniej wiecej jednym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 31.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 I co z tego, nawet byś o tym nie wiedział Ciekawe czy bliźniaczki mają razem okres??? Podobno kobiety które mieszkają razem pod jednym dachem po kilku miesiącach też mają równo okres. Oglądałem kiedyś program na ten temat. Taka nie odkryta zagadka natury. Możesz mieć harem i wszystkie równocześnie niedyspozycyjne:) Najważniejsze, żeby żona z kochanką nie mieszkały pod jednym dachem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 31.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Podobno kobiety które mieszkają razem pod jednym dachem po kilku miesiącach też mają równo okres. Oglądałem kiedyś program na ten temat. Taka nie odkryta zagadka natury. Możesz mieć harem i wszystkie równocześnie niedyspozycyjne:) Najważniejsze, żeby żona z kochanką nie mieszkały pod jednym dachem:P harem - podobnie, jak wiele innych rzeczy, także należy dywersyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 31.01.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Czy ja wiem czy to dobrze. Ja tam bym od czasu do czasu chętnie się pomylił Ponieważ nie ma mnie w domu więc nie moge podzielić się stanem licznika z styczeń, ale w nawiązaniu do aktualnego tematu, kiedyś słyszałem tekst. facet mówi do swojej naprawdę łasej żony: "ładna Ty jesteś, ale żebyś Ty choć trochę obca była..."` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 31.01.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 I co z tego, nawet byś o tym nie wiedział Ciekawe czy bliźniaczki mają razem okres??? A jednak przez chwilę widzę znalazłes zastosowanie dla siostry żony . "Kochanie sama rozumiesz ... skoro nie możesz to Ja tylko tak dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 31.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No to ja wam powiem, że mam żonę bliźniaczkę. Na szczęście drugie było płci przeciwnej, to się przynajmniej po pijaku nie pomylę A co ? Śwagra sie brzydzisz !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts