piotrmak 02.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) ech wy Pompiarze i ta Wasza nonszelancja w nieposzanowaniu energii. A potem efekt cieplarniany, pakiet klimatyczny i kryzys na swiecie... Jedne drzwi w tą czy w tamtą Jakie to ma znaczenie:P PS. Jak się wydało to trzeba teraz jakoś udowodnić wyższość systemu:) Przecież na kablach przy otwartych drzwiach byś popłynął Czyż nie? Edytowane 2 Lutego 2012 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ech wy Pompiarze i ta Wasza nonszelancja w nieposzanowaniu energii. A potem efekt cieplarniany, pakiet klimatyczny i kryzys na swiecie... Przeciez to my wzielismy na barki ten ciezar efektu cieplarnianego i za swoje wlasne pieniadze schladzamy w naszych DZ klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Przeciez to my wzielismy na barki ten ciezar efektu cieplarnianego i za swoje wlasne pieniadze schladzamy w naszych DZ klimat! Przestań tak pisać, bo powiedzą, że przez nas te mrozy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 02.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Przez Was w zasadzie te wszystkie braki w liniach przesyłowych:) Będę przy moich żaróweczkach musiał do Was dopłacać, coby w końcu zaczęli i mieli za co linie modernizować. Gdyby nie Wy to pewnie na 20 lat by starczyło bez inwestycji prądu dla wszystkich:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 02.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 przed chwila otworzyłem okno dachowe, coby zobaczyć księżyc live i powiem tak: kominkarze: na booga! czym wy dymicie! smród w całej wiosce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 przed chwila otworzyłem okno dachowe, coby zobaczyć księżyc live i powiem tak: kominkarze: na booga! czym wy dymicie! smród w całej wiosce! Watpie, ze to kominkarze - raczej smieciuchy. Nikt o zdrowych zmyslach chyba w salonie opon palic nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 02.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Watpie, ze to kominkarze - raczej smieciuchy. Nikt o zdrowych zmyslach chyba w salonie opon palic nie bedzie same nowe domy i nikt smieciucha nie ma - MPZP zabrania; sami kominkarze oraz pelletowcy i gazownicy Watpie, ze to kominkarze - raczej smieciuchy. Nikt o zdrowych zmyslach chyba w salonie opon palic nie bedzie eee. tam... kWh je kWh... Edytowane 2 Lutego 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 02.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Z opony to je nawet szybki kilowat, a piec 20 kw uzyskuje chwilowo z 50:) Byle pompka zdążyła odebrać. Może żytko to czysty dym? Pogoda mroźna i wyżowa bardzo uwidacznia dym. U mnie w tej chwili to samo. Z każdego domu który widzę z podwórza prosty, biały dym do samego nieba. Smrodu nie czuć. Niektórych to bym nawet nie posądzał o palenie śmieciami, a dym jak cholera:) Raczej wpływ mroźnego powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 02.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Z opony to je nawet szybki kilowat, a piec 20 kw uzyskuje chwilowo z 50:) Byle pompka zdążyła odebrać. Może żytko to czysty dym? Pogoda mroźna i wyżowa bardzo uwidacznia dym. U mnie w tej chwili to samo. Z każdego domu który widzę z podwórza prosty, biały dym do samego nieba. Smrodu nie czuć. Niektórych to bym nawet nie posądzał o palenie śmieciami, a dym jak cholera:) Raczej wpływ mroźnego powietrza pewnie piszesz o parze wodnej ale ona tak nie śmierdoli... a może oni wszyscy mają konklawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 02.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,ErnstYoung-wiele-znakow-zapytania-ws-inteligentnych-licznikow-pradu,wid,14220926,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 02.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dla G12w w enerdze powinienes mieć 0,74/0,35. Moje stawki z przesyłem wynoszą 0,69/0,35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 02.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Tu kolega podał 12000 do 1200 czyli 90-10% Trochę mało realne lub wymagające żelaznej dyscypliny. Tylko czy 90/10 jest wogóle możliwe do osiągnięcia? 100% ogrzewania, zmywarka i jakieś 60% cwu w II taryfie i takie wyszły proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 02.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 u jaśka nie ma teorii ... h..hm...no Jasiek, ale tej praktyki tez tu nie widze nigdzie rozpisanej A mialo byc Zmienilam ustawienia - podloga kuchnia i salon cala noc temp ustawiona 35 salon blokada podlogi dopiero na 38 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 02.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) h..hm...no Jasiek, ale tej praktyki tez tu nie widze nigdzie rozpisanej A mialo byc Zmienilam ustawienia - podloga kuchnia i salon cala noc temp ustawiona 35 salon blokada podlogi dopiero na 38 stopni. ooo Twoja pora:P kiedy bedzie kuchnia? p.s. te ustawienia to na poważnie piszesz? Edytowane 2 Lutego 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.02.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 p.s. te ustawienia to na poważnie piszesz? Jak nie jak tak,przecież w wmnich mieszka w saunie Teoretycznie przy tych temp.podłogi w mieszkaniu powinno być ok.28-30st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 02.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Zytlko: przyznaj sie hehe od 23 siedzisz na kompie i koczujesz kiedy sie pojawie hehe Z temp Pisze na powaznie, wlasnie cos nie halo z tymi sterowaniami, bo mam zaledwie 23-24 stopnie.... A kuchnia, cholerka - jakos nie potafie sie zmobilizowac i wrzucic... ale mam juz na kompie, wiec postepy sa Edit: podloga idzie od okolo 20 (tak mi pstryknelo) mamy ponad 3 godziny grzania - temp powietrza tylko 23 w salonie, podloga niezbyt ciepla a pokazuje ze niby ma 34 stopnie, napewno tyle nie ma, bo w lazience mam nastawione na 29 stopni i przy tych 29 jest naprawde cieplutka podloga...Cos nie halo z tym sterownikiem jest... Edytowane 2 Lutego 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 02.02.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Zytlko: specjalnie dla Ciebie - sa zdjecia kuchni - dla zainteresowanych w moim dzienniku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 02.02.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Zytlko: przyznaj sie hehe od 23 siedzisz na kompie i koczujesz kiedy sie pojawie hehe jak zwykle oglądałem Top Gear - tym razem odcinek w Indiach - polecam Zytlko: specjalnie dla Ciebie - sa zdjecia kuchni - dla zainteresowanych w moim dzienniku.. zobaczmy więc Edytowane 3 Lutego 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 03.02.2012 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 jak zwykle oglądałem Top Gear - tym razem odcinek w Indiach - polecam zobaczmy więcoczywiscie Tylko nie chciales mi ostatnio zdradzic na ktorym programie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 03.02.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 h..hm...no Jasiek, ale tej praktyki tez tu nie widze nigdzie rozpisanej A mialo byc Zmienilam ustawienia - podloga kuchnia i salon cala noc temp ustawiona 35 salon blokada podlogi dopiero na 38 stopni. ale w twoim domu ta praktyka sie i tak nie przyda... specjalnie dla ciebie muszę jaką teorie obmyślić nie wiem po co tobie blokada temp. podłogi ?? przecież u ciebie muszą być ciepłe..., samo ciepło w domu ci nie wystarczy ??? ustaw na sam pokojowy te swoje 25* !!? A na dodatek chcesz żeby ta temperatura się utrzymywała korzystając z taniej taryfy przy obecnych temp. zewnętrznych ... okna chociaż pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts