Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ech wy Pompiarze i ta Wasza nonszelancja w nieposzanowaniu energii. A potem efekt cieplarniany, pakiet klimatyczny i kryzys na swiecie...

Jedne drzwi w tą czy w tamtą:) Jakie to ma znaczenie:P

PS. Jak się wydało to trzeba teraz jakoś udowodnić wyższość systemu:) Przecież na kablach przy otwartych drzwiach byś popłynął:) Czyż nie?

Edytowane przez piotrmak

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Watpie, ze to kominkarze - raczej smieciuchy. Nikt o zdrowych zmyslach chyba w salonie opon palic nie bedzie ;)

same nowe domy i nikt smieciucha nie ma - MPZP zabrania; sami kominkarze oraz pelletowcy i gazownicy

Watpie, ze to kominkarze - raczej smieciuchy. Nikt o zdrowych zmyslach chyba w salonie opon palic nie bedzie ;)

eee. tam... kWh je kWh...

Edytowane przez kszh.uint

Z opony to je nawet szybki kilowat, a piec 20 kw uzyskuje chwilowo z 50:) Byle pompka zdążyła odebrać. Może żytko to czysty dym? Pogoda mroźna i wyżowa bardzo uwidacznia dym. U mnie w tej chwili to samo. Z każdego domu który widzę z podwórza prosty, biały dym do samego nieba. Smrodu nie czuć. Niektórych to bym nawet nie posądzał o palenie śmieciami, a dym jak cholera:) Raczej wpływ mroźnego powietrza

Z opony to je nawet szybki kilowat, a piec 20 kw uzyskuje chwilowo z 50:) Byle pompka zdążyła odebrać. Może żytko to czysty dym? Pogoda mroźna i wyżowa bardzo uwidacznia dym. U mnie w tej chwili to samo. Z każdego domu który widzę z podwórza prosty, biały dym do samego nieba. Smrodu nie czuć. Niektórych to bym nawet nie posądzał o palenie śmieciami, a dym jak cholera:) Raczej wpływ mroźnego powietrza

pewnie piszesz o parze wodnej ale ona tak nie śmierdoli...

a może oni wszyscy mają konklawe?

h..hm...no Jasiek, ale tej praktyki tez tu nie widze nigdzie rozpisanej ;) A mialo byc ;)

Zmienilam ustawienia - podloga kuchnia i salon cala noc temp ustawiona 35 salon blokada podlogi dopiero na 38 stopni.

ooo Twoja pora:P kiedy bedzie kuchnia?

p.s. te ustawienia to na poważnie piszesz?

Zytlko: przyznaj sie hehe od 23 siedzisz na kompie i koczujesz kiedy sie pojawie ;) hehe

Z temp Pisze na powaznie, wlasnie cos nie halo z tymi sterowaniami, bo mam zaledwie 23-24 stopnie....

A kuchnia, cholerka - jakos nie potafie sie zmobilizowac i wrzucic... ale mam juz na kompie, wiec postepy sa ;)

Edit: podloga idzie od okolo 20 (tak mi pstryknelo) mamy ponad 3 godziny grzania - temp powietrza tylko 23 w salonie, podloga niezbyt ciepla a pokazuje ze niby ma 34 stopnie, napewno tyle nie ma, bo w lazience mam nastawione na 29 stopni i przy tych 29 jest naprawde cieplutka podloga...Cos nie halo z tym sterownikiem jest...

Edytowane przez swiki

Zytlko: przyznaj sie hehe od 23 siedzisz na kompie i koczujesz kiedy sie pojawie ;) hehe

jak zwykle oglądałem Top Gear - tym razem odcinek w Indiach - polecam :)

Zytlko: specjalnie dla Ciebie - sa zdjecia kuchni - dla zainteresowanych w moim dzienniku..;)

zobaczmy więc

h..hm...no Jasiek, ale tej praktyki tez tu nie widze nigdzie rozpisanej ;) A mialo byc ;)

Zmienilam ustawienia - podloga kuchnia i salon cala noc temp ustawiona 35 salon blokada podlogi dopiero na 38 stopni.

ale w twoim domu ta praktyka sie i tak nie przyda...

specjalnie dla ciebie muszę jaką teorie obmyślić :p

nie wiem po co tobie blokada temp. podłogi ??

przecież u ciebie muszą być ciepłe..., samo ciepło w domu ci nie wystarczy ???

ustaw na sam pokojowy te swoje 25* !!?

A na dodatek chcesz żeby ta temperatura się utrzymywała korzystając z taniej taryfy przy obecnych temp. zewnętrznych ...

okna chociaż pozamykane ;)