bitter 26.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 swiki nie bardzo rozumiem Twoją teorię z tym ociepleniem. Mam kłaść rury na ocieplenie? A co od strony strychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 26.02.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) bitter: obejrzalam projekt (fajny bardzo domek - podoba mi sie) wieczorem doczytam dokladniej (b byc moze pisales-czy jest wejscie na strych i jaka tam wysokosc zostaje i Ci odpowiem jak ja bym to zrobila) OK doczytalam, ale dzis juz padam. Edytowane 26 Lutego 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.02.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ciepłą podłogę możesz mieć, ale podwyższał bym temperaturę inną metodą, np. nadmuchową. tą pierdziawką za 50pln, o której pisałeś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 26.02.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 żytko .... tak OFF topic - film obejrzałem ... fajny ... ale co ma szybkość odpowiedzi do jej treści ? i co ma na celu Twoja stopka? - bo chyba mi coś umknęło ... przegapiłem kilka stron chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 26.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Co się dzieje z forum? Mam wrażenie, że były kolejne posty, po tym #9530 i zniknęły:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 26.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Właśnie, nawet żytko kazał się ignorować R&K:) Fatamorgana jakaś czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Właśnie, nawet żytko kazał się ignorować R&K:) Fatamorgana jakaś czy cuś? sugerował only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 26.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 to sie nie zalapalam na jakas ciekawa czesc dyskusji - hm.. moze gdzies zostaly przeniesione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.02.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 to sie nie zalapalam na jakas ciekawa czesc dyskusji - hm.. moze gdzies zostaly przeniesione?? w niebyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.02.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 żytko oglądasz? Tego odcinka jeszcze nie widziałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.02.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) nie - dziś ledwo na oczy widzę... ale pewnie będzie powtórka powtórki tej powtórki odcinka, który właśnie oglądasz edit: dziś gniewam się na tv, odkąd polsat zgwałcił mnie pokazując śmierć tego dwulatka w syrii, którym mich nik wczoraj około połnocy je...ł po oczach na swojej stronie mając "newsa" i nieśmiało zamieszczając na jego końcu link do youtuba... hieny... Edytowane 26 Lutego 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 26.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Liwko a ogladales przedwczoraj - kurcze ale cudenko bylo - maszyna ktora do 100 w 2 sek - 1000 koni - 2x8v....wiecej mi nie trzba, aha blokada na 405 km/h Zytko: a jeszcze niedawno widzialam wywiad gdzie zarzekali sie ze oni nigdy nie beda sprzedajnymi .... ech... W zlym kierunku to wszystko zmierza. Edytowane 26 Lutego 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Zytko: a jeszcze niedawno widzialam wywiad gdzie zarzekali sie ze oni nigdy nie beda sprzedajnymi .... ech... W zlym kierunku to wszystko zmierza. kasa, kasa, kasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 26.02.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 to sie nie zalapalam na jakas ciekawa czesc dyskusji - hm.. moze gdzies zostaly przeniesione?? Jakbyś nie siedziała przed płotem wpatrzona w kółko licznika...to może by Ci coś skapnęło:) Przyznaj się, że patrzyłaś jak zapieprza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 26.02.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Piotr: wydalo sie haha ale Ci nikomu ani slowa, niech to zostanie nasza sldka tajemnica... A Ty byles swiadkiem tego co tu sie dzialo?? Pewnie Liwko pisal tez cos kasliwego do mnie i zostalo to skasowane - szkoda bo tak czekam na jakas odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.02.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Jakbyś nie siedziała przed płotem wpatrzona w kółko licznika...to może by Ci coś skapnęło:) Przyznaj się, że patrzyłaś jak zapieprza:P to taki rodzaj hipnozy niektórych to wirujace kółko wciągnęło w swoje czeluści - żeby nie wymieniać po nickach niektórych - świętej pamięci - forumowiczów Edytowane 26 Lutego 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 26.02.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) to taki rodzaj hipnozy Hipnotyzuje mnie cos innego wole patrzec na licznik ktory kreci sie u mnie w domu -przynajnmiej ciepelko Edytowane 26 Lutego 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.02.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 to taki rodzaj hipnozy niektórych to wirujace kółko wciągnęło w swoje czeluści - żeby nie wymieniać po nickach niektórych - świętej pamięci - forumowiczów Nie wiecie co się dzieje z ProStasiem? Usunął wszystkie swoje posty:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 26.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 mysle ze zaczyna nam sie ksztaltowac krag osob podejrzanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 26.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) i słusznie i slusznie - moze rozwinal bys co poniektore Twoje wypowiedzi Liwko: tak zakonczyles temat? Bo nie wiem czy mam oczekiwac jeszcze jakies cietej riposty.. Edytowane 26 Lutego 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts